Esim ağzını şapirdatiyosun dedim diye bana küstü

Ogluma ilk ogrettigiklerimden biri yerken konusmamasi, agzini kapamasi, zorda kalip konusacaksa eliyle agzini kapatip konusmasi....Buna ilaveten cay ucerken okuz gibi"uuuffffttt" yapanlara var ya carpasim gwliyo.Genc kizlar bile boyle.Az kibarlik yaaass

Kırmadan söylediyseniz çok alıngan bir yapısı var eşinizin
Tatlıca konuşabilirsinz

bazen diyorum acaba sorun bende mi benim kulaklarda mı sorun var nerde en gereksiz şeyler varsa duyuyorum ve sinir basıyor. anlamadım gitti canım ya. iğrenmekte değil anlatamıyorum çok sinir bozucu

bazen diyorum acaba sorun bende mi benim kulaklarda mı sorun var nerde en gereksiz şeyler varsa duyuyorum ve sinir basıyor. anlamadım gitti canım ya. iğrenmekte değil anlatamıyorum çok sinir bozucu
Aynen garezim falan yok ama sinirlerim bozuluyor, böyle ağzım kuruyor, ensem ısınıyor, ciddi manada sinirleniyorum.
Okulda falan toplu halde yemek yememeye çalışıyorum ki öğlen yemeği yemem de. Mecbur falan kalınca fena oluyordu.

Benimde yakın bir arkadaşım böyleydi bize geldiğinde birşey yerken şappır şuppur yiyordu kırılır diye uyaramıyordum da.
Birgün o kadar beynime işlendi ki ses gerginlik çöktü üstüme aldım bir sakız çakkıdı çakkıdı (hiç sevmediğim şeydir) çiğnedim o birşeyler anlatırken. Aaay cikletin sesinden kendimi duyamıyorum dedi
Dedim aa aynısını yemekte sen yapıyorsun ama, hiçte kırılmadı harbi mi ya farkında değilim dedi o günden sonra en azından bizdeyken dikkat etti.
Bu durum insanın çok sinir ediyor, ama eşinizin küsmesi çocukça olmuş.
Bazen çok acıkıp kendini kaybedip yemek ayrı her zaman öyle yemek ayrı, siz rahatsız oluyorsanız dikkat etmesi gerek.

Bende hem yerken ses çıkaran insanlara hem de hızlı yemek yiyenlere gıcık olurum. Hele hızlı yiyenlere ayrı bi kil oluyorum.

Gerçekten çok sinir bişey bende hiç sevmem şapur şupur ses çıkartanlarla yemek yemeyi gıcık olurum.
Eşiniz biraz alıngan heralde küsmek çocukca olmuş. Rahatsız olduğunu söylediğine göre inşallah dikkat eder bundan sonra.

benim eşim de konuşurdu şükür büyük oranda bıraktı. uyardım alınmadı düzeltmeye çalıştı. aynen benim de ensemden bir sıcaklık yükseliyor sadece o sesi duyuyorum o an. kore dizisi demiş bir arkadaş da türk dizileri de öyle ya yemek sahnelerinden iğreniyorum. eğer birini küçümseme sahnesi yoksa o yemek sofrasında kesin hepsi ağzındakiyle konuşuyor, ağzının içndeki herşey görünüyor.bööööğ

Ben 3 yasindaki kizim yemek yerken agzini acarsa igreniyorum ve sinirleniyorum, degil ki koca adam yapacak, uyarmak icin gec kalmissiniz

Ya aynen hele medcezir diye bi dizi vardı bi ara
Başrol serenay sarıkaya sürekli ağzında yemek varken konuşuyordu
Yemin ederim dayanamiyordum artık

Walla canm çok yasa şu fasulye yoğurt işine koptum burda
Ayyy bende çok sinir olurum ağzını sapirdana ağzında yemek varken konuşana hemen ensesine patlatcan bitane
Allahtan eşim yapmaz öğle şeyler oda dikkat eder.
Canm sen haklısın tabiki ya dikkat eder en azından bidaha ama çok yasa walla ne güldüm ya

Ben hiç etkilenmiyorum yav böyle durumlarda.
Kayınvalidem çok şapırtadır, kayınpederim çayı, kahveyi çok höpürtür.
Kocam da bazen döker, saçar, ses çıkarır. Ben en fazla peçete uzatırım.
Kaldı ki ben çok mıy mıy yerim pek kibarımdır.

üslup çok önemli.tam olarak nasıl dediniz?dediklerinizin aynısını yazın ona göre yorum yapıcam.

Lafı koymuş adam giderken.
Haklısınız elbet dikkat edilmeli.
Tahammül edemem, iki buçuk yaşında ki kızımı hep uyarıyorum, kaldı ki koca adam...
Görgüdür bu, yaşlılık hesaba katılmamalı, eşiniz duygusal davranmış.
Şuan bu durum onun elinde, yaşlı iken olamayacak belki de.
Sevgili iken pembe gözlüklerden göremiyoruz maalesef.
Dün de ben eşime horluyorsun yeter tedavi ol dedim, içerlendi kendince.

Aman hepsi aynı işte
Bana dese aynisini hiç zoruma gitmez valla

Sen sevgili iken çok kibardin ya
Bide şimdiki hale bak dedim
şimdi sen haklısın.kimse karşısında öyle yemek yiyen birini istemez.ama bu üslupla söylersen olmaz.yemekten sonra çay içerken şöyle desen nasıl olurdu:
aşkım ya x'i kocası yemek yerken ağzını şapırdatıyormuş, kadın çok rahatsız bana söylüyor.dikkat edilmeli böyle şeylere tabi kadın haklı falan desen nasıl olurdu?direkt söyleyince o savunmaya geçiyor sen haklıyken haksız duruma düşüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…