çok açık değil
ona benzer bi model gösteriyim
buna benziyor modeli
http://2.bp.blogspot.com/-2hI-rlWFx...w/s1600/koyu-lila-nisan-tuvalet-modelleri.jpg
ama ben tulum hiç giymedim ki şimdiye kadar o yüzden hiçte dikkatimi çekmedi şimdiye kadar abiye tulumlar
anlamadım ben şimdi, onun derdi etek olmasımı
çok açık değil
ona benzer bi model gösteriyim
buna benziyor modeli
http://2.bp.blogspot.com/-2hI-rlWFx...w/s1600/koyu-lila-nisan-tuvalet-modelleri.jpg
gösterim ona resimleri çünkü oda nette şu anda
<1437> "Carrie": nasıl sence?
<1441> "X": güzel
<1424> "Carrie": açık değil mi sence
<1455> "Carrie": giyinebilirim yani öle birşeyi
<1457> "Carrie": sence
<1403> "X": olabilirrr
<1425> "Carrie": avucunu yala
<1429> "Carrie": abiye giyecem
<1436> "X": asıl sen avucunu yala
<1436> "X":
evet bence diyetten sonra o kadar göze batmayacak
giyinip gösterdiğim zaman ona 56 kiloydum
şu anda 54 kiloyum ve düğüne kadar 52 kiloya falan düşecem, o zaman ne arar bende dekolte, boş olacak
çok açık değilmiş neden giymeni istemiyor anlamadım
canim savasa niye ceviriyorsunuz ki isi? , bence burda esin hakli.. dekolte cok fazla ben erkek olsam bende istemezdim
istemezdim yani, herkez durmadan bakacak otomatikman dikkat cekecen oran cok acik oldugu icin, ne olur sanki terziye gidipte
biraz kapatirsan? ikinizinde istedigi olmus olur..
2 kilo atincada insanin gögüsleri kücülmez tatlim:) bana mantikli gelmedi acikcasi, hem öyle dekolte giyince ne olacakki yani
kime ne ispatliyacan :) esin yaninda zaten evlisiniz.. ha öyle giymisin ha biraz daha az dekolteli
ben anlamadim bu isi acikcasi ama bana göre esin hakli..
koskoca kadinsin ne giyecegini elbet sen daha iyi bilirsin ama esininde hakli oldugunu göz önünde bulundurmak gerek
ha elbise normal olur laf eder ozaman tamam hakli olan sensin savas ac diyecem, ama elbisenin dekoltesi asaya dogru iniyor resmen..
bilemicem valla allah kolaylik versin..
demek ki evet, elbise daha gösterişli ya.
tulumda bas dekolteyi, bak adam bişey demedi.
al sana orta yol işte.
Bence açık falan değil gayet normal. Ama evlendiğine göre eşini de kıskanc kabullenmişsin demektir. Bence üzerinde fazla durma tartısmaya degmez terzide biraz kapattırabılırsın orta yolu bulmak önemli...
abartılı açık değil, evet
bence abartmış sonuçta düğün bu birde benim giydiğim abiyeyi görsen hiç giydirmez herelde allahtan benim eşim düğünlerde karışmıyo
ben kilo verdiğim zaman göğüslerimde küçülür
ama bence o hiç haklı değil
dedim ona terzide biraz küçülteyim dekoltesini ama olmaz diyor
yinemi para harcıycam şimdi sırf onun yüzünden
Aslında elbise çok açık değil belki göğüs dekoltesinden ve renginin kırmızı olmasından dolayı üzerinde daha "sexi" görüneceği için istemiyor olabilir, kıskanç değil demişsin ama bence içten içe kıskançlık damarı büyüyorBir arkadaşımı hatırlattı bu muhabbet bana, dizüstü çizmelerini sevgilisi yüzünden giyemiyordu kot pantolonun üstüne bile sebebide; sevgilisine göre o çizmeleri giydiğinde "çok sexi" görünmesiydi onlarda çok kavga etmişti bu yüzden
bilmiyorum valla ozaman nasil ikna ediceksin..
keske esinle gidip beraber bakip birsey alsaydin ozaman..
almissin kendi kafana göre simdide adam beyenmiyor..
kolay gelsin
ben oğlak burcuyum yükselenimde akrep
görimbenzer modeli varsa internette
ki doğru, düğün bu sonuçta ve salonda giyecem bunu, sokakta gezmicem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?