esim 4 4 luk diyebilecek arkdaslar varmi

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???

Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???

Hiç kimse dört dörtlük değil ki be canım :17:

kimse dört dörtluk değil hepimizin eksik yanları var..
kadınların kocalarını kıyaslama işinide oldum olası anlamam
Allah herkesi farklı özelliklerde yaratmış, hepimiz aynı olsaydık bu çok sıradan olmazmıydı?
bizi birbirimizden ayıran şeyde işte bu farklılıklarımız
erkeklerde aynı şekilde...
mümkünse eşlerimizde olmayan şeylerden ziyade olan iyi özelliklerini görüp şükredelim..
onun kocası şöyle benimkide böyle olsaydı demek bana hiç doğru gelmiyor..
evet erkeklerin çoğu odundur..Romantiklikten anlamazlar..
bu sonradan o yaşa gelmiş adama kazandırılır mı bilinmez..
yada biz kadınlar dizilerde filmlerde gördüğümüz romantik erkek profiline kendimizi çok mu kaptırıyoruz da gözümüz yükseklerde oluyor?
beklentilerimizi ortada tutmak lazım sanki...

Peki sen 4 4lük müsün?

kimse dört dörtluk değil hepimizin eksik yanları var..
kadınların kocalarını kıyaslama işinide oldum olası anlamam
Allah herkesi farklı özelliklerde yaratmış, hepimiz aynı olsaydık bu çok sıradan olmazmıydı?
bizi birbirimizden ayıran şeyde işte bu farklılıklarımız
erkeklerde aynı şekilde...
mümkünse eşlerimizde olmayan şeylerden ziyade olan iyi özelliklerini görüp şükredelim..
onun kocası şöyle benimkide böyle olsaydı demek bana hiç doğru gelmiyor..
evet erkeklerin çoğu odundur..Romantiklikten anlamazlar..
bu sonradan o yaşa gelmiş adama kazandırılır mı bilinmez..
yada biz kadınlar dizilerde filmlerde gördüğümüz romantik erkek profiline kendimizi çok mu kaptırıyoruz da gözümüz yükseklerde oluyor?
beklentilerimizi ortada tutmak lazım sanki...

Ben kiyaslarim hep kiyasladim.arkadaslarimin esleriyle kndi esimi esimin kndi arkadaslariyla esimi hep kiyasladim.ama ndn kiyasladim nezamn kiyasladim esim bni dovdugunde beni sokaga attiginda sokakta biraktiginda hakaret kufur ettiginde.
İstedigimiz en azindan bnm istedigim sadece sevgi ve huzurdu ne para ne mal ne mulk her turlu fedakarligi yptim ama yine bna cok kotu seyler yasatti.
Evet kimse dort dortluk degil ama olanlarada en azindan karsisindakine oyle olmaya calisanlarada sahit oldum

Herkesin artisi eksisi vardir bence soruyu esinden memnun olan var mi olarak sormaliydiniz. Cunku mesela kocasi romantik degildir ama evi huzurludur yani kriterler kisiden kisiye degisir. Cok beklentiye girmeden yasamayi ogrenmeliyiz diye dusunuyorum...

bi kere en başta ben 4x4 lük diilim ki eşimden bunu bekleyim
ama 4x3 lük erkekler vardır elbet:)

aslında bizdeki hata sevgiliyken nişanlıyken herşeyi gözümüze güzel görünüyo o zmanlardakieksi yönlerini bile görmezlikten gelebilioruz ama evlenince dağ gibi oluyo

mesela benim eşim ukala bi insandır konuştuklarına çoğu zmana katılırım ama öyle bi ukalalıkla anlatırki geçen gece çöktüm boğazına delirtti beni artık ve tanıştığımız günden beri böyleydi böyle kabul ettim

yani düşünüorum eksilerini artlarını artıları daha fazla basıyo
bende iyi olan yönleriyle mutlu oluyorum
ukaladır ama beni incitcek bişey yapmaz ailesine karşı genelde savunur ukalalığı gözümde küçülüyor tabi bazen pik yapıyo sinirleniorum ama uzatmıorum
sesi inanılmaz yüksektir konuşunca yandakiler duyar çoğu zman rahatsız edicidr ama o sesiyle bana öyle güzel şeyler söylüyoki rahatsız olmuyorum
tartışmayı pek bilmez yani tartışmayı kendi düşüncelerini kabul ettirmek olarak düşünür ama sinirlendiğimde bana asla cevap vermez sakinleşmemi bekler doğal olarak kavga etmeyiz nadir durumlar hariç ......... tartışmayı bilmio ama haksız olsamda sesini çıkarmaz kavga etmeyelim diye

yani aslında onu değiştirmek yerine ona olan bakış açımı değiştiriorum:))))
not: tahammül sınırlarımı zorladığı ender zmanları saymazsak:)

