Eşim aileme beni kotuledi

Hatalisin. Yaptıkların çok ayıp.esinin ailesini resmen hor görüyosun. 75 yaşındaki kadını idare edemeyen biri evliliği tabiki idare edemez. Kocan kimbilir ne kadar bıktı ki senden gitti babana şikayet etti. Bence de bosan da kocan saygı terbiye bilen bir eş bulsun kendine

Bebeğinin düzeni konusunda haklısın geri kalan her şeyde tamamen hatalısın.

+1

Tedavi ol ..cocugu uyandirmis diye kimseyi itemez evinde misafir varken kapilari carpamazsin ..saygisizsin..ben bosaninca nereye gideceksin asil onu merak ettim ?
Ailenlede kotusun ..seni pek yanlarindq isteyeceklerini sanmiyorum..bence kendine gel....

Yaa sen anne olmusun ama eegenlikten cikamamisin ki canim benim. Ne demek kica kadini iterek çıkarmak ne demek evde misafir varken kapi carpmak. Sen kime saygi duymusun ki kimden saygi bekliyorsun???
Kusura bakma ama annenin babanin yuzunu yere egdirmisin. Baban da hatali bence ama sana el kaldirdigi icin degil daha kendi terbiye edemedigi cocugu evlendirip yuva kurdurdugu için.
NOT: SIMDIYE KADAR KIMSEYE BOYLE OLUMSUZ BIR YORUM YAZMAMISTIM AMA SEN SİNİRİMİ FAZLASIYLA ZIPLATTIN YANİ.

Babanız haklı 75 yaşında kadın itilmez hem hastalısin hem kocan seni savunacak öyle mi.. Çok hayretsıniz doğrusu. BenCe biraz baskıcı ve sinirli geldin bana. Hem birbiriniZn ailesine kufurler etmeniz çok cahilce. Zaten bu gidişle bosanırsın merak etme

Eşinin ailesi tarafında sıkıntı çektiğiniz insanlar vardır elbet, herkesin var.
Hatta sana , kültürüne, prensiplerine tamamen zıt, insanı çıldırtan tipler olabiliyor.

Ancak idare denilen bir kavram vardır evlilikte. Fazla fevri fazla dikenli davranıyorsunuz.

Odada sessiz olalım , uyanmasin lütfen v.s diyerek her defasında uyarabilirsiniz.
Ha uyandirdilar , buna tepkinizi daha usturuplu gösterebilirsiniz.

Yapılanlar yanlış ama ben sizi daha hatalı buldum.

Babanız maalesef ki büyük yanlış yapmış. Ne kadar haksız olursanız olun , taraf tutmadan haklıyı haksızi bir baba gibi anlatıp nasihat verip aradan cekilmeliydi.

Ailelerin böyle davranması ile karşı taraf daha bir hadsizlesir çünkü.

Ha rest çekip istediğinizi dayatmak istiyorsanız o zaman çiçek böcek yollamayip net olacaksınız.

İki tarafta haksız, kusura bakmayın.
Evliliğiniz saygı çerçevesi altına kurulu değil malesef ki.

Ne olursa olsun eşinizin annesi/babası/babaannesi vs. belli yaşa gelmiş görmüş geçirmiş insanlar.
Onları bu saatten sonra değiştirmenizin mümkünatı yok.
Fakat kendi kurallarınızı belirleyerek saygı duymalarını sağlayabilirsiniz.
Ama bu sizin yaptığınız şekilde olmaz.

Karsilikli saygi 0 ... Eşiniz de hata var ama sizde de cok hata var kusura bakmayin..

Cocuk uyandirmişlar , tamam yanliş ama insan yasli kadini iteler mi? Birde kapilari carpiyorsunuz.. 14-15 yasinda ergen degilsiniz ki siz.. Esinizle problemlerinize aileleri dahil etmek neden? Karsilikli bela okumak bu da cok cocukça.. Kp i arayip kv kina yaksin ne demek..

