Esim ağzını şapirdatiyosun dedim diye bana küstü

benimde erkek arkadaşım da yapıyor yemek yerken şapıdatır ve çok hızlı yiyor nefret ediyorum bu özelliğinden .

O farklı bişey bu farklı biseu
Mesela anne kardes te can ciger ama sifonu çekmeden klozet i o halde birakip gitse sen görsen tiksinmezmisin
Yoook ben ondan da tiksinmem mesela.
İnsanın canı ciğeri olanlar keyfi bir şekilde klozeti bırakmaz di mi?
Demek ki bir rahatsızlık var diye düşünüp temizlerim ben olsam.

Evlenmeden önce ne kadar görüştünüz? Daha önce beraber yemek yememiş miydiniz? Çok alınmış daha önce kendisini uyaran olmamış. Eşisiniz a, artık aradaki sınırlar kalkmış olarak görüyor demek ki.

Şükür benim gibi düşünen biri varmış.
Ben hasta olmadan da pis bırakmalarından tiksinmem.
Anam,babam,kardeşim,kocam...
Başka kimim var şu fani dünyada.
Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah.
Şapırdatma,tuvaleti pis bırakma hiç derdim olamaz!!!

Sapirdatma konusu asilir..Belki bilinc alti gelisen, dogru bir uslüble dikkatli bir sekilde söylenildiginde, karsi taraf küsmeden anlayis gösterir. Sizin takilmaniz gereken bence asil saygisizlik, size "lan" diye hitap edilmesi?? Bayan olmanizi gectim, ki gecilmez (!) siz her hangi biri degilsiniz. Evlendigi kadin, sevdigi kadindir, sevgi ise düsüncedir, düsüncesizlik degil. Yani saygisizligin bu durumda hic bir aciklamasi olamaz.

Onun ağzına çakmadığınıza dua etsin o ya. 2 yıl nasıl bir sey demeden katlandınız buna. Peygamber sabrı vallahi.

Eşi diye bütün pisliklerine katlanmak zorunda değil kadın rahatsız oluyormuş ne var bunda.

Annesinin hasta olup altına kaçırmasıyla bu açılan konu aynı şey mi? Eşi bu durumu düzeltebilir, sizin verdiğiniz örnek apayrı birşey. Öyle bir durumda annesinin durumunu görmezden gelip katlanabilir, eşinin durumuna katlanmak zorunda değil düzeltilebilir bir şey çünkü.

Ay ben şok. Nasıl yani? Başkasının pis bıraktığı tuvalete ses çıkartmıyor musunuz? Bizim de hayatımızdan onlardan başka kimse yok ama herkes kendi bkunu kendisi temizlesin canım ya daha neler.

Asla sesimi çıkarmam asla!
Allahım onları sağlıklı bir şekilde yanımda tutsun da ben temizlerim,lafını bile yapmam.
Artı olarak; anam,babam,kardeşim ve kocam başkası değildir benim nazarımda.

Buda dogru bir kiyas degil. Konu sahibi zaten hastalik veya issizlik demis ( büyük bir ihtimalle issizlik = piskolojik sorun demek istemis ama sadece issizlikten piskolojik sorun yasanmaz, agiz sapirdatilmaz, biraz dar bi kavram olmus, ama hastaligin önemini belirtmis zaten). Insanin sevdigi insandan tiksindigini bende düsünmem, ama bu da bi tür esine ve cevreye (alisildiginda, farkinda olmadan disardada yapilir) gösterilmesi gereken saygi seklidir. Kimse kimseyi, hijyen ve davranis konusunda rahatsiz etme hakkina sahip degildir, özellikle ayni seyi karsi tarafdanda bekliyorsa. Ben disardaki insanlarin ter kokusundan rahatsiz olup, sarimsak yiyip otobüse binemem. Öyle bir hakkim yok. Klozet ve sapirdatma tam olarakta farkli degiller...hijyen ve saygi cercevesinden baktigimizda.

