Cimrilik yok takildigi tek sey gerek yok ne gerek varnhergun ne anliyosun diyoistemeyebilir hergün evde kaynana o yokken bile haklı tarafları var
bide anneniz sizde hergün yer içer mi? cimriliği var mı mesela annenizin aman onun evinde yenmesin sizde yensin gibi
annenizin yediği göze batmamalı tabi ama
evde masraf da artıyorsa zoruna gidiyor olabilir
Sizin dediginiz gibibkonustum sessiz kalan biri degilim asla ailemide sonuna kadar savunurum.sadece hergun gereksiz buluyor gorusmeyi kendince zaten gorusme demiyorum gorus ama hergun gorusme diyor..Niye korkuyosunuz yalan söylüyosunız bi de kızdın mı diyo. Ayyy ölcem. Annemle görüşürüm sen buna karışamazsın. Ayrıca neden görüşmeyecekmişim pardon ne sebeple???? Evet görüştüm her zaman da görüşücem. Bu kadar nokta. Siz bu pasiflikle yani ne diyim. Biri bana ananla görüşmicen dicek offf yani ortalığı toz duman ederim.
Ben calissam bile krese veririm ne annane ne babanneye baktirmam ama suan calismaya niyetim olmadigi icin sorun yok ben ananeyede babanneyede dedm zaten bunuKonu sahibi çalışsa bakıcıya para vermemek için anneanneye baktırırdı ama. O zaman düşünmezdi düşkün olur bilmem ne diye
PekiBen calissam bile krese veririm ne annane ne babanneye baktirmam ama suan calismaya niyetim olmadigi icin sorun yok ben ananeyede babanneyede dedm zaten bunu
Tesekkurler yorumunuz icin kendisi geldi baristi zaten sinirle biraz sert cikisti sonra yumusadii zaten ben hergun bulusma taraftari degilim biraz ozlemekde guzel
Tesekkurler yorumunuz icin kendisi geldi baristi zaten sinirle biraz sert cikisti sonra yumusadii zaten ben hergun bulusma taraftari degilim biraz ozlemekde guzel
İşte ben de onu diyorum isterseniz her gün görüşürsünüz. Burda eşinizin bi söz hakkı ve kota koyma hakkı söz konusu bile olamaz. Asla taviz vermeyin. bugün her gün görüşme der, yarın haftada birden fazla görüşme der. Ama neden yani neden insan bundan rahatsız olur ki anne yahu daha masum ne olabilir. Tamamen kötü niyet, sizin arkanızda bi ailenizin olmasından rahatsız diyorum ben. Güçlü aile bağlarınız olsun istemiyor, sadece ona muhtaç kalın diye.Sizin dediginiz gibibkonustum sessiz kalan biri degilim asla ailemide sonuna kadar savunurum.sadece hergun gereksiz buluyor gorusmeyi kendince zaten gorusme demiyorum gorus ama hergun gorusme diyor..
Hic bilmiyorum peki oyle bisey olsa dediginiz gibi bana soylemezmi acaba hic hissetmedim oyle bisey ben esimle konustum iste gecmiste yasananlarr dedi buyuzden gibi seyler dediİşte ben de onu diyorum isterseniz her gün görüşürsünüz. Burda eşinizin bi söz hakkı ve kota koyma hakkı söz konusu bile olamaz. Asla taviz vermeyin. bugün her gün görüşme der, yarın haftada birden fazla görüşme der. Ama neden yani neden insan bundan rahatsız olur ki anne yahu daha masum ne olabilir. Tamamen kötü niyet, sizin arkanızda bi ailenizin olmasından rahatsız diyorum ben. Güçlü aile bağlarınız olsun istemiyor, sadece ona muhtaç kalın diye.
Bende gecmiste kayinvalidemle bikac problem yasadim ona gore davraniyorum gerci bu konuda empati kuruyorum sadece nebilimİşte ben de onu diyorum isterseniz her gün görüşürsünüz. Burda eşinizin bi söz hakkı ve kota koyma hakkı söz konusu bile olamaz. Asla taviz vermeyin. bugün her gün görüşme der, yarın haftada birden fazla görüşme der. Ama neden yani neden insan bundan rahatsız olur ki anne yahu daha masum ne olabilir. Tamamen kötü niyet, sizin arkanızda bi ailenizin olmasından rahatsız diyorum ben. Güçlü aile bağlarınız olsun istemiyor, sadece ona muhtaç kalın diye.
