Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

En güzelini yapmışsın.Su an için maddi olarak ikimiz gidemeyiz ama sunun için ikna edeceğim daha sonra birlikte gidelim.

amann boşver kuzum sen, kayle alınıcak bir mevzu deil

inş eşin vazgeçer rusya sevdasından yada türkiyede bulur ölebir yer.
yoksa sende oğlun çok üzülürsünüz, ben asla göndermezdim eşimi, şart olan birşey ise
eşimi türkiyede öğrenmeye ikna ederdim..

Senamm adlı arkadas ozelden yazmış kurs adı ama Ankara da var.İst da yok.

İş batmış, doğru dürüst gelir yok,eşiniz dil öğrenmek için Rusya'ya gidiyor; ne kadar düşüncesizce yapılan bir plan.
Üstelik sizden önce başkalarıyla paylaşılmış.

İzin vermemelisiniz gitmesine. Çok öğrenmek istiyorsa burada öğrensin.
Ailesi var ona emanet, biraz daha akıllıca hareket etmeli.

Senamm adlı arkadas ozelden yazmış kurs adı ama Ankara da var.İst da yok.

araştırın yaa ankrada olan kurs ist.'dada olur. :26:

ilginç olan senden habersiz herşeyi araştırıp planlamasıSen izin vermesende gidecek yani

Gitmez diyorum ama bilemiyorum da.Rest çekerim ama ben zorla bir şeyler direteyim yapsın istemiyorum.Kendisi düşünmeli yanlış mıyım?Konuşacağım istemediğimi de soyleceğim.
Kırıldım çok

üslubumda ne varmış, ben biraz sert konuşurum kimi zaman ama
yanlış da konuşmam. 10 ay rusyada kalmak için para nerden
buluncak dedim.. o kadar kolaysa, o kadar ucuzsa bizde gidelim.
sonuçta şurdan şuraya bile giderken, 3 günlük bi tatile yurtiçine bile
kaç bin lira para ayrılıp gidiliyo. konu sahibinin eşi orda barınacak,
yiyecek, içecek, ulaşım vs masrafları.. bunlara para varsa
maddi durum sıkıntılı değil demektir.. ben öyle düşündüm.
ayrıca bu kadaaaar para varsa, Türkiyede de kursa gider öğrenir..

işin masraf kısmından geçtim, sen kocanı rusyaya gönderince, hem de 10 aylığına, oda şuan bildiğin,
için rahat edecek mi?
ben şunun derdindeyim şuan, evli bir adam nasıl oluyorda ben 10 aylığına dil öğrenmeye gidiyorum Rusyaya
diyebiliyor. yani bitek bana mı garip ve olasılıksız geliyor bu durum.
evli bir erkeğin ağzından nasıl çıkar bu söz, bu düşünce kafasından nasıl geçer.
kaldı ki herkes öğrenmiş siz en son haberdar olmuşsunuz.
ya bitek banamı saçma geliyor bu durum

Gitmez diyorum ama bilemiyorum da.Rest çekerim ama ben zorla bir şeyler direteyim yapsın istemiyorum.Kendisi düşünmeli yanlış mıyım?Konuşacağım istemediğimi de soyleceğim.
Kırıldım çok

erkekler öküz cinsindendir, kırılmadan fln anlamazlar.
ama şu var, evli çiftler birbirinden ayrı 3-5 günlüğüne tatile bile
gidemiyorlar. bu bile abes karşılanıyor. büyük tartışmalara neden oluyor.
hal böyleyken evli bir adamın bunu bu kadar rahat düşünmesine,
dile getirmesine şaşıyorum ben..
ne zannediyor bu adam kendini,
bekar, 20 li yaşların başında, aklı havada üni. öğrencisi fln mı?
bence ona artık evli ve baba olduğunu hatırlatmanız gerekiyor..

