Eşim 5. Kez ALDATTI.....

nihan8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
209
112
53
44
Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...

bence boşanıp birbirinize yakın oturun böylece kızın sık sık babasını görebilir, yani böyle bir evliliğe devam etmenin hiç bir mantığı yok, hayatını heba edersin ama boşanırsanız kendi yoluna bakarsın

Sen daha coooooooookkkkkk aldatilirsin

Bunu kendine yapmaya hakkın yok!
Affedilecek yani kalmamış ki 4 kere affetmişsin..
Bir kere daha affetsen obur ay yada obur sene tekrar yapicak bu böyle devam edecek..Yazik kızını çok seviyorsa zaten yalniz birakmicaktir..Babaligini yapacaktır...Size kocalık yapamamış ama en azından kızını aldatamaz yani umarim(
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah sabır versin..cok zor..

Bu gidişle o beni boşayacak evet cesaret edemezsem sonum bu olacak...

Biri bana kocam beni 5 kez aldatti ama ben boşanamadım dese onu topa tutardım heralde ancak kendim o cesareti gosteremiyrum bitmiş durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…