- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
nefret ederim ağız şapırdatanlardanYa kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
Neyse şu an konuşmuyoruz çıktı gitti evden .
Ben yaslaninca beni evden de atarsın lan sen dedi kapıyı vurdu gitti
kayıp ikizimOfff tiksinmek de değil, tüm sinir noktam sanki şu ağız şapırdatma, takırdatma denilen olayda gömülü benim. Böyle o noktaya direkt batıyor sanki o sesi duyduğumda deliriyorum bildiğin, ensemden bir sıcaklık yükseliyor. Çok sevdiğim biri de olsa zıkkım ye diye bağırasım geliyor arkadaş ya!
hahaha bir de şu ağzında yemek varken konuşma olayı yok mu ikizim, çemçük ağzını yamultasım geliyor o kişinin. O lokmayı zıkkımlan öyle konuş, bir yere kaçmıyorum ya, oturuyorum iştekayıp ikizimtek fark ben bağrıyorum
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Ve De ağzından dışarı saçıliyo konusurken . Bunu görmek zorunda miyim ??
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
çatalı kaşığı dişlerine vura vura yemeleri, sıvı şeyleri höpürdetmeleri, sert şeyleri canhıraş kıtırdatmaları vs vs sağdan sağdan geliyor bana o anhahaha bir de şu ağzında yemek varken konuşma olayı yok mu ikizim, çemçük ağzını yamultasım geliyor o kişinin. O lokmayı zıkkımlan öyle konuş, bir yere kaçmıyorum ya, oturuyorum işte
Bu yüzden Kore dizileirnde yemek sahnelerinde sesi kapatıyorum, şapırdatmanın, ağza tepiştirmenin kralını yapıyorlar, ha bir de yemek yerken konuşmanın.
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Ve De ağzından dışarı saçıliyo konusurken . Bunu görmek zorunda miyim ??
Igrenc ya.
Daha iyi anlatamazdım sanırım, çıldırıyorum resmen. Beni daha çok sinir eden bir şey yoktur herhalde yaçatalı kaşığı dişlerine vura vura yemeleri, sıvı şeyleri höpürdetmeleri, sert şeyleri canhıraş kıtırdatmaları vs vs sağdan sağdan geliyor bana o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?