- 27 Aralık 2016
- 45
- 16
- 3
- Konu Sahibi Feridefunda
-
Adini seslenmiyosa askim bitanem de mi demiyo?? Benim eşim adimla seslenmez askim deriz birbirmize.
Nasıl yani evde de mi adınızla seslenmiyor yoksa sedece toplum içinde mi?
Hicbisey demiyor .. evde de ayni disarda da..O zaman sana ne diyor?
Sen ona askim de bakam ne diyecekHicbisey demiyor .. evde de ayni disarda da..
İlk kez duyuyorum böyle bir şeyi ben olsam cevap vermem, tepkisiz kalın adınızı söyleyene dek.Hicbisey demiyor .. evde de ayni disarda da..
İlk kez duyuyorum böyle bir şeyi ben olsam cevap vermem, tepkisiz kalın adınızı söyleyene dek.
İnsan niye utanır ki böyle birşeyden hadi aşkım demeye utanır anlarım ama isim yani bu, başka insanlara sesleniyor değil mi adlarıyla?
Cevap vermiyorum bazen bakiyo bakiyo susuyo bazen ismimin sonuna hanim koyuyo da soyluyo. Toplum icinde bakmayinca sana diyorum diyo anliyorum ama bogacak gibi oluyorum yani ustune atlayip bogazini sıkasim geliyo artik. Baskalarina adiyla sesleniyo.adinizla hitap etmedigi surece bir daha solediklerine kulak asmayacaginizi duymazdan geleceginizi soyleyin. ilk defa duydum boyle bisi
İcimden gelmiyor sevgi sozcugu bi de zaten cok canim cicim konusabilen bi insan degilim yapimda yok egreti duruyo..Sevgi sözcüğü niye kullanmıyorsunuz? Siz belki canım falan deseniz Zamanla alışır o da...
Biz de birbirimize hiç ismimizle hitap etmedik, 8 yıldır birlikteyiz, 4,5 yıldır evliyiz, eşim bana hiç ismimle seslenmedi. Ben de 1 kere seslenmek zorunda kaldım ama çok tuhaf hissettim, küfür etsem bu kadar değişik gelmezdi
Ben de ailelerin yanında aşkım, canım diyemiyorum, nasıl sesleneceğimi de bilemiyorum. Sap gibi kalıyorum öyle
Dogru olani yapıyor sevinmelisinizBişey soyleyeceginde yanima gelir soyler uzaktan seslenmez,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?