Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Eşiniz işteyken gorusuyorsaniz niye rahatsiz oluyor ki? Eşiniz annenizi her gun gormek istemeyebilir hakli o konuda ama hafta içi eşiniz yokken goruşmenize laf soylemeye hakki yok bana göre. Eşinizle gecireceginiz vakitten caliyor olsaniz o zaman hakli olurdu.
Eşiniz fazla karişiyor.

Bende surekli sıkılıyorum isim var gbi seyler diyorum annemlere.ama kucuk bir yalan solemis oldm annemle gorusmedim dedm ama gorustm ve ogrensi benmle konusnuyor sizce haklimi konusmamakda budurumda ne yapilablr.s

Eminim her gün kalkıp onun annesine gitseniz neden her gün çocuğu anneme götürüyorsun görüşmek zorunda mısın demezdi.

Acaba farkında değilsiniz ama böyle olunca anneniz çok mu müdahil oluyor evliliğinize ve evinizin içine?

Açıkçası ben eşinizi katmadığınız sürece görüşmenizde sıkıntı görmedim. Onun sıkıntısı ailenizle.

Yani evliliğimize burnunu sokmadığı sürece ben evde yokken eşim sabahtan akşama annesiyle görüşse sorun etmezdim. Sonuçta benden çalıp onla vakit harcamıyor.

Yani eşin eve geldiğinde ailenden kimseyle karşılaşmıyor doğru anladım dimi?
O zaman bu durumdan rahatsız olmasına anlam veremedim.
Dışarıda ailemle görüşmek için neden yalan söylemek zorunda kalayım ki çok saçma.
Ev işlerini falan aksatıyor musunuz peki?

Kök ailelerden kopamamışsınız. Garip geldi bana bu durum.

Mesela ben de her gün uğrarım ama annem engelli biraz, o yüzden. Yoksa her gün uğramanın mantığı nedir?
Hergun ugramiyorum kizimi gormek istiyolar disari ciktgmda tmm diyorum bnde veya bana gelmek istiyor annem cay koyarsan gelirim bilmem ne anne diyorm isim var gucum var baska zaman diyorum ve bu sık oluyor nasil başa cikicam bilmiyorum

Bende surekli sıkılıyorum isim var gbi seyler diyorum annemlere.ama kucuk bir yalan solemis oldm annemle gorusmedim dedm ama gorustm ve ogrensi benmle konusnuyor sizce haklimi konusmamakda budurumda ne yapilablr.s
Evet tabii ki haklı.
Eşiniz size işte olduğunu söylese ama arkadaşıyla dışarıda olsa ne tepki verirdiniz?
Burada ‘anne’ bir şahıs sadece, yapılan eylemi masumlaştırmıyor ki?
Ayrıca anne, çocuk, abla, arkadaş vs kim niye her gün görüşsün, karı koca bile her gün göremiyor birbirlerini.
Ailenize ket vurmak sizin elinizde, bağımsızlaşamamışsınız.

Gündüz ne yaptığınıza neden karışıyor ki. Bütün gn evde bir başınıza mı oturacaksınız anneniz yanınızdayken. Keşke bizimki de yanımızda olsa.
Ben zaten butarafa herkese yakin olayim diye tasindim tabiki hergu. Hergun bulusmk istemiyorm ama olmuyo illa gormek istiyolar bazen bahane uretiyorum bazen geliyolar esim kusmekle bana haklimi

Ailelerde de ben sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Her gün görüşülse bile anne babaların, yahu evine git, artık bir ailen var senin,öyle her gün görüşeceksek neden evlendiniz,demeleri lazım. Onların da düşünceli olması lazım ama nerdeee... Çomak sokan sokana.Aileler de zor duruma düşürüyor eşleri böylelikle. Ayrıca Torunu görme bir gün de,ne olacak yani? Siz de eşinizin ailesiyle her haftasonu neden görüşüyorsunuz ki? Hiç mi eşinizle başbaşa bir plan yapmak istemediniz? İki tarafta da var sıkıntı.

Ben degil ama annem oyle.ve nasil bunu aşıcaz bilmiyorum

Tabiki basbasa birseyler yaptgmiz cok var ama bazen onun ailesne gdyrz bazen gezmeden donuste ugruyoruz filan.ailesile ile ilk evlendgmde bir oturmustum bir problemim yok zaten sorun benim annemin hergun gormek istemesi .s

Kesinlikle yoruldum artk bktm bu soylemlerden neyapicam bilmiyorm
Yorulmaz mısın?
Haklısın tabii…

Her gün gerçekten çok zor misafir ağırlamak/misafirliğe gitmek.

Ben olsam arada yatmak isterim, evde kafa dinlemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…