Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte onu diyorum bende. Herkesten gizlen gerekirse. Evden çalışır 1 senede çok güzel birikim yaparsın. Hem çocuğunda biraz büyür. 1 sene sonra kreş veya bakıcı bile tutup çalışabilirsin. Evden çıkmana bile gerek yok. market ihtiyacını internetten karşılayabilirsin. Muhtaç değilsin ailene. Seni bu hayata mahkum eden, arkanda durmayan, bunları yaşamana göz yuman aileyi kendi ayakların üzerinde durmaya başlayana kadar görmesen bişey olmaz Bence ulaşın S sassyassyy ile birbirinize.
Ben ailemden iyice soğudum zaten.Annem o gün aradı doğru düzgün konuşamadım soğudum çünkü artık. Abim desen zaten eşinle zihniyet olarak hemen hemen aynı

Devletimizin dernekleri kurumları mükemmel çalışsa bu programlar olmaz zaten.

Tekrar diyorum, onaylamıyorum hiç birini. Aksine toplumun ahlak düzeyini aşağı çekiyor. Ama bu, bazı yardım ve çaresizlik içerikli konularda il belediye başkanlarının dahi bağlanıp insanlara yardım ettiği gerçeğini değiştirmez.

Klavye başında oturup git ayaklarının üzerinde dur bir şekilde demekten çok daha çözüm odaklı bir yardım önerisi olduğunu düşünüyorum.
Ben devlet kurumları mükemmel çalışıyor demedim. Kadın sığınma evlerinde kalma süresi 6 ay diye biliyorum, bu süre içerisinde ailesi kabul etmese bile bir kişi emek sarf ederse kendini bir konusunda geliştirebilir ve ayakları üzerinde durabilir.

Acaba bu üyeye nasıl yardımcı olabiliriz.
Cok çaresiz belli ki, ne yapılabilir?

Sevgili Aden02 Aden02 sana cok kızıyorum ama cok da üzülüyorum. Belli ki cok sindirilmişsin .
Ailenin evine dön.
Ne yapacaklar sokağa mı atacaklar seni ?
Bir iki gün kızarlar sonra kabullenirler.
Bu sapık adamı cekmektense dön ailenin evine .
Kadın sığınmaya da gitmeye korkuyorsun .
Cesaretini topla ailenin evine dön.
Ailesi çocuğu bırak gelirsen öyle gel diyor. Kadin bırakamıyor haliyle cok aci

Ben devlet kurumları mükemmel çalışıyor demedim. Kadın sığınma evlerinde kalma süresi 6 ay diye biliyorum, bu süre içerisinde ailesi kabul etmese bile bir kişi emek sarf ederse kendini bir konusunda geliştirebilir ve ayakları üzerinde durabilir.
Mükemmel demiyorum…
Diye biliyorum…
Emek sarf ederse durabilir…

Hepsi gerçekten çok çözüm odaklı. Bunlar olursa ne ala.. ben de çok isterim inanın.

Mükemmel demiyorum…
Diye biliyorum…
Emek sarf ederse durabilir…

Hepsi gerçekten çok çözüm odaklı. Bunlar olursa ne ala.. ben de çok isterim inanın.
Emek verecek, adım atacak, evet canı da yanacak ama acı çekmeden mutluluk yok maalesef. Çözüm odaklı derken ne demek istiyorsun acaba, gel kızım benim ev boş yanımda yaşa dememi mi? Gerçekten okuduğunu anlamıyorsun.
Kadın sığınma evlerinde kalma süresi net 6 ay ve bir insan 6 ay içinde gayet de kendi geçimini sağlayabileceği bir meslek edinebilir.

Emek verecek, adım atacak, evet canı da yanacak ama acı çekmeden mutluluk yok maalesef. Çözüm odaklı derken ne demek istiyorsun acaba, gel kızım benim ev boş yanımda yaşa dememi mi? Gerçekten okuduğunu anlamıyorsun.
Kadın sığınma evlerinde kalma süresi net 6 ay ve bir insan 6 ay içinde gayet de kendi geçimini sağlayabileceği bir meslek edinebilir.
Tamam daha fazla uzatmayacağım. Ben katılmıyorum size oldu bitti. Çünkü klavye şövalyeliğinden başka birşey değil bu yaptığınız. İyi günler.

Mesele meslek edinmesi değil. Eşi ve ailesinin onu bulup zarar vermesinden korkuyor. Size bize göre konuşmak kolay. Ama gerçekler öyle değil işte.

Ailesi çocuğu bırak gelirsen öyle gel diyor. Kadin bırakamıyor haliyle cok aci
Gördüğü şiddetten sonra “bebeğimden de vazgeçip gidesim var” diye bir hırsla açtığı konuda bile linç edilmiş kendisi. Tabi ki öyle bir şey yapmaz, yapmak da istemiyor ama içi dolup taşıyor bazen insanın.

