- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
duymamazlıktan gelmek bir nevi çözüm ama oda bir yere kadar. nolcak bilmiyorumAynen garezim falan yok ama sinirlerim bozuluyor, böyle ağzım kuruyor, ensem ısınıyor, ciddi manada sinirleniyorum.
Okulda falan toplu halde yemek yememeye çalışıyorum ki öğlen yemeği yemem de. Mecbur falan kalınca fena oluyordu.
Hiç tahammülüm yoktur şapırdatılmasına haklısın tepki göstermekte.Kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok.Nasıl o sesleri çıkarıyorlar ben de anlamıyorum.bazen kızların da şapırdattığına denk geliyorum hiç hoş olmuyor..Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Ve De ağzından dışarı saçıliyo konusurken . Bunu görmek zorunda miyim ??
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
Neyse şu an konuşmuyoruz çıktı gitti evden .
Ben yaslaninca beni evden de atarsın lan sen dedi kapıyı vurdu gitti
Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Bilmiyorum şimdi mi gözüme geliyor ama sanki sevgili iken böyle değildi 2 yıldır kırılmasın diye ses çıkarmadım ama dayanamadim bugün sap şıp şup inanılmaz gürültülü ağzını şapirdatan bi eşim var yemek yerken. Yapma dedim . Bi de ağzı dolu iken konuşuyor sürekli taze fasulye ile yoğurt karışımı bişeyi onun ağzında görmek zorunda miyim ben ???
Igrenc ya.
Kendim çok dikkat ederim belki de bilmiyorum o yüzden çok dikkatimi çekiyor artık..
O farklı bişey bu farklı biseuya o senin canın ciğerin değil mi? nası böyle şeylerden tiksiniyorsunuz? yok olabilir tabi yanlış anlamayın ama ben evli çiftleri birbirini tamamlayan iki parça gibi görürüm birbirinden nefret edemez tiksinemez bir bütün olurlar o yüzden bana garip geliyor.
O farklı bişey bu farklı biseu
Mesela anne kardes te can ciger ama sifonu çekmeden klozet i o halde birakip gitse sen görsen tiksinmezmisin
Söyleyiş tarzın önemli burda.. iğrenç ya da tiksinç gibi bir ifade kullanmışsan alınması çok normal..Ya kızlar d işsizlik yaşlılık gibi sorunu olmadığı halde yemek yerken ağzını şapirdatan insanlara siz de sinir olur musunuz ?
Igrenc ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?