- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
bazen diyorum acaba sorun bende mi benim kulaklarda mı sorun var nerde en gereksiz şeyler varsa duyuyorum ve sinir basıyor. anlamadım gitti canım ya. iğrenmekte değil anlatamıyorum çok sinir bozucuDaha iyi anlatamazdım sanırım, çıldırıyorum resmen. Beni daha çok sinir eden bir şey yoktur herhalde ya
Ya bir yere mi kaçıyor yavaşça, sessiz bir şekilde yiyemiyorlar mı?
Galetalar, havuçlar, erikler bana düşman yani sırf bu sebepten.
Aynen garezim falan yok ama sinirlerim bozuluyor, böyle ağzım kuruyor, ensem ısınıyor, ciddi manada sinirleniyorum.bazen diyorum acaba sorun bende mi benim kulaklarda mı sorun var nerde en gereksiz şeyler varsa duyuyorum ve sinir basıyor. anlamadım gitti canım ya. iğrenmekte değil anlatamıyorum çok sinir bozucu
Ya aynen hele medcezir diye bi dizi vardı bi arabenim eşim de konuşurdu şükür büyük oranda bıraktı. uyardım alınmadı düzeltmeye çalıştı. aynen benim de ensemden bir sıcaklık yükseliyor sadece o sesi duyuyorum o an. kore dizisi demiş bir arkadaş da türk dizileri de öyle ya yemek sahnelerinden iğreniyorum. eğer birini küçümseme sahnesi yoksa o yemek sofrasında kesin hepsi ağzındakiyle konuşuyor, ağzının içndeki herşey görünüyor.bööööğ
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Ve De ağzından dışarı saçıliyo konusurken . Bunu görmek zorunda miyim ??
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
Neyse şu an konuşmuyoruz çıktı gitti evden .
Ben yaslaninca beni evden de atarsın lan sen dedi kapıyı vurdu gitti
Sen sevgili iken çok kibardin yaüslup çok önemli.tam olarak nasıl dediniz?dediklerinizin aynısını yazın ona göre yorum yapıcam.
Aman hepsi aynı işteLafı koymuş adam giderken.
Haklısınız elbet dikkat edilmeli.
Tahammül edemem, iki buçuk yaşında ki kızımı hep uyarıyorum, kaldı ki koca adam...
Görgüdür bu, yaşlılık hesaba katılmamalı, eşiniz duygusal davranmış.
Şuan bu durum onun elinde, yaşlı iken olamayacak belki de.
Sevgili iken pembe gözlüklerden göremiyoruz maalesef.
Dün de ben eşime horluyorsun yeter tedavi ol dedim, içerlendi kendince.
şimdi sen haklısın.kimse karşısında öyle yemek yiyen birini istemez.ama bu üslupla söylersen olmaz.yemekten sonra çay içerken şöyle desen nasıl olurdu:Sen sevgili iken çok kibardin ya
Bide şimdiki hale bak dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?