Arkadaşım, ben ve ablam da inanamazsın ne kadar zor koşullarda büyüdük, inan bir çok çocuk için sıradan olan bazı yiyecek maddelerine, ablam ve ben özenmezdik bile, yani özenmen için bile "onları alabilme ihtimalin" olması gerekir, o bile yoktu kaydirigubbakcemile3 Mutluyduk, anacığım, ablam ve ben..
Bu yüzden benim flörtlerim de hep aile yapısı az çok bana denk olan erkeklerle olmuştur. Çok zengin erkeklerin beni anlayamayacağı ve ailemi hor göreceğini aklıma getirdim hep. Ve onlardan bilinçli olarak uzak durdum. Kaldı ki eğitimli insanlarız biz ailece, ben mühendisim, ablam da doktor.
Ama bu demek değilki, varlıklı ailede büyüyen herkes şımarık olacak, elbette değil. Ama o kişi bunun şımarmak olduğunun farkında olmuyorki.. Nasıl mesela yılan yiyen,böcek kemiren insanlar bize anormal geliyor, çünkü çocukken görmedik bunları..
Benim de kuzenim aynı senin ablanın yaşam koşullarına sahip. Benim çocuğum da içeri girer, hemen "sizin odanız nerde" der o çocuklara.. Kötü niyet değilki, bu çocuğunda rutini, normali bu. :gitme: Ama oraya gidişimiz de illaki elimiz, kolumuz dolu gideriz ve eşim çok huzur duyar bu davranıştan. Vermek kadar güzel birşey var mı der.. Ama gel gör ki.. Kuzenimin evinde yemek yemez, çay içmez, rahat oturmaz, pek sohbete girmez..
Ama ben onun ninesinin köy evinde 1 hafta açlıkla ve pislikle mücadele etmiştim gıkım çıkmadan.. Erkekler fedakar olamıyor mu nedirmafoldumben