Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Tabiki basbasa birseyler yaptgmiz cok var ama bazen onun ailesne gdyrz bazen gezmeden donuste ugruyoruz filan.ailesile ile ilk evlendgmde bir oturmustum bir problemim yok zaten sorun benim annemin hergun gormek istemesi .s
O halde annenize düzgün bir üslupla anlatacaksınız. Kırmadan ama kesin bir dille... Yoksa bu değirmen daha çok su kaldırır.

Onun is zamani gidiyorsan ona ne
Kesinlikle is zamani ve kendisi gormuyor annemle gorusmeden dedm ama gorustm bunu ogrendgi icin konusmuyor benmle kacdefa gttm yanina ama braktm artk neyapicm blmiyorm bu 2 gun icinde ailesi cagrdi ve bende bahane ureterek gtmedim

İyi de görüşen sizsiniz. Onu ilgilendiren bir durum yok.

İstemiyor.bende bilmiyorum haftada 3 4 kez bulusmak cok fazla diyor bazen disarda gorugor gelme gitme olmuyor onada laf ediyor.s
Ona ne ya? İstediğim gibi, istediğim kadar görüşüyorum eşimle olmadigim zamanda, kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilsin. Annen o senin, herkes gidebilir, anne bakidir, kocan nerde durucagini şaşırmış, hadsiz bence.

Sizde hergun görüşmek istemiyor ama ailenize karşı gelemiyormuşsunuz başka hangi konularda ailenize karşı gelemiyorsunuz ?
Valla küçük çocuk gibisiniz kaç yaşındasınız

Neyi bilmiyorsunuz allahaşkına. Anne işim var demek çok mu zor acaba
Diyorum demez olurmuyum peki disari cikiyorum ortak noktamizda park illaki goruyor sesleniyor ediyor busefer kizim oraya gtmek istiyor ve gorusmus oluyorum hergu n bn disari cikiyorum eve gormek istemiyorum anne diyorum ama anlamiyor bide kendi annemyani.

Kesinlikle is zamani ve kendisi gormuyor annemle gorusmeden dedm ama gorustm bunu ogrendgi icin konusmuyor benmle kacdefa gttm yanina ama braktm artk neyapicm blmiyorm bu 2 gun icinde ailesi cagrdi ve bende bahane ureterek gtmedim
Kocan takinti yapmis baska aciklamasi yok bunun. Sormasa yalan soylemeyeceksin. Bunu ciddi olarak konusup noktayi koymam lazim

Kafam okdr karisikki anlatamam bende sizin dusundgnz gbi dusundm ve disarda gorustugumu solemedim anladi ve yalan soledim diye koanusmuyor bende biraktm artk

Annenizle ne gibi olaylar yaşandı da istemiyor ? Babanıza birsey demiyormuş sadece annenizi istemiyormuş . Siz yaşananları yazın konu daha anlaşılır olsun.
Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.

Kafam okdr karisikki anlatamam bende sizin dusundgnz gbi dusundm ve disarda gorustugumu solemedim anladi ve yalan soledim diye koanusmuyor bende biraktm artk
Konusmazsa konuşmasın, sen ondan ayrı bağımsız bi bireysin, tuvalete kadar izin versin saatli git isterse, anneme kadar karisacak adamı koyarım kapıya,işim olmaz. Onu zorlamiyosam ağzını bile acamaz. İstediğim kadar görüşürüm annemle.

Ben degil ama annem oyle.ve nasil bunu aşıcaz bilmiyorum
İstemediğinizi kendiniz söylüyorsunuz.
İsteseniz ok, sonuna kadar taviz vermeyin diyeyim de yolu yalan değil.

Ben anlamıyorum, ayrı bir hayat kurmak için bazı şeyleri sınırlamaktan yanayım.
Siz yeni bir aile kurdunuz, onlar üst soyunuz.
Aynı evde yaşar gibi davranış ve tutumlar, kendi ailenizin ilişkisine zarar veriyorsa bunu çözmek sadece size kalıyor.

Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
Tamam eşinizin ailesi size toplanan parayı vermese tartıştığınizda aranızı bozmaya çalışsa buna rağmen eş ailesinin yakınında otursaniz siz akşama kadar çalışsanız o da her gün ailesiyle olsa siz ne dersiniz ?

Dimi ben de diyorum bazen acaba senin gbi hergun ailesiyle gorusen varmi git onlarla yaşa bilmem ne diyor.tamam hergun gidip gelme olmuyor 3 yada 4 defa ama oyok zaten iste gornuyor zaten.bazen disarda gorusyrz parkda filam.bende bazen sıkılıyorum hergun gorusmekden ve isim var diyip geciyorum ama annemle bulustm disarda 15 dk gorudtm kizicak dye solemedm ve ogrendi küs 2 gundur yalan soledgm icin ole diyor sizce haklimi

Ay konuşmasın, tınlamayın yahu. İzin mi alacaksınız annenizi görmek için. Yalan söylemeniz kötü olmuş, dik durmalısınız bu konuda. Ama o yalana da sizi eşiniz zorlamış.

Hayat bu, pamuk ipliğine bağlıyız hepimiz. Yarın öbür gün annenizi kaybettiğinizde görmediğiniz her gün için, çocuğunuzla daha fazla vakit geçirmediği her an için üzüleceksiniz.

Hafta 3 4 kez bulusma bazen parkda bazen evde skldgmda isim var diyorum bazen bunalinca beni sıkıstirdiklari zaman. Ama onun ailesiyle oturur cayimizi yemegimizi yeriz ama benim ailemle kimblr nezaman busekil oturnusuzdr benm hakkm deilmi ailemle kocamla oturup birgun yemek yiyip cay icmek

Sizi haklı bulanlara sadece bu soruyu sorup içinizi rahatlatın
Bence siz en sonunda boşanır annenizle yaşarsınız

Haklisiniz evet benim gbi varmi annesine giderken izin alan icim aciyor bu konudada.evet esim zorladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…