Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Her seneye en az bir aldatma düşmüş. Bu da sizin bildiğiniz kısmı tabi.

Bir de kız annesisiniz, normalleştirecek çocuk. Ne diyelim?
Çok güzel aynen devam, iyi parlatın başınızdakileri nitekim ileride kızınıza miras kalacak!

Ben de tıksiniyorum nefret ediyorum midem bulaniyo

e o zaman neden aynı çatı altında yaşama ısrarı?
ben bu kadar uçkuruna sahip çıkamayan, sapkınlığını gün yüzüne çıkarmış bir adamla kızımı aynı evde büyütmezdim mesela. babası da olsa farketmez, sapık sapıktır. adamın şeyinin ayarı yok ki...

Zaman geçtikçe daha da cirkinlesmeye başladı ben evden alışverişe gittim dun sabah ,görüntülü 17 dk kızla gorusmus
Bak arkadaşım senin burdan cesaret almaya ihtiyacın yok
En büyük cesareti kızından alacaksın
Görüntülü görüştüğü zaman kızın kocanı o halde görse bunun hesabını nasıl vereceksin ?!?!

Zaman geçtikçe daha da cirkinlesmeye başladı ben evden alışverişe gittim dun sabah ,görüntülü 17 dk kızla gorusmus

kızın kim olduğunu biliyor musunuz numarası falan? ya da sosyal medya hesaplarını?

2. çocuğu yap.

Bence skor 25'e yaklaştığında tekrar düşünelim bu konuyu.

Tabi o zamana adam sizi kapının önüne koymazsa

Cesaret diyorsunuz hala ? Eşiniz öyle bir cesaretli ki yakında eve getirip beraber yaşayalım diyecek !
Kendinizi toplayın rica ederim kızınız büyüyüp anladığında böyle bir babayla neden devam ettiğinizi sorgulamaz mı ?
Boşanmalısınız hemde hemen.. böyle bir adamla sevgi yuva olmaz kendinize yazık etmeyin

Kocasiz yaşamak değil derdim çok sukur maddi gücüm herşeyim var ama kizim benim için eşimden çok daha değerli onun mutluluğu için son bir şans verdim

Böyle bir yorumunuzu buldum eski konulardan.

Bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi mi?

Kızınız eminim annesi ve annesinin boynuzlarından çok memnun olacak ileride.

Çocukları mazeret etmeyin böyle şeylere!

Aklı ermiyor, babasının ne fenalıklar yaptığını bilse, anlasa düşkün olur mu sizce? İlerde ikinize de tavır almaz mı? Evliliğinizi devam ettirip ettirmeyeceğinize aklı ermeyen kızınız mı karar verecek?!

Velev ki de çok iyi bir baba; eş olmak ayrı anne baba olmak ayrı. Sizi aldatmışsa sizinle olan hukuku bitmeli, ve bu durumın sona ermesi kızınızın babası olması durumunu elinden almıyor.

bugün bir kanalda mehmet coşkundeniz'in aldatma ile ilgili konuşmaları vardı. keşke dinleseydiniz.
Kızınıza haksızlık etmiş olmazsınız boşansanız da görür babasını eksik kalmaz yani.
Ama boşanmazsanız 1 sene sonra eşim beni 39. kez aldattı diye konu açarsınız çaresizce..
allah yardımcınız olsun.

Sen boşanmazsın, o adam da seni aldatmaktan vazgeçmez.

5 kez aldatılmaya göz yumanın, 6.yı beklemekten başka seçeneği yok.

Nihan geçen konunda da cesaret istedin,cümbür cemaat verelim o cesareti diye çırpındık.Kimi sert yazdı kimi daha yumuşak.Her türlü denedik nitekim.Sen ne yaptın.Oturdun yerinde beşinci aldatma olayını bekledin.
Nihan ben yoruldum biliyor musun.Burda bu okuduklarıma üzülüp yardımcı olmaya çalışmak için döktüğüm dillerin çöp olmasından yoruldum.Dik duruşlu kadınlar yerine aciz kadınlar görmekten yoruldum.Yardımcı olmaya çalışan bunca insana hoşlarına gitmediği için değil,kendi acizlikleri yüzlerine tokat gibi vurulduğundan çemkiren kadınlardan yoruldum.Tutar yanı olmadığını kendi de bildiği halde,kızını,oğlunu,çalışmamasını,ailesini bahane edip saçma sapan evliliklerini sürdüren kadınlardan yoruldum.
Ben yoruldum,siz yorulmadınız.
Diğer konuna yazdığımı son kez,son bir umutla tekrar yazıyorum.
Aradığın cesaret kızının gözlerinde.Onun için yap kendin için yapamıyorsan.
Hadi be nihan hadi.

5 kez aldatilmisin hala napimmi diyosun sence sorun yokki 5 kez bile bile aldatilmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…