Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Yani bugüne kadar hak vermiştim eşinize ama sizin eşiniz burdaki kadınların dediği gibi tek derdi sizi yonetmekmis keşke çıkıp gitseydiniz de kalsaydı tek başına

Yani bugüne kadar hak vermiştim eşinize ama sizin eşiniz burdaki kadınların dediği gibi tek derdi sizi yonetmekmis keşke çıkıp gitseydiniz de kalsaydı tek başına
Bana diyorki haftada bir gorus noluyo hep gorsem anlamiyorumki hergun zaten bende bulusnuyorum ama kafam estiginde bulusurum ister evde ister disarda buna karisiyor annecide degilim yolumuzun ustu gorsek nevar yada parka yanima gelse nevar kbakmasin annem babam bana ailemle yurumesin artik ailemdende kopamama gibi durumum yok ben memnunum halimden benim adima cok karar veriyor sinir oluyorun kapi orda cek git anne sevdanla ugrasamam demek nedemek ya ozaman annesiyle pazar gorustum pazarteside gorustum annesine diyim anne iaim var bulusamam diye.sen benj ailemle istedigin kadar gitmem diye tehdit et umrumda olmaz benim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…