Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Seven34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.565
824
73
Esim annemle sık gorusmemi istemiyor yakininda oturuyoruz.bunu bilerek tasindik.hergun gorusmek zorundamisin diyor degilim ama torununu ozluyorlar ne yapabilirim ki. Hayir goremezsiniz diyememki.

Bazen tartismalarimiz oluyor sirf tartismayalim diye annemlere gitmemek icin bahaneler uretiyorum annemlere karsi.

En sonki tartismamiz yine gitgel mevzusu sık gidip gelinsin istemiyorum diyor ki kendi ailesi ile haftaici olmasada her haftasonu neredeyee hep bulusuyoruz ben memnunum seviyorum ailesini fakat artik bende gitmicem ne yapiyorsa aynisini yapicam.neyse 2 gundur konusmuyoruz cuma gunu disari ciktin cocugumla annemle disarda gorustum esime solemedim ve esim aksam bunu anladi gorustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim.israrla sordu evet gorustum kizicaksin diye sana soylemedim dedm ve suan konusmuyoruz buyuzden küs kalinirmi yanasmiyor kac defa gittim yanina yok bende biraktim artik...buyuk bir yalanmi sizce abartmiyormu sanki baska bisey yaptim alttarafi annemle disarda ayakustu gorustum ve gorusmedim dedim.

Hergun gorusme diyor tabiki torunlarini gorebilirler ama hergun hergun sevmiyorum diye kendi yok işte ama beni busekil kısıtlıyor siz olsaniz nasil davranirdirniz

İkiniz de haksızsınız.
Her gün ailenizin dibinde olacaksınız niye evlendiniz, ne demek torunlarını görmek hakları, nerede yazıyor o hak 365 gün diye?
Diğer ailenin hakkı değil mi, haftasonu değil onlara da her gün götürün hakları ya!

Eşiniz ise size böyle müdahale edemez lakin kocam böyle olsa soğurdum ve üstüne yalan söylese değil küsmek pılı pırtını topla git anana göbek bağınla beraber, derdim.

Eşiniz zaten iş yerinde oluyordur .
Ve o işten dönmeden siz eve geçip yemeklerinizi eminim yapmış oluyorsunuzdur

Afedersiniz de eşinize giren çıkan nedir bu durumda?
Eşiniz resmen fesat, kıskanç bir erkek . Erkeğin fesatı da hiç çekilmez.

Net tavır koyun sıze nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın.

Siz çalışıyor musunuz? Gündüz mü görüşüyorsunuz ailenizle?

Peki nedeni ne? Neden olarak size ne sunuyor? Öylesine yani sadece "görüşmeyeceksin" mi diyor?
Biraraya geldiginde saygisizlik yapmaz anlasirlar.gecmiste bikac olay yasandi oyuzden anneme karsi mimlendi biraz baban saat basi gelsin ama annen gelmesin dyor zoruna gidiyo insanin nedeni bu ve hergun gelinmez filan diyor iste.s

Gerçekten her gün gidiyor musunuz annenize?
Cidden her gün gitmeye ne gerek var ki,ne kadar yakın otursamda her gün gitmezdim sanırım.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz,eşiniz evde değilken gitmenizin ya da ailenizin gelmesinde ne gibi bir sakınca var ki? Eşiniz evde değilken gidin,onlar gelsin,buna neden karşı anlamadım?

Ama eşiniz evdeyken de her gün sürekli gelip gidiliyorsa haklı bence eşiniz.
Bence ikinizinde haklı ve haksız olduğu taraflar var.

Biraraya geldiginde saygisizlik yapmaz anlasirlar.gecmiste bikac olay yasandi oyuzden anneme karsi mimlendi biraz baban saat basi gelsin ama annen gelmesin dyor zoruna gidiyo insanin nedeni bu ve hergun gelinmez filan diyor iste.s
sizizn eve niye geliyor siz gididn , eşiniz sonuna kadar haklı . sorun olmasa bile onun evi özel alanı . bende istetemem kaynananmı

Hergun gitmiyorum haftada bir gidersem ama genelde annem hep gelmek istiyor bazen isim var diyorim baska zaman diyorum.esimin gelmesine yakin kalkiyor zaten rahatsz etmemek icin bende bazen sık gorusmekden bunaliyorum sadece esime kucuk bi yalan soyledim en nefret ettgi sey yalan ama cok yanls bise yapmadimki ben sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…