Şöyle açıklayayım.
Dİl öğrenmek için gittiğin zaman türkiye de acentalar var onlara para ödüyorsun o kadar.Kimi oraya gidip dil öğreniyor hem de calışıyor.Hani tatil gibi düşünme öyle değil.4 sene once ingiltere senelik 1500dolardı.Orda cocuk bakıyorsun aıle yanınd kalıp(kızlar için soyluyorum,erkekler restoranlarda calışır)haftalık 250 paund alırsın.Bunun gibi yani eğitim amaclı acentalar var.Her sey içinde fiyatları.Ben de aynı fikirdeyim gitmesini neden isteyeyim.Ben ne yapacağım burada.Yasadığım ev ev değil ailemle görüşmüyoruz.Yapayalnız oğlumla ben kaldıramam.Onunla konuşacağım istemediğimi soyleyeceğim.
Kırıldım cunku benden habersız buyuk bır adım atmaya calışıyor bunları nasıl düşünebiliyor bu fikirle karsıma cıkıyor...

olur mu ben de onu diyorum ya yeni gordum bana yazdığını.Bana da sacma gelen bu sanki fırına ekmek almaya gidiyor.Şaşkınlığım bu yuzden bunu nasıl soyler hangi cesaret ve düşüncesizlikle...

Aynen oyle ınce düşünce yok.Zorla beyınlerıne kazımak gerekıyor.En nefret ettiyim sey.Ben cok ayrıntıcı hiçbir seyi unutmayan bir tıp o tam tersi.

walla kuzum ben seninle aynı şeyleri konuşuyorum ama idrak meselesi sanırım sorun çıkıyor..
bende diyorumki mümkünse RUSYAYA GİTMESİN..!! burada halletsin. önceki yazılarımı okursan görürsün.
bende çok sert konuşurum, ama gerçekleri konuşurum.. benide o yüzden anlayamadın sanırım..

Aynen oyle ınce düşünce yok.Zorla beyınlerıne kazımak gerekıyor.En nefret ettiyim sey.Ben cok ayrıntıcı hiçbir seyi unutmayan bir tıp o tam tersi.

neslihanım ben çıkıyorum, bankada işlerim var..
akşam görüşürüz.. öptm. hoşçakal..

hmm, öyle dahi olsa yinede sizsiz gitmeyi aklından bile geçirmemesini söyleyin ona net bir dille.
dediğim gibi, o herşeyden önce bir baba, bir eş. sizsiz bir plan yapamaz, yapmamalı.
hele bu 10 ay gibi uzun bir süreyi kapsıyorsa.
umarım ne kadar kızdığını anlar, düşündüğü şeyin saçma olduğunu görür.
en kötü ihtimal birlikte gidersiniz, bu en mantıklısı

Akşamı zor bekliyorum.Ofisteyim yemek arasında sabretmeye calışacağım.Telefonda konuşmak istemiyorum cunku.Mimiklerini falan gormem lazım

Eşin Rusyaya gidecek.
Sen napacaksın armut mu toplayacaksın?
Yollama arkadaşım sen de Rusyaya musyaya.
Benim kocam Rusya planları yapacak bndan en son benim haberim olacak ve ben onu Rusyaya yollayacağım.
Yok ya suyundan da koysun
Ben zaten böyle bir adama güvenmem ki...
Baştan kaybeder.Beni adam yerine koymayıp anlatmamış 3.kişilerden duymuşum.
Ciddi problemli bir evlilik demek ki sizin evliliğiniz.
Rusyadan evvel şu iletişimsizlik sorununuzu halledin bence...

Tatsızlıklar yaşandı eşimle ama ikimizle alakalı değil.
Ben ona cok yansıtıyordum.Baktık birbirimzi yıpratıyoruz bu huyumuzdan vazgectik.
Büyük br iletşim kopukluğu yok neden anlatmadı bilemiyorum.

İletişim probleminiz olmasa neden gelip de anlatmasın.?
Sonuçta yurtdışına çıkma hedefi varmış.
Bu bir iki günde verilebilecek bir karar değil anatabildim mi..
Ne zamandır düşünüyor kimbilr.
Elaleme anlatana kadar seni adam yerine koyup sana anlatsaymış ya...
Hayret bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…