içini karartmak istemem ama bizim maddi durumu cok iyi ama kimsenin bakmadığı bir tanıdıgımız var
sevgilisi falan olmamıstır 30yasına gelmiş bir adam
neyse gecen rusyaya gitti o kadar begenmişki
10gün kaldı
ve aradan 1 ay gecmedi gene gitti hatta suan yılbasında orda
ve eşime demişki
Türk kızlarının nazıyla bosuna ugrasmısım orda cok mutlu oldum her anlamda
evlenmeyi aklımdan cıkardım bundan sonra hep rusyaya gider gelirim demiş
benim eşimin cok yakın bir arkadasının müstakbel eşi ukraynalı ve yakında ukraynada düğünü olucak eşimde düğüne gitmem gerekir dedi
ve ben seni ukraynaya bekar arkadaslarınla yollamam dedim
bende pasaport aldım eşim ben ve arkadaslarımız hep beraber gidicez
sadece 2-3 kalmaaya bile yanlız yollamam
ayrıca eşinin yaptığı cok ayıp eltinden mi duyacakmıssın eşinin aldığı kararları
ayrıca evlilik kurumundan haberi yok demekki
10ay sırf dil ögrenme bahanesi ile evini bırakıp baska yere gidemez
ben olsam hayattta izin vermem
yıkarım ortalığı
Yiğeni gitti ne kadara gidilir biliyor.Türkiye gibi değil aylık 100dolara krallar gibi yaşanıyor.
Şöyle soyleyeyim gitmek istersen tatil için cok arkadasım var turizm sektorunden(üni arkadaslarım)
uygun ayarlanabilir.
Yani farkında olmadan kırabiliyorsun ınsanları.Bir arkadas duzgun bir şekilde sordu cevapladım ona kaynak nerden gelecek diye.
Senamm adlı arkadas ozelden yazmış kurs adı ama Ankara da var.İst da yok.amann boşver kuzum sen, kayle alınıcak bir mevzu deil
inş eşin vazgeçer rusya sevdasından yada türkiyede bulur ölebir yer.
yoksa sende oğlun çok üzülürsünüz, ben asla göndermezdim eşimi, şart olan birşey ise
eşimi türkiyede öğrenmeye ikna ederdim..
Dil öğrenmek için ewet.O yuzden de cok uzuldum bana bundan bahsetmedi hiç.10 ayda oğrenemez ki.Rusca zor bir dil.Alfabesi bile farklı ingilizce almanca gibi değil.Alt yapısı da yok.Bİr tek kulak asınalığı var.
Yiğeni gitti ne kadara gidilir biliyor.Türkiye gibi değil aylık 100dolara krallar gibi yaşanıyor.
Şöyle soyleyeyim gitmek istersen tatil için cok arkadasım var turizm sektorunden(üni arkadaslarım)
uygun ayarlanabilir.
Yani farkında olmadan kırabiliyorsun ınsanları.Bir arkadas duzgun bir şekilde sordu cevapladım ona kaynak nerden gelecek diye.
Senamm adlı arkadas ozelden yazmış kurs adı ama Ankara da var.İst da yok.
ilginç olan senden habersiz herşeyi araştırıp planlamasıSen izin vermesende gidecek yani
ilerde çocuğunu geleceğini düşünebilmesi ve,işinde ilerlemesi için yabancı dil öğrenmesi şartmış.
bunun için bazı şeyleri göze almak zorunda, ben rusyaya gitmesinin taraftarı deilim dedim..!!!!
siz heralde konuyu tartışmaya çevirmek için burdasınız..
arkadaş doğru düşünemediği için bizlere danışıyor, üslubunuzu düzelterek cvp vermelisiniz...!!
uygun ayarlanabilir.
Gitmez diyorum ama bilemiyorum da.Rest çekerim ama ben zorla bir şeyler direteyim yapsın istemiyorum.Kendisi düşünmeli yanlış mıyım?Konuşacağım istemediğimi de soyleceğim.
Kırıldım çok
Şöyle açıklayayım.üslubumda ne varmış, ben biraz sert konuşurum kimi zaman ama
yanlış da konuşmam. 10 ay rusyada kalmak için para nerden
buluncak dedim.. o kadar kolaysa, o kadar ucuzsa bizde gidelim.
sonuçta şurdan şuraya bile giderken, 3 günlük bi tatile yurtiçine bile
kaç bin lira para ayrılıp gidiliyo. konu sahibinin eşi orda barınacak,
yiyecek, içecek, ulaşım vs masrafları.. bunlara para varsa
maddi durum sıkıntılı değil demektir.. ben öyle düşündüm.
ayrıca bu kadaaaar para varsa, Türkiyede de kursa gider öğrenir..
