Tabi ki demez bencil....yapmiyacagimi da bildiği için gayet rahat ztenBen şunu aanlayamadım. Mesela şimdi sen onu aldatsan, o da senin yaptığın gibi "kızamıyorum kızımı ok seviyor" diyebilecek mi?
Cook isterdim emin ol:)
Evet haksizlik yapiyorsunuz. Hem kendinize hem kiziniza haksizlik bu.kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Tabi ki demez bencil....yapmiyacagimi da bildiği için gayet rahat zten
Bu konuyu sizin yorumlarınızı okuyup cesaretlenmek için açtım umarım basaririmBugün tv de gazeteci Mehmet Coskundeniz söyledi ilk aldatmaya müsade ettikçe devamı mutlaka gelir diyor. Haklı da. Uzaktan konuşması kolay gelebilir ama bi kadın olarak sizi uyarmak isterim nolur yapmayın bunu kendinize. Kızınız yine onun kızı değişen birşey olamayacak.
Ben de tıksiniyorum nefret ediyorum midem bulaniyoben hayatımda hiç, karım önüne gelenle düşüp kalkıyor ama çocuğumuz ona çok düşkün ayrılamıyorum, diyen erkek duymadım, neden acaba?
ne kıymetli erkeklerimiz var, adam başkasının yatağından kalkıp kadının yatağına giriyor yine boşanmıyor.
çamaşır suyuyla yıkasam yine tiksinirim o adamdan yahu, 40 kadının artığı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?