Henüz gitmiş değil.Haklı olabilirsiniz ama sert bir yorum olmu.Aldatmak istedikten sonra rusyaya gitmeye gerek yok.Her yerde var.bahane bunlar..
seni bile inandırmış keyfi olmadığına,
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ne de olsa.
acırım acırım sabinize acırım
babası uçkur sevdasına düşmüş türlü bahaneyle rusyalara gidiyor,
anası zavallım bişey yapmasa bari!!!! diye içi içini yiyo,
sabi de herşeyden bihaber baba hasreti çekiyor.
vah ki ne vahhhh
Konuşacağım onunla ya birlikte gideriz ya da sen de gidemezsin derim en mantıklısı bu.
En çok kırıldığım nokta bu benimde.Benim neden haberim yokki sen benim önümü kestin evlenmeden önce.Bir de oğlumuz var.
bu yapılana kırılmayın.kızın.erkekler kırılmaktan falan anlamaz.
birçok kişi rusya ile ilgili yorum yapmış.nereye gittiğinin önemi var mı?rusya,ingiltere,ağrı,kars,van,edirne,manisa.....
neresi olursa olsun.önemli olan siz onun hayatının neresindesiniz?sizi planlarının neresine dahil ediyor?
bunu sorgulayın
canım arkadaşı daha önceden tanıyorum, maddi durumları pek ii deil.
ve eşi esnaf bu yolda ilerleyip maddi durumu toparlamaları için yabancı dil öğrenmesi şart.
ama rusyaya gitmesinin taraftarı deilim tabikide.. türkiyede öğrenilebilicek yarler varmı bilmiyorum.
bilen varsa bu konuda arkadaşa tavsiyelerde bulunmalı bence..
ewt madem bazı şeylerı gözemı aldı acaba dıye kafanda soru işaretlerı var en azından bitçekse şimdi bitsin o orda gnünü gün ederken sende burda bir çocukla koca beklemezsın kendı yoluna dvm edersın ama baktın vazgeçiyor ona göre hareket eder birde neden bunu başkalarından duyduğunu sormalısın bence buda hiç mantıklı değil
maddi durumu iyi olmayan biri 10 aylığına üstelik dil öğrenmeye nasıl başka memlekete gidiyr?
bu iş bu kadar ucuzsa şahsen maddi durumum kötü değil çok şükür.
yıllık iznimde bi 15 - 20 gün gidivereyim bende yurtdışına..
baksanıza maddi durumu kötü olan biri 10 AYLIĞINA!!!! gidebiliyorsa o zmn toplanın kızlar
dünyayı dolaşmaya gidiyoruzzzzz
eşinin gidişinden çok eltinin bunu daha önce biliyor olmasına şaştttııııım kaldııııım!
planlar sensiz ve ortak yapılıyor farkında mısın?
Abisiyle eşi aynı yerde çalışıyorlar.Cumartesi onların yanındaydı.akşamda yemekte soylendi.Güldük meğer plan yapmış.(Eşim yapı gereği oyle cok düşünmez.Ben cok düşünürüm ince eler sık dokurum o ani kararlar verir.)
Ama son 1,5 snede oyle şeyler gordumki o yuzden insan bu beser kuldur sasar demişler.Yakında evlilikler yurumuyor uzaktan yuruyeceğini sanmıyorum
içini karartmak istemem ama bizim maddi durumu cok iyi ama kimsenin bakmadığı bir tanıdıgımız var
sevgilisi falan olmamıstır 30yasına gelmiş bir adam
neyse gecen rusyaya gitti o kadar begenmişki
10gün kaldı
ve aradan 1 ay gecmedi gene gitti hatta suan yılbasında orda
ve eşime demişki
Türk kızlarının nazıyla bosuna ugrasmısım orda cok mutlu oldum her anlamda
evlenmeyi aklımdan cıkardım bundan sonra hep rusyaya gider gelirim demiş
benim eşimin cok yakın bir arkadasının müstakbel eşi ukraynalı ve yakında ukraynada düğünü olucak eşimde düğüne gitmem gerekir dedi
ve ben seni ukraynaya bekar arkadaslarınla yollamam dedim
bende pasaport aldım eşim ben ve arkadaslarımız hep beraber gidicez
sadece 2-3 kalmaaya bile yanlız yollamam
ayrıca eşinin yaptığı cok ayıp eltinden mi duyacakmıssın eşinin aldığı kararları
ayrıca evlilik kurumundan haberi yok demekki
10ay sırf dil ögrenme bahanesi ile evini bırakıp baska yere gidemez
ben olsam hayattta izin vermem
yıkarım ortalığı
Yiğeni gitti ne kadara gidilir biliyor.Türkiye gibi değil aylık 100dolara krallar gibi yaşanıyor.maddi durumu iyi olmayan biri 10 aylığına üstelik dil öğrenmeye nasıl başka memlekete gidiyr?
bu iş bu kadar ucuzsa şahsen maddi durumum kötü değil çok şükür.
yıllık iznimde bi 15 - 20 gün gidivereyim bende yurtdışına..
baksanıza maddi durumu kötü olan biri 10 AYLIĞINA!!!! gidebiliyorsa o zmn toplanın kızlar
dünyayı dolaşmaya gidiyoruzzzzz
sen neden gıtmıyorsun onunla her hafta gelmiyor herhalde ınsan haftada bır bıle görmediği eşine nasıl bağlı kalabılır yanı bunlar bana hiç normal gelmıyorr belkıd ebaşıma gelmediği için ama bu ayrılıklar evliliği yıpratır
Allah yardımcın olsun ablacım... Çok zor bir noktaya gelmiş eşinizle ilişkiniz...
Senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünüyorum da,
sanırım olmazsa olmaz bizi de götüreceksin değilse gidemezsin gidersen bu iş biter diye de rest çekerdim.
Eşin saf biri midir? Birileri onu yönlendiriyor olmasın aklına girmiş olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?