Yapabileceklerimiz kısıtlı, manevi destek verebiliriz diye düşünüyorum. Evde çalışma ile ilgili sağlam güvenilir fikirler sunabiliriz.
Evde yapıp satabileceği ürünler için web sitesi, instagram sayfası ve reklam desteği gibi fikirlerimiz var Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ ile düşünüyoruz. Henüz Aden’in bile haberi olmasa da :)) gidebileceği kurslar bulmaya çalışıyor tavuk suyu, kursların yalnızca kadınların katılımıyla yapılması gerekiyor zira öteki türlüsüne izin yok, bir grup oluşturmaya çalışıyoruz bakalım neler olacak. Katılmak isteyenler bu mesaja cevap yazabilirse güzel fikirler çıkarabiliriz ortaya

Evde yapıp satabileceği ürünler için web sitesi, instagram sayfası ve reklam desteği gibi fikirlerimiz var Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ ile düşünüyoruz. Henüz Aden’in bile haberi olmasa da :)) gidebileceği kurslar bulmaya çalışıyor tavuk suyu, kursların yalnızca kadınların katılımıyla yapılması gerekiyor zira öteki türlüsüne izin yok, bir grup oluşturmaya çalışıyoruz bakalım neler olacak. Katılmak isteyenler bu mesaja cevap yazabilirse güzel fikirler çıkarabiliriz ortaya
Benim evimin cok yakınında halk eğitim merkezi var , aynı şehirde değiliz ama buradaki halk eğitim merkezine gidip kurslarla ilgili bilgi alacağım öğleden sonra, belki yardımcı olurlar.

İnternette satılabilecek çok sey var, mutlaka güzel bir şey bulabiliriz. Bebekli bir kadının rahatça yapabileceği bir şey olsa daha iyi olur, çünkü sık sık yapması gerekebilir. Örgü türü şeyler iyi ama çocuk müsaade etmeyebilir sürekli.

Benim evimin cok yakınında halk eğitim merkezi var , aynı şehirde değiliz ama buradaki halk eğitim merkezine gidip kurslarla ilgili bilgi alacağım öğleden sonra, belki yardımcı olurlar.
Ben de gideyim bakayım bizim burdaki halk eğitim merkezine size haber veririm inşallah

Mesele meslek edinmesi değil. Eşi ve ailesinin onu bulup zarar vermesinden korkuyor. Size bize göre konuşmak kolay. Ama gerçekler öyle değil işte.
Anlaşmazlık çıkan konuyu tam okuyamadim çünkü oğlumla ilgilenmem gerekiyordu. Ama siz beni çok güzel ifade etmişsiniz. Teşekkür ederim

Ben de gideyim bakayım bizim burdaki halk eğitim merkezine size haber veririm inşallah
Siz muhteşemsiniz. Bildiğim kadarı ile yerine göre farklı kurslar açılıyor halk eğitimlerde. Fikirleriniz çok güzel, Ümit vermek, bir yerlerden tutunmasını sağlamak çok güzel. Beraber hareket edersek yardımcı olabiliriz, moral motivasyonu konusunda da destek oluruz. Zaten kendisi bişeyler yapmaya çalışıyor. Umarım vereceğimiz fikirlerle en kısa zamanda hayatını kurar. Güçlü bir kadın o.

Yaa çok teşekkür ederim. Hiç haberim yokken beni böyle düşünmeniz karşısında mahcup hissettim. Ama şöyle bir korkum var kurs olursa bebeğimi bırakabilecegim kimse yok ve kendisi de benden başkası ile hiçbir şekilde durmuyor bana aşırı derecede bagli

Aden02 Aden02 ’nin de izniyle bir grup oluşturmak istiyoruz. Amacımız ona destek olmak, sohbet etmek, onu tanımak. Maddi gereksinim durumunu S sassyassyy ve ben beraber araştırıp halledeceğiz, yapabileceklerimiz hakkında fikir üretmek, nasıl bir iş sağlamaya çalışsak gibi düşünceler vb. konuşacağız. Tabi ki muhabbet de edeceğiz :)

Anlaşmazlık çıkan konuyu tam okuyamadim çünkü oğlumla ilgilenmem gerekiyordu. Ama siz beni çok güzel ifade etmişsiniz. Teşekkür ederim
Yardım etmeye çalışanların amacı senin bugününü kurtarmak değil. Sana kendini hayatını kırma konusunda fikirler vermek. Ve güvenli bir hayatın olmasına yardımcı olmak. Bekar hayatını sorma sebebim güvenliğin için endişe etmem nedeni ile idi. Ve ne anladım biliyor musun sen çok güçlü bir kadınsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X