Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Yine yakaladiniz ve kocaniz ne dedi size ? Nasil savundu kendini ? Bir daha olmayacak diye mi?

ne alaka siz ayrılınca kızınız bir daha babasını görmeyecek mi zannediyorsunuz? sırf kızınız babasına çok bağlı diye ayrılmıyorsanız ayrılın çocuk babasında kalsın.

annem babam aldatma yüzünden ayrıldı hiç de mağdur olmadım babama aşıktım hala öyleyim iyiki de ayrılmışlar annem kariyerini yaptı. kendisine saygısız olup evliliği devam ettirse annemi de hiç affetmezdim.

Bosanamiyorsaniz Hulya Avsar'i dinleyin bence. "Her erkek karisini caktirmadan aldatmali. Boylece evlilikler bir yastikta devam eder" diyor. Sizin ki caktiriyormus ama olsun. Oda boyle mutlu demek ki.

Tabi ki demez bencil....yapmiyacagimi da bildiği için gayet rahat zten

eee? Bu kadar bencil adamla aynı evde bulunma gerekçen ne tam olarak? boşanmaktan da korkma bu kadar. ELinde aldattığına dair kanıtın varsa ki defalarca avukata gittim diyorsun, git başvur yüklü bir tazminat al, üstüne nafaka da al. Sen rahat edersin, gerisini de o adam düşünsün...

Bugün tv de gazeteci Mehmet Coskundeniz söyledi ilk aldatmaya müsade ettikçe devamı mutlaka gelir diyor. Haklı da. Uzaktan konuşması kolay gelebilir ama bi kadın olarak sizi uyarmak isterim nolur yapmayın bunu kendinize. Kızınız yine onun kızı değişen birşey olamayacak.

Evladın kızı erkeği olmaz ama kız annelerinin bu konularda daha cesur olması lazım bana göre
Yarın birgün kendi yuva kuracağı zaman elin adamında babasının özelliklerini arıyacak belki de
Ya da aldatıldığı zaman "annem sesini çıkarmadı demek ki doğrusu bu "diye düşünecek .
Asıl kızınızı düşünüyorsanız bu sapık (foto alışverişi yaptığı için) adamdan kurtulun biran önce....

Biliyormusun bende küçükken babama aşıktım.cok düşkündüm.sonra bir gün hastalandı.bir kaç ay sonra vefat etti.onu hep sevgiyle hatırladım.evet özlediğim de oldu ama çocuk bile olsan bazı şeyleri kabullenebilme kabiliyeti oluyor insanda.ki sizin kızınızin babası hayatta.o da alışır.ama kavga ve huzursuz ortamda kaybedilen nice çocuk var.bence kızınızın arkasına sığınmayin

ben hayatımda hiç, karım önüne gelenle düşüp kalkıyor ama çocuğumuz ona çok düşkün ayrılamıyorum, diyen erkek duymadım, neden acaba?
ne kıymetli erkeklerimiz var, adam başkasının yatağından kalkıp kadının yatağına giriyor yine boşanmıyor.
çamaşır suyuyla yıkasam yine tiksinirim o adamdan yahu, 40 kadının artığı üstünde

Bu konuyu sizin yorumlarınızı okuyup cesaretlenmek için açtım umarım basaririm

Ben de tıksiniyorum nefret ediyorum midem bulaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…