Acikcasi bu yazdiklarinizda o kadar cok hatali bir iliski iletisim bozuklugu goruyorum ki neresinden tutsam hatali

Bu nasıl bir aile ilişkisi, karı koca ilişkisi baştan aşağı fiyaskosunuz.

O ona saygısız, karı koca büyüklerine saygısız, küçükler 75 yaşında ki teyzeyi iteler.

Nasıl bir kaostür bu ya .

Okurken belki 100 kere "cıxcıxcıxx" neler var böyle diyip alnımı sıvazmalamadım değil.

Bebeğinizi uyandırmaları güzel bir şey değil ama sizin de birilerini itmenize hakkınız olmuş olmuyor .
O ona bağırıyor,baba kıza el kadiriyor, koca oturup ağlayıp şikayet ediyor,kv zaten bir haber, 75 yaşında ki teyze çocuğu kaldırır, siz ona buna bağırıp iteleyip aileniz yanında eşinizel tartışma falan ..

Ailecek komple oturup ellerinizi başınız arasına alıp "biz böyle ne olduk ya" deyin.

İliskinizde seviyesizlesme var bence terapist yardimci olabilir senin sinirlerin lacka olmus biraz da babanneyi kiskaniyor gibisin.Yasli kadina ayip etmissin tabiki cocugu uyandirmasinlar hatta kizadabilirsin ama elinle ittirmek cok terbiyesizce olmus

ben de anlayamadım
hatta cahillik etmemek adına da sustum hani bilmediğim bir anlamı mı var diye
ağzına sağlık derdime derman oldun yani içimde kalmıştı :)

herkes hatali kimsede oturup sakin sakin konusamamis babaannenin yaptigi hata ben boyle durumda bebegimin yattigi odanin kapisini kitlerim devamli gelip girip uyandiriyorlarsa giremezler sizin farkli gelismis ittirmeniz falan olmamis esiniz sizimle.oturup konusup tepkisini size belli edecegine ailenize gelip sizi kotulemis ailenizde sizi dinleyip yanlisinizo daha guzel bir sekilde anlatmak yerine daha cok rencide etmis

konu sahibi inanılmaz ötesi sorunlusun ve kocanında psikolojisini bizzat sen bozmuşsun.
Birde anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma derim sana.PATOLOJİ ha

Ben bu anlatilanlarda hickimseyi haklı göremedim herkes fevri herkezin agizi bozuk ve herkes yanlış yani tam olarak hak vereceğim kimse yok sen davada haklisin sadece uyuyan çocuğu uyandırma konusunda ama tarzın berbat kayın babayı arayıp annen kicina kına yaksin nasıl bı laftır her kavgada o senin ailene sen onun ailesine bela okumalar kusura bakmayinda aşırı derece hem eşiniz hem siz saygisizsiniz bu nasıl bi kisiliktir esin sana kızıp ailene anlatiyo üstelik baba kisisi tam bi ofsayt damadinin önünde kızını tokatlamaya kalkiyo ya bı tane aklı başında insan yokmu senin kesinlikle bı psikolog şart size

bu evlilik bu aile baştan kokuşmuş vaziyette. ya insan en basitinden hadi kocasına/karısına demeyi geçiyorum evladının annesine/babasına bela okumaz ki evladı zarar görmesin diye. bela döner dolaşır gelir.
evlilik zaten saygısızlıkta sınır ötesi durumda. aileler desen ilişkiler yalama olmuş her türlü sıkıntı ortada bi aile mahremi yok.. 1,5 yıllık evlilikte 6 aylık bebek demek evlenir evlenmez hamile kalınmış demek. daha adamı bilmiyorsun, evlilik oturmamış yazık o çocuğun büyüdüğü ortama. geleceğe nasıl bir psikopat yetişecek allah bilir.

Kusura bakma ama okudukça yok daha neler dedittiniz ve kahkaha attırdınız bana.
Trajikomik...

Baba tokatlamaya kalkıyor. Sonra birtakım itiş kakıştan sonra koca karısının üstüne yuruyor BABASININ YANINDA sonra tekrar itiş kakış herkes birbirine giriyor. gerçekten pes.

cok degısıksınız

bu konuda hepınız haksızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…