Biraraya geldiginde saygisizlik yapmaz anlasirlar.gecmiste bikac olay yasandi oyuzden anneme karsi mimlendi biraz baban saat basi gelsin ama annen gelmesin dyor zoruna gidiyo insanin nedeni bu ve hergun gelinmez filan diyor iste.sPeki nedeni ne? Neden olarak size ne sunuyor? Öylesine yani sadece "görüşmeyeceksin" mi diyor?
Calismiyorum 20 aylik bebegim var bebegini disari ckarttgmda gormek istiyolar osekil yaniSiz çalışıyor musunuz? Gündüz mü görüşüyorsunuz ailenizle?
Kesinlikle ev islerim aksamaz ve esimde işte zaten hergun gelmesinler diyorsen annenlerle görüşürken , onudamı görüştürüyorsun . evin işlerini aksatıyormusun .
sizizn eve niye geliyor siz gididn , eşiniz sonuna kadar haklı . sorun olmasa bile onun evi özel alanı . bende istetemem kaynananmıBiraraya geldiginde saygisizlik yapmaz anlasirlar.gecmiste bikac olay yasandi oyuzden anneme karsi mimlendi biraz baban saat basi gelsin ama annen gelmesin dyor zoruna gidiyo insanin nedeni bu ve hergun gelinmez filan diyor iste.s
Bakın başka bir konu var, kvdem her gün bizde ne yapsam gitmiyor diye, kocası da annesinden yanaymış.Kesinlikle ev islerim aksamaz ve esimde işte zaten hergun gelmesinler diyor
Hergun gitmiyorum haftada bir gidersem ama genelde annem hep gelmek istiyor bazen isim var diyorim baska zaman diyorum.esimin gelmesine yakin kalkiyor zaten rahatsz etmemek icin bende bazen sık gorusmekden bunaliyorum sadece esime kucuk bi yalan soyledim en nefret ettgi sey yalan ama cok yanls bise yapmadimki ben sizceGerçekten her gün gidiyor musunuz annenize?
Cidden her gün gitmeye ne gerek var ki,ne kadar yakın otursamda her gün gitmezdim sanırım.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz,eşiniz evde değilken gitmenizin ya da ailenizin gelmesinde ne gibi bir sakınca var ki? Eşiniz evde değilken gidin,onlar gelsin,buna neden karşı anlamadım?
Ama eşiniz evdeyken de her gün sürekli gelip gidiliyorsa haklı bence eşiniz.
Bence ikinizinde haklı ve haksız olduğu taraflar var.
Ama o yokken geliyolar gelselerde o isten gelmeden gidiyorsizizn eve niye geliyor siz gididn , eşiniz sonuna kadar haklı . sorun olmasa bile onun evi özel alanı . bende istetemem kaynananmı
Eşinizin tavrı kesinlikle normal değil.Ama o yokken geliyolar gelselerde o isten gelmeden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?