- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Yoook ben ondan da tiksinmem mesela.O farklı bişey bu farklı biseu
Mesela anne kardes te can ciger ama sifonu çekmeden klozet i o halde birakip gitse sen görsen tiksinmezmisin
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Ve De ağzından dışarı saçıliyo konusurken . Bunu görmek zorunda miyim ??
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
Neyse şu an konuşmuyoruz çıktı gitti evden .
Ben yaslaninca beni evden de atarsın lan sen dedi kapıyı vurdu gitti
Şükür benim gibi düşünen biri varmış.Allah etmesin Annen hasta olsa altına kaçırsa onu boklu diye sokağa mı atacaksın? tiksinmek ayrı şey sevdiğinin kusurunu görmezden gelmek olduğu gibi benimsemek ayrı şey. klozet ile şapırdatma da pek örnek verilemeye eş olmamışlar. ikisi başka şeyler.
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
ya o senin canın ciğerin değil mi? nası böyle şeylerden tiksiniyorsunuz? yok olabilir tabi yanlış anlamayın ama ben evli çiftleri birbirini tamamlayan iki parça gibi görürüm birbirinden nefret edemez tiksinemez bir bütün olurlar o yüzden bana garip geliyor.
Allah etmesin Annen hasta olsa altına kaçırsa onu boklu diye sokağa mı atacaksın? tiksinmek ayrı şey sevdiğinin kusurunu görmezden gelmek olduğu gibi benimsemek ayrı şey. klozet ile şapırdatma da pek örnek verilemeye eş olmamışlar. ikisi başka şeyler.
Şükür benim gibi düşünen biri varmış.
Ben hasta olmadan da pis bırakmalarından tiksinmem.
Anam,babam,kardeşim,kocam...
Başka kimim var şu fani dünyada.
Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah.
Şapırdatma,tuvaleti pis bırakma hiç derdim olamaz!!!
Asla sesimi çıkarmam asla!Eşi diye bütün pisliklerine katlanmak zorunda değil kadın rahatsız oluyormuş ne var bunda.
Annesinin hasta olup altına kaçırmasıyla bu açılan konu aynı şey mi? Eşi bu durumu düzeltebilir, sizin verdiğiniz örnek apayrı birşey. Öyle bir durumda annesinin durumunu görmezden gelip katlanabilir, eşinin durumuna katlanmak zorunda değil düzeltilebilir bir şey çünkü.
Ay ben şok. Nasıl yani? Başkasının pis bıraktığı tuvalete ses çıkartmıyor musunuz? Bizim de hayatımızdan onlardan başka kimse yok ama herkes kendi bkunu kendisi temizlesin canım ya daha neler.
Allah etmesin Annen hasta olsa altına kaçırsa onu boklu diye sokağa mı atacaksın? tiksinmek ayrı şey sevdiğinin kusurunu görmezden gelmek olduğu gibi benimsemek ayrı şey. klozet ile şapırdatma da pek örnek verilemeye eş olmamışlar. ikisi başka şeyler.
Asla sesimi çıkarmam asla!
Allahım onları sağlıklı bir şekilde yanımda tutsun da ben temizlerim,lafını bile yapmam.
Artı olarak; anam,babam,kardeşim ve kocam başkası değildir benim nazarımda.
Mersi...hıııı size iyi temizlikler
Igrenc ya.
Eşi diye bütün pisliklerine katlanmak zorunda değil kadın rahatsız oluyormuş ne var bunda.
Annesinin hasta olup altına kaçırmasıyla bu açılan konu aynı şey mi? Eşi bu durumu düzeltebilir, sizin verdiğiniz örnek apayrı birşey. Öyle bir durumda annesinin durumunu görmezden gelip katlanabilir, eşinin durumuna katlanmak zorunda değil düzeltilebilir bir şey çünkü.
valla konu oraya kadar geldi, eşi bu durumu düzeltebilir belki ama bunu iğrençsin vs söylemek bana çok aşağılayıcı geldi katlanmak zorunda değil derken bu fikre katılmıyorum. çoğu insan sevdiği adamın her şeyine katlanıyor. herkesin olumsuz yönleri vardır bu abartılacak bişi değil sadece benim kastım bu
Şükür benim gibi düşünen biri varmış.
Ben hasta olmadan da pis bırakmalarından tiksinmem.
Anam,babam,kardeşim,kocam...
Başka kimim var şu fani dünyada.
Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah.
Şapırdatma,tuvaleti pis bırakma hiç derdim olamaz!!!
aynen öyle.
:)
kaldı ki tuvaleti pis bırakıyorlar diye sonuç çıkaran da olmuş buna çok güldüm işte.
bana laf carpacaginiza beni alintiladiginiz seye dusundugunuzu yazip bende size cevap verirdim tatlim. ayrica pis birakilan tuvaletten tabi kide sonuc cikaricam. oldu olucak evin icine yapsinlar onuda temizleyin siz.
tatlım! bu ne alınganlık? bu kadar sinir yapma. temizleyen biziz zaten. temizleriz de. bahsedilen şey bir ihtimal. kalkıp anamız babamız ortalığa s.çıyor demedik. Böyle bile olsa o insan senin canın kanın oluyor, kasıtlı yapılan şeyden bahsetmiyorum. ben hanımefendinin eşinin bu şapırdatma olayına bu denli olumsuz ve yıkıcı yaklaşımınıza şaşıyorum. millet neler çekiyor neler.
herkes yorumlarda asıyor kesiyor vay anasını ya...
o zaman bu boşanmaların artması normal, kime baksam boşa gitsin, haklısın kaba şey yapılır mı aaaa ne ayıp hep böyle yıkıcı yorumlar. ama biraz olumlu olsanız belki kadın gidip kocasıyla arasını düzeltecek. Böyle yaparak daha çok gaza getirip aranın kötü olmasına neden oluyorsunuz. bunun vebali büyüktür.
neyse canım ben işime bakiyim, siz en iyisini bilirsiniz.
Ben yıkıcı konuşmuyorum, sadece gösterdiğiniz davranış gayet normal. Aaaa eşinizle aynı sofrada yemeyin, ooooo hala evli misiniz mi dedim? Bunun deseydin gaza getirmiş yıkıcı konuşmuş olurdum. Eşi bunun önünü alması gerek, misafir gelir o bile rahatsız olur 1 öğün yemek yemesine rağmen. Yaptığım yorumlar bu yönde. Beni yıkıcı göstermeniz saçma. Neysee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?