Bende surekli sıkılıyorum isim var gbi seyler diyorum annemlere.ama kucuk bir yalan solemis oldm annemle gorusmedim dedm ama gorustm ve ogrensi benmle konusnuyor sizce haklimi konusmamakda budurumda ne yapilablr.sİkiniz de haksızsınız.
Her gün ailenizin dibinde olacaksınız niye evlendiniz, ne demek torunlarını görmek hakları, nerede yazıyor o hak 365 gün diye?
Diğer ailenin hakkı değil mi, haftasonu değil onlara da her gün götürün hakları ya!
Eşiniz ise size böyle müdahale edemez lakin kocam böyle olsa soğurdum ve üstüne yalan söylese değil küsmek pılı pırtını topla git anana göbek bağınla beraber, derdim.
Ne güzel işte hem sizin hemde bebek için yanlız kalmıyorsunuz.anane bebekle ilgilenirken işlerinizi daha rahat yaparsınız kendinize vakit ayırırsınızAma o yokken geliyolar gelselerde o isten gelmeden gidiyor
Yani eşin eve geldiğinde ailenden kimseyle karşılaşmıyor doğru anladım dimi?Hergun gitmiyorum haftada bir gidersem ama genelde annem hep gelmek istiyor bazen isim var diyorim baska zaman diyorum.esimin gelmesine yakin kalkiyor zaten rahatsz etmemek icin bende bazen sık gorusmekden bunaliyorum sadece esime kucuk bi yalan soyledim en nefret ettgi sey yalan ama cok yanls bise yapmadimki ben sizce
Kesinlikle yoruldum artk
Hafta içi senin annenler, hafta sonu onun anneleri?
Gerçekten zor olmuyor mu her gün dışarı çıkıp birileri ile görüşmek?
Calismiyorum 20 aylik bebegim var bebegini disari ckarttgmda gormek istiyolar osekil yani
Hergun ugramiyorum kizimi gormek istiyolar disari ciktgmda tmm diyorum bnde veya bana gelmek istiyor annem cay koyarsan gelirim bilmem ne anne diyorm isim var gucum var baska zaman diyorum ve bu sık oluyor nasil başa cikicam bilmiyorumKök ailelerden kopamamışsınız. Garip geldi bana bu durum.
Mesela ben de her gün uğrarım ama annem engelli biraz, o yüzden. Yoksa her gün uğramanın mantığı nedir?
Evet tabii ki haklı.Bende surekli sıkılıyorum isim var gbi seyler diyorum annemlere.ama kucuk bir yalan solemis oldm annemle gorusmedim dedm ama gorustm ve ogrensi benmle konusnuyor sizce haklimi konusmamakda budurumda ne yapilablr.s
Ben zaten butarafa herkese yakin olayim diye tasindim tabiki hergu. Hergun bulusmk istemiyorm ama olmuyo illa gormek istiyolar bazen bahane uretiyorum bazen geliyolar esim kusmekle bana haklimiGündüz ne yaptığınıza neden karışıyor ki. Bütün gn evde bir başınıza mı oturacaksınız anneniz yanınızdayken. Keşke bizimki de yanımızda olsa.
Ben degil ama annem oyle.ve nasil bunu aşıcaz bilmiyorumEvet tabii ki haklı.
Eşiniz size işte olduğunu söylese ama arkadaşıyla dışarıda olsa ne tepki verirdiniz?
Burada ‘anne’ bir şahıs sadece, yapılan eylemi masumlaştırmıyor ki?
Ayrıca anne, çocuk, abla, arkadaş vs kim niye her gün görüşsün, karı koca bile her gün göremiyor birbirlerini.
Ailenize ket vurmak sizin elinizde, bağımsızlaşamamışsınız.
Tabiki basbasa birseyler yaptgmiz cok var ama bazen onun ailesne gdyrz bazen gezmeden donuste ugruyoruz filan.ailesile ile ilk evlendgmde bir oturmustum bir problemim yok zaten sorun benim annemin hergun gormek istemesi .sAilelerde de ben sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Her gün görüşülse bile anne babaların, yahu evine git, artık bir ailen var senin,öyle her gün görüşeceksek neden evlendiniz,demeleri lazım. Onların da düşünceli olması lazım ama nerdeee... Çomak sokan sokana.Aileler de zor duruma düşüyor eşleri böylelikle. Ayrıca Torunu görme bir gün de,ne olacak yani? Siz de eşinizin ailesiyle her haftasonu neden görüşüyorsunuz ki? Hiç mi eşinizle başbaşa bir plan yapmak istemediniz? İki tarafta da var sıkıntı.
Yorulmaz mısın?Kesinlikle yoruldum artkbktm bu soylemlerden neyapicam bilmiyorm
Neyi bilmiyorsunuz allahaşkına. Anne işim var demek çok mu zor acabaBen degil ama annem oyle.ve nasil bunu aşıcaz bilmiyorum
İstemiyor.bende bilmiyorum haftada 3 4 kez bulusmak cok fazla diyor bazen disarda gorugor gelme gitme olmuyor onada laf ediyor.sHer gün görüşünce noluyo ki? Ona ne zararı var? Onu sürükleyip gotusturmuyosun sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?