Benimkide kavga ve olumsuz b,iey olmasında surat asılmasında tekdileği bu
yani mutsuz olan huzursuz olan benim ona göre o mutlu huzurlu
ama ne yapsa ben mutlu olmuyorum ona göre
gelde mutlu ol bu şartlarda ona göre
eğer ben sana aşkım bitanemden başka bişey demiyosam nereye gidersem gideyim haber veriyorsam
sanakötü kelime kullanmıyosam kusura bakmada kötü bi eş değilim diyooo
geriside maddiyat ona göre maddiyat düzelirse herşey çok iyi olacak
haaa bu arda asla ailesine ezdirmez yani kimseye ezdirmez
ama kıskanc aşırı hastalık derecsinde ona göre kendisi ben ve çoçuğumuz gerisi s...nde olmaz öyle der
aşırı merhametsizdir kimseye acımaz ailesinden başka
parası varsa herşeyin en iyisini alır haa bide sevdiğini söyler devamlı
ama bana göre bunlar yetmiyooo yetmiyooo
dört dörtlük erkekler vardır elbet ama bende şans yok :(

ben esımden razıyım allahta ondan razı olsun herzaman hep yanımda her konuda destekcı bıkere bıle sesını yukseltmedı bana 2 bucuk senede nısanlı kaldık ben sorunluyum bıraz cabuk kuserım neden kusdugumu kendımde bılmem bırden olurdu buyuzden tartısmalarımızda oldu ama asla uzmedı kırmadı hatam varsa uyar soylekı dıkkat edeyım der hep ben cok uzdum kırdım esımı ben belkı 4+4 degılımdır ama esım oyle elhamdullah

hiç bişey dört dörtlük değil ki eşlerimiz sevgililerimiz nişanlılarımız dört dörtlük olsun her insanın bi kusuru vardır. zaten dört dörtlük birini arayanda hata yapmış olur ömrü boyunca evlenemez çünkü dünya da öyle biri yok :1:

Hoppps ne konusu bu yaa!!!
yahu ben şurda kendimce kararlar almaya çalışıyorum. ben kendi kendime, "daha iyilerine layığım" triplerine girmişim; siz kalkmış 4x4lük erkek yokmuşta, hepsinin hatası varmışta..
beni kararımdan döndürmek için mi açtınız konuyu:9:

Hiç istemedim 4x4 lük, Allah'ta vermedi zaten =))

Dik başlı asi ruhlu bir kadınım, hayat arkadaşım da tanıdığım en inatçı en huysuz adam, iyiyiz böyle =))

Hiçbir insan 4*4 lük değildir ki eş olsun. Beklentilerinizi minimumda tutarsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız.

bunu söyleyen varsa emin olun ya yalan söylüyor, ya da sorunu var...

ha bu beklentilerle de ilgili karşınızdaki insandan ne beklediğinize bağlı ama kimse kimsenini istediği gibi 4 4 lük omamalı zaten, kişi kişiyi olduğu gibi kabul ederse bunu düşünmeye bile gerek kalmaz...

bu dünyada değil eşte ,bütün insanlar arasında dört dörtlük biri yoktur. hiç bir insan ,kadın ve erkek,tam anlamıyla muhteşem ve mükemmel olamaz.

ütopya yani..

Ama tabi şunu da unutmamak lazım. Burası sanal mecraa, burda herkesin kocası mikemmel herkes prenses :D

bunu hayal eden bir insanın normal olduğunu düşünmüyorum

Ben ne istediğimden eminim ama, olmuyor.
Ben ilgili bir adam istiyorum.
Aslında gerçekten seven bir erkek desek daha doğru olur.
Ne bileyim arasın sorsun ilgilensin istiyorum.
Beni etrafımdaki diğer kadınlara melül melül baktırıyorsa orada bende enerji bitiyor.:41:

Biz dort dortlukmuyuz de eşlerimizi dort dortluk istiyoruZz:-) :-) :-)
allahimmm eşimi başimdan eksik etmesiinn..
Bugünlerii de aratmasin.
Kimseee ewliligindee coook iyi olmaZ.
BU İYİİ HALİMİZİ ALLAHİM ELİMİZDEN ALMASİN.. :-) :-) :-) :-)

Herkeseeee mutluuu gunler

Ben ne istediğimden eminim ama, olmuyor.
Ben ilgili bir adam istiyorum.
Aslında gerçekten seven bir erkek desek daha doğru olur.
Ne bileyim arasın sorsun ilgilensin istiyorum.
Beni etrafımdaki diğer kadınlara melül melül baktırıyorsa orada bende enerji bitiyor.:41:

İlgi de nereye kadar. Karşı tarafı da düşünmek lazım. Bazı ilişkiler vıc vıc, o şekilde mi yaşamak istiyorsun? Ya sevgilin öyle olmak istemiyorsa? Ayrılacaksın.... Sevdiğiniz adamları değiştirmeye calısmayın, onu o şekilde sevdiğinizi unutmayın, sonra mutsuz olursunuz

Back
X