Esim ağzını şapirdatiyosun dedim diye bana küstü

Sapirdatan biri varsa kasigi catali birakip onu izlemeye basliyorum baktim hala almiyo soyluyorum valla sapirdatma diye..En nefret etigim sey idir kendileri..

duymamazlıktan gelmek bir nevi çözüm ama oda bir yere kadar. nolcak bilmiyorum

Bu konuda ben de cok takintiliyim.Tum dikkatim dağılıyor baska seye yogunlasamiyorum.Gidip baska yerde yapıp insanlarin midesini bulandiracagina size kussun en sonunda vazgecer.Yani umarim:)Allah sabir versin cok zor.

Hiç tahammülüm yoktur şapırdatılmasına haklısın tepki göstermekte.Kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok.Nasıl o sesleri çıkarıyorlar ben de anlamıyorum.bazen kızların da şapırdattığına denk geliyorum hiç hoş olmuyor..

Misafirin yaninda falanmi soyledin agzini sapirdama diye

Yemek yemeninde bir adabi vardir cok haklisiniz .. biri benim yanimda yapmis olsa masadan kalkar giderim sinirlerim tavan yapar.. nefret ederim.. uyarin anlamiyorsa bir daha uyarin eger yine anlamiyorsa o cikarmis oldugu sesleri kaydetip dinletin.. eminim kendiside rahatsiz olacaktir..

Hayattan, yemekten herşeyden soğudum resmen puffff

Bende hiç dayanamam cinnet hali geliyor üstüme.
Ayy kapatsın ağzını canım bide üste çıkıyo,
Yaşlanınca kim öle kim kala

Ben olsam bende uyarırdım valla
Hiç hoşlanmam annemi babamı bile uyarırım böyle bir durumda
Küsmesi hiç hoş olmamış çocuk musunuz ? Bir hatasını görmüşsünüz uyarmışsınız bu gayet normal.

Bende tahammül edemem buna.
Geçen sene bende babama söylemiştim babamda benimle konuşmamıştıı
Ben bu gibi durumların söylediğinde küsüp gidilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Aksine en yakın olarak söylemek, dışarıdan başka insanların ayıplamasından daha mantıklı.
Eşinle bu şekilde konuşabilirsin yani, gerçekten tiksinç bir durum. Ben yemek yiyemem kalkarım o sofradan

İy iğrenç ben de eve gelen mısafırlerde goruyorum bunu agzın da yıyecekle bı konusuyorlar butun tukurukler agzıma sıcrıyo

Siza bir anımı anlatayım. Dayım halamın kızını beğenmiş, aklına koymuş ona teklif edecek. Bizi hep beraber alıp sahile götürmeler, ufaktan küçük jestler, iltifatlar falan. Hala kızı da farkında o da dayıma bayılıyor dünden razı.

Tam teklif edeceği gün halamın kızı yemeğe geldi, tabi dayım da. Ben biliyordum ama dayım bilmiyordu. Hala kızının bir yemek yemesi var ki amannnn... Şlap şlop şlup... Dayım ters ters bakmaya başladı ama hala kızı gamsız... Hala kızı rahat... Dayım da köyde oturuyor ama anne tarafım bu konularda çok dikkatlidir, yemekte kaşığı çatalı hızlı bir şekilde sofraya bile koysanız herkes ters ters bakar.

Dayım baktı olmayacak hatun anlamıyor. Dayanamadı kalktı sofradan. Tabii yaşanacak bir aşk hikayesi de böylece başlamadan bitti. Hala kızı da saf saf bekledi bir süre daha teklif edecek daha. İlginin birden ortadan kalkmasını da asla anlayamadı.

Özet olarak ağız şapırtısı aşkı öldürür

ya o senin canın ciğerin değil mi? nası böyle şeylerden tiksiniyorsunuz? yok olabilir tabi yanlış anlamayın ama ben evli çiftleri birbirini tamamlayan iki parça gibi görürüm birbirinden nefret edemez tiksinemez bir bütün olurlar o yüzden bana garip geliyor.

O farklı bişey bu farklı biseu
Mesela anne kardes te can ciger ama sifonu çekmeden klozet i o halde birakip gitse sen görsen tiksinmezmisin

Keşke sevgiliyken de söyleseydin. Hoş değl tabi sağlık problemi olmayan insan ne demeye geviş getirir gi bi yer ki, olumlu bir şey onun için de. Toplum içinde mahçup olmaz..

aynen ben de ağız şapırdatanlar, sakızı şakşak çiğneyenler, içecekleri höpürdetenler, mıymıy yavaş yiyenler.. kısaca yemek yiyen insanı sevmiyorum ben benim kişisel taktiğim yemeği hızlı hızlı yiyip bitirip o ortamdan kaçmak. benimki aşırı bir takıntı ama annem de çok ses çıkarıyor be

O farklı bişey bu farklı biseu
Mesela anne kardes te can ciger ama sifonu çekmeden klozet i o halde birakip gitse sen görsen tiksinmezmisin

Allah etmesin Annen hasta olsa altına kaçırsa onu boklu diye sokağa mı atacaksın? tiksinmek ayrı şey sevdiğinin kusurunu görmezden gelmek olduğu gibi benimsemek ayrı şey. klozet ile şapırdatma da pek örnek verilemeye eş olmamışlar. ikisi başka şeyler.

Bence çocukça bir dAvranış yapmamış eşin o anda egosunu incitmişsin ve gitmiş. Arkadaşlar bir kadın olarak eşinizin size birşey söylediğini düşünün.
Örneğin " tırnakların çok uzun yemeklerini yerken midem bulanıyor"
" normalde temiz bir kadınsın ama saçına tuttuğumda yağlı geliyor" gibi...
Her ne kadar ne var canım söylesin tabi kızmam düzeltirim desek de hafiften bir grip atarız:)
Kaldı ki adamlar için yemek kutsal bişi sen eşinin yemek yemesine laf ermişsin adam sarsılmıştır
Valla ben yerine kendimi koydum evet iğrenç bir görüntü :)
Ama bilinen bir gerçek adamları kodlaması yamuk. Yapma dediğin herşeyi tehdit olarak görüyorlar. Valla ben ona çaktırmadan karşısına geçip bende şapırdata şapırdata yerdim:)))
Bence sen git eşinin gönlünü al baksana adam yaşlılığında bile iğreneceğini düşünmüş ki bence haklı yaşlandığjnda erkekler hiç çekilmez bir hal alıyorlar:)
Bence gönlünü al ve şapırdata şapırdata yemek yeyin
Birbirinizden kıymetli değil

Cok haklısınız söyleme üslubunuz nasıldı bilemem...
Söyleyerek iyi yapmışsınız katlanılacak birşey değil.
Sofra adabı yeme adabı bircok adaba uymak için şehirli köylü okumuş okumamış olmak fark etmez.
İnsanları tiksindirici her hal ve harekete dur demeliyiz dinimizde de bu tür şeyler hakkında olmaması gerektiğine dair bilgiler mevcut.
Allah sabır versin

Söyleyiş tarzın önemli burda.. iğrenç ya da tiksinç gibi bir ifade kullanmışsan alınması çok normal..
benim de eşim bazen yapar ama öyle ağzındaki görünmez şapırdatır azıcık .. bir kere aşkım biraz daha sessiz yiyebilri misin demiştim alınmıştı.. şimdi alıştım batmıyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…