işin masraf kısmından geçtim, sen kocanı rusyaya gönderince, hem de 10 aylığına, oda şuan bildiğin,
için rahat edecek mi?
ben şunun derdindeyim şuan, evli bir adam nasıl oluyorda ben 10 aylığına dil öğrenmeye gidiyorum Rusyaya
diyebiliyor. yani bitek bana mı garip ve olasılıksız geliyor bu durum.
evli bir erkeğin ağzından nasıl çıkar bu söz, bu düşünce kafasından nasıl geçer.
kaldı ki herkes öğrenmiş siz en son haberdar olmuşsunuz.
ya bitek banamı saçma geliyor bu durum
Aynen oyle ınce düşünce yok.Zorla beyınlerıne kazımak gerekıyor.En nefret ettiyim sey.Ben cok ayrıntıcı hiçbir seyi unutmayan bir tıp o tam tersi.erkekler öküz cinsindendir, kırılmadan fln anlamazlar.
ama şu var, evli çiftler birbirinden ayrı 3-5 günlüğüne tatile bile
gidemiyorlar. bu bile abes karşılanıyor. büyük tartışmalara neden oluyor.
hal böyleyken evli bir adamın bunu bu kadar rahat düşünmesine,
dile getirmesine şaşıyorum ben..
ne zannediyor bu adam kendini,
bekar, 20 li yaşların başında, aklı havada üni. öğrencisi fln mı?
bence ona artık evli ve baba olduğunu hatırlatmanız gerekiyor..
üslubumda ne varmış, ben biraz sert konuşurum kimi zaman ama
yanlış da konuşmam. 10 ay rusyada kalmak için para nerden
buluncak dedim.. o kadar kolaysa, o kadar ucuzsa bizde gidelim.
sonuçta şurdan şuraya bile giderken, 3 günlük bi tatile yurtiçine bile
kaç bin lira para ayrılıp gidiliyo. konu sahibinin eşi orda barınacak,
yiyecek, içecek, ulaşım vs masrafları.. bunlara para varsa
maddi durum sıkıntılı değil demektir.. ben öyle düşündüm.
ayrıca bu kadaaaar para varsa, Türkiyede de kursa gider öğrenir..
Aynen oyle ınce düşünce yok.Zorla beyınlerıne kazımak gerekıyor.En nefret ettiyim sey.Ben cok ayrıntıcı hiçbir seyi unutmayan bir tıp o tam tersi.
Şöyle açıklayayım.
Dİl öğrenmek için gittiğin zaman türkiye de acentalar var onlara para ödüyorsun o kadar.Kimi oraya gidip dil öğreniyor hem de calışıyor.Hani tatil gibi düşünme öyle değil.4 sene once ingiltere senelik 1500dolardı.Orda cocuk bakıyorsun aıle yanınd kalıp(kızlar için soyluyorum,erkekler restoranlarda calışır)haftalık 250 paund alırsın.Bunun gibi yani eğitim amaclı acentalar var.Her sey içinde fiyatları.Ben de aynı fikirdeyim gitmesini neden isteyeyim.Ben ne yapacağım burada.Yasadığım ev ev değil ailemle görüşmüyoruz.Yapayalnız oğlumla ben kaldıramam.Onunla konuşacağım istemediğimi soyleyeceğim.
Kırıldım cunku benden habersız buyuk bır adım atmaya calışıyor bunları nasıl düşünebiliyor bu fikirle karsıma cıkıyor...
hmm, öyle dahi olsa yinede sizsiz gitmeyi aklından bile geçirmemesini söyleyin ona net bir dille.
dediğim gibi, o herşeyden önce bir baba, bir eş. sizsiz bir plan yapamaz, yapmamalı.
hele bu 10 ay gibi uzun bir süreyi kapsıyorsa.
umarım ne kadar kızdığını anlar, düşündüğü şeyin saçma olduğunu görür.
en kötü ihtimal birlikte gidersiniz, bu en mantıklısı
Eşin Rusyaya gidecek.
Sen napacaksın armut mu toplayacaksın?
Yollama arkadaşım sen de Rusyaya musyaya.
Benim kocam Rusya planları yapacak bndan en son benim haberim olacak ve ben onu Rusyaya yollayacağım.
Yok ya suyundan da koysun
Ben zaten böyle bir adama güvenmem ki...
Baştan kaybeder.Beni adam yerine koymayıp anlatmamış 3.kişilerden duymuşum.
Ciddi problemli bir evlilik demek ki sizin evliliğiniz.
Rusyadan evvel şu iletişimsizlik sorununuzu halledin bence...
Tatsızlıklar yaşandı eşimle ama ikimizle alakalı değil.
Ben ona cok yansıtıyordum.Baktık birbirimzi yıpratıyoruz bu huyumuzdan vazgectik.
Büyük br iletşim kopukluğu yok neden anlatmadı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?