- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Esimle ailem arasinda hep bi mesafe var. Annem esasen cekingen bi insandir. Esim de sağolsun soguklukla cevap verir ona. Yani oturup hic sohbet etmezler. Esim bensiz bizde 10 dk bile oturmamistir. Ben onun annesine tam tersi guleryuzlu davranirim haddini astiginda bile saygısızlık yapmam cevap vermem. Esim ise annemi gorunce yuzunde guller acmaz hic. Annem kadin zaten cekingen iyice cekinir esim varken evime gelmekte bile tereddut ederler adam nasil bi enerji yolluyosa onlara. Tabii bundan eşimin haberi yok.Annemlere gitsek hemen kalkmak ister kendi ailesinde de hemen kalkariz ama sık gideriz. Annemlere gidecek olsak ve mac varsa ornegin burnumdan getirir.
Annemin gitmek istedigi bi yer vardi. 2 saat uzaklikta rica etti esimden. Esim bunu cok buyuk bi sorun haline getirdi tamam sonra gotururum diye. Sanki fizana götür dedik. 5 aydir gidecegiz. Ben anlamıyorum esimden hic mi bir sey isteyemeyecegim ailemle alakali. onlar benim en kiymetli varliklarim.
Ne düşünüyorsunuz? eşim şuraya gidelim diyince ben tamam derim giderim. Benim ailem kiymetsiz gibi davranıyor. Buna sebep ben miyim? ailem bana darılıyor kıymet bildirmiyosun diye.Sen onun ailesine böyle mi yapiyorsun diyip üzülüyorlar. Ne yapabilirim? oturup konuşuyorum hayır demiyorum ki ben sana sonra diyorum diyor.
Annemin gitmek istedigi bi yer vardi. 2 saat uzaklikta rica etti esimden. Esim bunu cok buyuk bi sorun haline getirdi tamam sonra gotururum diye. Sanki fizana götür dedik. 5 aydir gidecegiz. Ben anlamıyorum esimden hic mi bir sey isteyemeyecegim ailemle alakali. onlar benim en kiymetli varliklarim.
Ne düşünüyorsunuz? eşim şuraya gidelim diyince ben tamam derim giderim. Benim ailem kiymetsiz gibi davranıyor. Buna sebep ben miyim? ailem bana darılıyor kıymet bildirmiyosun diye.Sen onun ailesine böyle mi yapiyorsun diyip üzülüyorlar. Ne yapabilirim? oturup konuşuyorum hayır demiyorum ki ben sana sonra diyorum diyor.