eşim abiye giymemi istemiyor

ama ben tulum hiç giymedim ki şimdiye kadar o yüzden hiçte dikkatimi çekmedi şimdiye kadar abiye tulumlar

anlamadım ben şimdi, onun derdi etek olmasımı

demek ki evet, elbise daha gösterişli ya.
tulumda bas dekolteyi, bak adam bişey demedi.
al sana orta yol işte.

evet bence diyetten sonra o kadar göze batmayacak
giyinip gösterdiğim zaman ona 56 kiloydum
şu anda 54 kiloyum ve düğüne kadar 52 kiloya falan düşecem, o zaman ne arar bende dekolte, boş olacak

canim savasa niye ceviriyorsunuz ki isi? , bence burda esin hakli.. dekolte cok fazla ben erkek olsam bende istemezdim
istemezdim yani, herkez durmadan bakacak otomatikman dikkat cekecen oran cok acik oldugu icin, ne olur sanki terziye gidipte
biraz kapatirsan? ikinizinde istedigi olmus olur..
2 kilo atincada insanin gögüsleri kücülmez tatlim:) bana mantikli gelmedi acikcasi, hem öyle dekolte giyince ne olacakki yani
kime ne ispatliyacan :) esin yaninda zaten evlisiniz.. ha öyle giymisin ha biraz daha az dekolteli
ben anlamadim bu isi acikcasi ama bana göre esin hakli..
koskoca kadinsin ne giyecegini elbet sen daha iyi bilirsin ama esininde hakli oldugunu göz önünde bulundurmak gerek
ha elbise normal olur laf eder ozaman tamam hakli olan sensin savas ac diyecem, ama elbisenin dekoltesi asaya dogru iniyor resmen..
bilemicem valla allah kolaylik versin..

Ben olsam,eşimi kırmazdım giymezdim o kıyafeti...Giyerim o salonda görür demişsin ama yapmamalısın bence,emrivaki olur bu çünkü.Aynı şeyi eşin yapsa;senin ısrarla yapma dediğin birşeyi,üstelik herkesin içinde inat gibi yapsa hiç hoşuna gitmezdi kırılırdın eminimki..... Ama illaki o abiyeyi giymek istiyorsanız ve içinizde kalacaksa,belki kına gecesi için ikna edebilirsiniz eşinizi....

Çözüm olarak,bir süre gitme bu konunun üstüne,unutsun ve inadını kırıp sakin bir tutum alsın..Sonra da,beraber bir mağazaya gidip,ona seçtir birkaç kıyafet,kendin de beğendiklerini seç;belki o seçtikleriniz üzerinize çok daha yakışacaktır,denemeden bilinmez...

Bir arkadaşın fikri de çok güzel gerçekten,eğer birlikte alışverişte de orta yolu bulamazsanız,tulum alabilirsiniz,düğünde diğerlerinden farklı bir şıklığınız olur...

Bence açık falan değil gayet normal. Ama evlendiğine göre eşini de kıskanc kabullenmişsin demektir. Bence üzerinde fazla durma tartısmaya degmez terzide biraz kapattırabılırsın orta yolu bulmak önemli...

ben kilo verdiğim zaman göğüslerimde küçülür
ama bence o hiç haklı değil
dedim ona terzide biraz küçülteyim dekoltesini ama olmaz diyor

Bence açık falan değil gayet normal. Ama evlendiğine göre eşini de kıskanc kabullenmişsin demektir. Bence üzerinde fazla durma tartısmaya degmez terzide biraz kapattırabılırsın orta yolu bulmak önemli...

benim eşim kıskanç değildiki, evlenmeden öncede evlendikten sonrada

bence abartmış sonuçta düğün bu birde benim giydiğim abiyeyi görsen hiç giydirmez herelde allahtan benim eşim düğünlerde karışmıyo

görim benzer modeli varsa internette

ki doğru, düğün bu sonuçta ve salonda giyecem bunu, sokakta gezmicem ki

Son düzenleme:
Aslında elbise çok açık değil belki göğüs dekoltesinden ve renginin kırmızı olmasından dolayı üzerinde daha "sexi" görüneceği için istemiyor olabilir, kıskanç değil demişsin ama bence içten içe kıskançlık damarı büyüyor Bir arkadaşımı hatırlattı bu muhabbet bana, dizüstü çizmelerini sevgilisi yüzünden giyemiyordu kot pantolonun üstüne bile sebebide; sevgilisine göre o çizmeleri giydiğinde "çok sexi" görünmesiydi onlarda çok kavga etmişti bu yüzden

ben kilo verdiğim zaman göğüslerimde küçülür
ama bence o hiç haklı değil
dedim ona terzide biraz küçülteyim dekoltesini ama olmaz diyor

yinemi para harcıycam şimdi sırf onun yüzünden

bilmiyorum valla ozaman nasil ikna ediceksin..
keske esinle gidip beraber bakip birsey alsaydin ozaman..
almissin kendi kafana göre simdide adam beyenmiyor..
kolay gelsin

bnm eşimde çizme sevmez, heleki beyaz sport çizmelerim var onlardan nefret eder neden gidip adam gibi siyah çizme almadın der
si spor çizme yani, su geçirmez kumaştan, beyaz rugan falan değil
ama ben giyiyorum çizmelerimi

Çok inat etmişsin...
Bir arkadaşın da dediği gibi 1 2 saat için huzurunuzu kaçırmaya değmez bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…