Ya geçmiş adı üstünde. Siz eşinizi görüştürmüyorsunuz. Kendiniz görüşüyorsunuz. Sizin arkadaşınız var mı? Sürekli görüştüğünüz samimi olduğunuz bi arkadasınız olsa nolur ? Spora gidebilir misiniz isteseniz? Bi kursa katılabilir misiniz mesela? Eşiniz problem çıkarr mı? Bana bunları da yapsanız eşinşz bi huysuzlanır gibi geldi. Eğer öyleyse eline vermişsiniz hayatı derimHic bilmiyorum peki oyle bisey olsa dediginiz gibi bana soylemezmi acaba hic hissetmedim oyle bisey ben esimle konustum iste gecmiste yasananlarr dedi buyuzden gibi seyler dedi
Evet arkadaslarim var gidip geldigim bekar evli ve gorusuyorum firsatik oldukca kursa filan izin verir kiskanc ama okadar da degil tabiYa geçmiş adı üstünde. Siz eşinizi görüştürmüyorsunuz. Kendiniz görüşüyorsunuz. Sizin arkadaşınız var mı? Sürekli görüştüğünüz samimi olduğunuz bi arkadasınız olsa nolur ? Spora gidebilir misiniz isteseniz? Bi kursa katılabilir misiniz mesela? Eşiniz problem çıkarr mı? Bana bunları da yapsanız eşinşz bi huysuzlanır gibi geldi. Eğer öyleyse eline vermişsiniz hayatı derim
Annem mesela annneme akraba geliyor ediyor iste bana mesaj atiyor bizi yemege cagirin yada siz gelin.bazen habersiz aksam gelme seyi var.dugun zamani annemde toplanan paralari vermedi diye cogunu sonra verdi.birde esimin gozunde abimle beni ayirt ediyor diyor.yani biraz abime farkli davranir bazen bende farkediyorm ama esime demiyorum tabiki.abimleri bazen kahvalti yada yemege cikariyor annem bize hic demiyor sizi de goturcem diyo aslinda para esirgemez ama bole ufaktefek seyler bikere kavga ettik anneme gttm neyms annen neden kziim evine git demedi diye cok takilmisti bu durumaBen neden mimlendi eş onu merak ediyorum.. Sanki anne bir açığını yakalamış da ağır gelmiş beyefendiye?!
Anne de normal gelmedi şu an banaAnnem mesela annneme akraba geliyor ediyor iste bana mesaj atiyor bizi yemege cagirin yada siz gelin.bazen habersiz aksam gelme seyi var.dugun zamani annemde toplanan paralari vermedi diye cogunu sonra verdi.birde esimin gozunde abimle beni ayirt ediyor diyor.yani biraz abime farkli davranir bazen bende farkediyorm ama esime demiyorum tabiki.abimleri bazen kahvalti yada yemege cikariyor annem bize hic demiyor sizi de goturcem diyo aslinda para esirgemez ama bole ufaktefek seyler bikere kavga ettik anneme gttm neyms annen neden kziim evine git demedi diye cok takilmisti bu duruma
Her gün görüşmeyi gereksiz buluyor demişsiniz. Ama bu geresiz gerekli meselesi değil. Nasıl bi gereklilik arıyo anlamsız. Ben görüşmek istiyorum vakit geçirmeyi seviyorum ve bana göre gerekli yani bunun kararını o mu vercek. Bu konuda taviz vermişsiniz ki konu buralara kadar gelmiş ayrıca görüşmedim de demeyin sanki bi suç işlemiş gibi bi psikolojiye giriyosunuz, o da size suçlu gibi davranıyo, hatta o sormadan söyleyin, bugün naptın derse, annemle görüştüm markete gttim temzlik yaptım vs. Gayet herhangi bişey gibi anlatın ki zaten öyle. Sorun ederse de sorunun tillahını siz çıkarın pısıp kalır bu tipler. Siz suçlu gibi davranınca da tepenize çökerler.Hic bilmiyorum peki oyle bisey olsa dediginiz gibi bana soylemezmi acaba hic hissetmedim oyle bisey ben esimle konustum iste gecmiste yasananlarr dedi buyuzden gibi seyler dedi
Anne de normal gelmedi şu an bana
Sanirim haklisiniz suan konu kapandi ama kesinlikle dedgnz gbi yapicam birsey oldugundaHer gün görüşmeyi gereksiz buluyor demişsiniz. Ama bu geresiz gerekli meselesi değil. Nasıl bi gereklilik arıyo anlamsız. Ben görüşmek istiyorum vakit geçirmeyi seviyorum ve bana göre gerekli yani bunun kararını o mu vercek. Bu konuda taviz vermişsiniz ki konu buralara kadar gelmiş ayrıca görüşmedim de demeyin sanki bi suç işlemiş gibi bi psikolojiye giriyosunuz, o da size suçlu gibi davranıyo, hatta o sormadan söyleyin, bugün naptın derse, annemle görüştüm markete gttim temzlik yaptım vs. Gayet herhangi bişey gibi anlatın ki zaten öyle. Sorun ederse de sorunun tillahını siz çıkarın pısıp kalır bu tipler. Siz suçlu gibi davranınca da tepenize çökerler.
Evet bencedegörüşmeyin demiyormuş ki, her gün görüşmeyin diyormuş belki karışıyordur aile içinde siz farkında değilsinizdir. torununu özlüyor diye her allahın günü de görmek zorunda değil siz de artık ayrı bir aile olduğunuzu kabullenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?