Herkese merabalarr.
Akşam görümceme yemeğe davetliydik,ilk konumu okuyanlar bilir,ben kv,kp ,gorumce,elti,kayın,hepimiz beraber aynı evde kalıyoruz.
Tabii cümbür cemaat gittik yemeğe,kp hariç o gelmedi.
Görümcemin eşi tatilde.Eşime ve diğer 3 kaynima biriniz bu gece bende kalsın dedi,eşim bana baktı ne diyosun dercesine sen bilirsin gibisinden başımı salladim. Digerleri kalmak istemedi.Eşim amcalariyla beraber çalışıyor,işyeri hemen gorumcemlerin alt katında. Sabah işe gitmek zor oluyor,diğer iki arabayı kp ve kaynimlar kullandığı icin ve onlar daha geç işe gittikleri için,eşim sürekli servis beklemek zorunda kalıyor.Sabah 6 da çıkıyor.
Aslında kalsam fena olmaz ,zaten sabah araba beklemek sıkıntı oluyor bu gece burda kaliyim en iyisi dedi.
Hatta beraber kalalım sende kal dedi bana.
Bende yok eve gideyim dedim.
Aslında deli gibi kalmak istiyordum ama evdekilerin tepkisinden çekindim,illaki kp ,niye o kaldı diyecekti,kv ayak üstü ne gerek var diye yarım ağız laf sokacakti.
Benim canımı sıkan eşim kal dediği halde ,benim diğer şahısları takıyor olmam. Bunda benim suçum yok,dediğim gibi ilk açtığım konuda yazmıştım,eşim çok söz sahibi değil kp yüzünden.Bu tür şeyler çok canımı sıkıyor artık.Yorumlarinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar ama önyargılı konusmadan önce diger msjimi okumanızı öneririm,