• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ağlattı

Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Komşu hızlı konuşuyor.Eş bunu sen de çok konuşuyorsuna çeviriyor.Siz gereksiz mi konuşuyoruma çeviriyorsunuz.Konuşuyor yükleminin Türkçede örneklerle işlenişi gibi olmuş😂Sizin ağlamanız eşinizin yeminler etmesi...olay fazla dramatize olmuş.Komşunun dedikodusunu yapmayın ders olsun size😂😂😂

Hos bi şey söylememiş olabilir eşiniz ama aglanacak kadar bi durum yok

Arkadaşlar az önce dışardaydık eşimle otururken işte bizim yukardaki komşu var çok hızlı konuşuyor ondan laf açıldı aşırı hızlı konuşuyor filan dedim eşimde sende öylesin çok konuşuyorsun dedi halbuki ortamlarda bana hep güzel konuşuyorsun derler hafif hızlı konuşurum ama sonra dedim ki gereksiz mi konuşuyorum dedim evet dedi gülerek ve baya alındım eve geldik ağladım üzüntüden yanıma geldi ve gereksiz kısmını yeminler ediyor şaka yaptım diye çok sinir oldum kafama takıyorum sizce ne yapmalıyım
Ay şaka mısın kuzum ya. Bunlara kafa mı takılır? Böyle ömür boyu üzülürsün boşver. Şaka yaptım demiş zaten daha ne? Asıl böyle olman can sıkıcı olabilir

Alınacak ne var anlamadım bir de ağlayıp kendinizi üzmüşsünüz

Allah herkese böyle hayırlı dertler versın

Komşu hızlı konuşuyor.Eş bunu sen de çok konuşuyorsuna çeviriyor.Siz gereksiz mi konuşuyoruma çeviriyorsunuz.Konuşuyor yükleminin Türkçede örneklerle işlenişi gibi olmuş😂Sizin ağlamanız eşinizin yeminler etmesi...olay fazla dramatize olmuş.Komşunun dedikodusunu yapmayın ders olsun size😂😂😂
Vallahi hastanede nöbetteyim sesli güldüm

Ne güzel dertler var. Biz de bu kadar nazlı olmalı mıyız acaba
Olmadığınız kabahat. 😀 Ne kadar güçlü olursanız o kadar sorumluluk yüklenir, ne kadar duyarlı olursanız o kadar çok üstünüze gelinir. Bence gücümüzü kötü günlere saklamalıyız, herifleri rahat ettirmek için harcamak yerine.

Vallaha esim ve ben devamli birbirimize laf soktugumuz icin sahsen üzülmezdim. Tam tersi ona da bi güzel laf sokardim. Bence biraz öz güveninizde sorun var.

Siz komşunun arkasından konuşmuşsunuz, eşiniz dan diye yüzünüze konuşmuş. Böyle mert biri ile evli olduğunuz için bir kez daha şükredin. Komşunuzun dedikodusunu ettiğiniz için bilahare utanırsınız.

Hamile misin acaba🙂

İyi bundan sonra daha çok konuşacağım de gül geç. Biraz fazla hassas yaklaşmışsınız meseleye bence.

olur arada hasas dönemdesin belliki... hassas dönemlerde yagmur yagsa aglarim günes acsa yine aglarim

Bir hafta hiç konuşmayın. Eğer başarabilirseniz eşiniz konuşmanızı mumla arar. Yok başaramazsanız hakikaten biraz fazla konuşuyor olabilirsiniz 😂

Bence böyle şeyler büyütülmemeli. Eğer bir tartışma esnasında söylenseydi gerçekten çok kırıcı olurdu ama normal gülerek söylenmiş sözlere siz de dalga geçerek karşılık verin

Buna ağladıysanız bir gebelik testi yaptırın.

Back
X