kendiniz iğrenip sinir olacağınıza bırakın kızsın biraz kendisi sinir olsun
sakin kafayla düşününce anlar sizi
2 yıl iyi bile söylemeden dayanmışsınız
siz de eve döndüğünde sakince konuşur anlatırsanız, ne bileyim "kırdıysam özür dilerim,sadece biraz hassasım şu sıralar" gibi alttan alıp güzelce "ben eşimin yemek yiyişinden gözümü kaçırmak istemiyorum" falan derseniz toparlar kendini

aynen öyle.
:)
kaldı ki tuvaleti pis bırakıyorlar diye sonuç çıkaran da olmuş buna çok güldüm işte.

aynen öyle.
:)
kaldı ki tuvaleti pis bırakıyorlar diye sonuç çıkaran da olmuş buna çok güldüm işte.

bana laf carpacaginiza beni alintiladiginiz seye dusundugunuzu yazip bende size cevap verirdim tatlim. ayrica pis birakilan tuvaletten tabi kide sonuc cikaricam. oldu olucak evin icine yapsinlar onuda temizleyin siz.

bana laf carpacaginiza beni alintiladiginiz seye dusundugunuzu yazip bende size cevap verirdim tatlim. ayrica pis birakilan tuvaletten tabi kide sonuc cikaricam. oldu olucak evin icine yapsinlar onuda temizleyin siz.

tatlım! bu ne alınganlık? bu kadar sinir yapma. temizleyen biziz zaten. temizleriz de. bahsedilen şey bir ihtimal. kalkıp anamız babamız ortalığa s.çıyor demedik. Böyle bile olsa o insan senin canın kanın oluyor, kasıtlı yapılan şeyden bahsetmiyorum. ben hanımefendinin eşinin bu şapırdatma olayına bu denli olumsuz ve yıkıcı yaklaşımınıza şaşıyorum. millet neler çekiyor neler.

herkes yorumlarda asıyor kesiyor vay anasını ya...

o zaman bu boşanmaların artması normal, kime baksam boşa gitsin, haklısın kaba şey yapılır mı aaaa ne ayıp hep böyle yıkıcı yorumlar. ama biraz olumlu olsanız belki kadın gidip kocasıyla arasını düzeltecek. Böyle yaparak daha çok gaza getirip aranın kötü olmasına neden oluyorsunuz. bunun vebali büyüktür.

neyse canım ben işime bakiyim, siz en iyisini bilirsiniz.

Ben yıkıcı konuşmuyorum, sadece gösterdiğiniz davranış gayet normal. Aaaa eşinizle aynı sofrada yemeyin, ooooo hala evli misiniz mi dedim? Bunun deseydin gaza getirmiş yıkıcı konuşmuş olurdum. Eşi bunun önünü alması gerek, misafir gelir o bile rahatsız olur 1 öğün yemek yemesine rağmen. Yaptığım yorumlar bu yönde. Beni yıkıcı göstermeniz saçma. Neysee.

yoo direkt sizi yıkıcı göstermedim, öyle anlaşıldıysam özür dilerim. genel yaklaşım böyle. her konuda birileri çıkıp olumsuz konuşuyor. hayat böyle şeylere takılacak kadar kısa değil arkadaşım. gerçekten insan dostunu kaybediyor sevdiklerini yitiriyor. o şapırdatarak yemek yiyen kocası - Allah esirgesin- gitse bişi olsa en çok yine bu arkadaş üzülecek sonra da keşke olsa da diyecek şapırdatsa ağzını. o yüzden böylesine şeylere takılmak manasız.

değerini bilmek gerekir eşin, ailenin, sevdiklerimizin.

Böyle yorumlar kendini kusursuz sananların bilgelikleri... (sizi kastetmiyorum, yazayım da alınmayın)

Ben bu zamana kadar hiç kimsenin yemek yemesine dikkat ederek bakmadım.Hiç ilgimi de çekmedi açıkçası.
Sanırım takıntı gibi bişey.
Kaldı ki konuşurken
ağzının içine değil gözlerine bakmayı tercih ederim.Sanırım bu yüzden göremedim kimsenin ne yediğini,karışımını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…