- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Zaman geçtikçe daha da cirkinlesmeye başladı ben evden alışverişe gittim dun sabah ,görüntülü 17 dk kızla gorusmusMesaj tekrarı.
Ben de tıksiniyorum nefret ediyorum midem bulaniyo
Bak arkadaşım senin burdan cesaret almaya ihtiyacın yokZaman geçtikçe daha da cirkinlesmeye başladı ben evden alışverişe gittim dun sabah ,görüntülü 17 dk kızla gorusmus
Peki bu bilgilerle sizin yerinize biz boşanalım madem?Tabi ki demez bencil....yapmiyacagimi da bildiği için gayet rahat zten
Zaman geçtikçe daha da cirkinlesmeye başladı ben evden alışverişe gittim dun sabah ,görüntülü 17 dk kızla gorusmus
2. çocuğu yap.Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Kocasiz yaşamak değil derdim çok sukur maddi gücüm herşeyim var ama kizim benim için eşimden çok daha değerli onun mutluluğu için son bir şans verdim
5 kez aldatilmisin hala napimmi diyosun sence sorun yokki 5 kez bile bile aldatilmisinArkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?