- Konu Sahibi nebilimyaa
bence yabancıların yanında eşine laf sokma ,yalnızken tamam dabaşkalarınınyanında fazlada üstüne gitme ama yeri ğelince de koy lafını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım,
ben daha öncede belirtmiştim. durumunuz da olduğuna göre bir uzmandan yardım alsanız..
beraber giderseniz terapilere..
profosyenel bir yardımla eşinin aklı başına gelir belki..
ofis ortamında bu kadar ileri gidersen,işler daha da sarpasarabilir.
onunla bir olma bence..
canım normalde evet ama ofis çalışanları bile eşimin bu tavırlarını biliyor,
ayrıca o anda ben bişey demeyecektim ki kendisi öyle deyince birden ağzımdan çıktı o anda birden utandım aslında ama sonradan onun yaptıklarını düşününce boşverdim
kızlar son anlattığım olaydan beri konuşmuyorum eşimle,geceleride oğlumla uyuyorum
hiç yemek memek yapmıyorum evde paran çok senin dışarda ye dedim
şimdiye kadar hiç paramız çok deyip tutarsız harcamamıştım aksine tasarruflu oldum ama artık
görür o ,hergün kadın bul gelsin ev işlerini yapsın dedim.
bir ara yine ; sen bir dene bakalım asgari ücretle 1 ay evi geçindirmeye çalış nasıl olacak dedim
birde işyerindeki tüm elemanlara küçük güzel hediyeler aldım ziyaret ettim,
onlar beni çok severler,ofiste eşimde hediyeleri gördü bana niye almadın dedi
bende herkesin içinde herkes hakkettiği değeri görüyor
demekki sen küçük bir hediyeyi bile haketmemişsin dedim
hiç bişey demiyo,hiç tepki vermiyo
bakalım sonumuz ne olacak ama hiç takmıyorum valla
hergün har fırsatta bu yaptıklarının karşılığını vericem
çokmu abarttım sizce
Yorum yazmadan geçemeyeceğim ;
Eşinin tavırları maalesef benim sevgili kuzenimin kocasının tavırlarının aynısı. Aradaki tek fark benim kuzenimin ailesinin maddi durumunun oldukça iyi olması.
Bir zamanlar çok iyi giden bir işleri ve gerçekten lüks denilebilecek bir hayatları vardı. 5yıldızlı otellerde kalırlar, çocuklarının anaokuluna bile servet öderlerdi. Eşi kuzenimi ( şu an 45 yaşlarında) zorla güzellik salonlarına gönderirdi. Kuzenim evlendiklerinde ondan neredeyse 2 kat fazla maaş almasına rağmen eşinin isteğiyle işinden ayrıldı. Sonra zaten işleri açılınca eşi inanılmaz savurgan davranmaya başladı. ( bir keresinde olta iğnesi almaya gidip balıkadam kıyafetiyle dönmüştü :) Sonradan görme tavırları gerçekten hepimizi utandırıyordu. Konuşması, tavırları kuzenim dışında herkese itici geliyordu.
Ve battı....
Şu an duyduğumuz kadarıyla 3 trilyon borcu var. Evde bir fare gibi saklanıyor. Eşinin bebek bakıcılığı yaparak kazandığı parayı yiyor. Çocuklarını kuzenimin kardeşleri okutuyor. Zavallının hiçbirşeyden haberi yok. O da maalesef tıpkı babasına benzedi. Babamın fabrikası var diye arkadaşlarına hava atıyormuş. Evlerine götürdükleri çayı bile akrabaları olarak biz alıyoruz.
Geçen ay annem anlattı. Kuzenim dayımlarda kalmış. Ve çıkarken yengemin cebinden 1 tl almış. Yol parası yapmak için. Kahrolduk tabii. Ve tuhaf olan hala kocasına toz kondurmuyor. Çalışarak ödenecek bir borç değil tabii ki ama insan gider pazarda limon satar yine de evine ekmek götürür. Beyfendi yöneticilik dışında hiçbir işte çalışamazmış.
Maalesef para insanoğlunu çoğu zaman bozuyor.
İnşallah eşin yaptığı hatanın ( daha doğrusu karakterindeki bu bozukluğun) farkına varır ve düzeltir. Yoksa ne yaparsan yap ona benzeyen çocuklar yetişecektir.
Bu arada kk'yı açıp yorumları okutmakla çok iyi etmişsin. Kendini başkalarının gözünden görmek çok faydalı olacaktır.
Canım öncelikle üniversite mezunuyum demişsin ama güzel Türkçemiz de annemgil,emmimgil,ablamgil gibi kelimeler mevcut değil.Türkçe konuşalım olur mu?
Sonrasın da annemlerin güçleri neye yetiyorsa onları ikram ediyorlar demişsin.
Bunu eşin de biliyordur.Neden bildiği bu cümleyi dile getiremiyorsun.
Bir sebep mi var?
Kendini öyle havalarda görmesin.
Bir gün o havası fos diye söner
eşekten düşmüş karpuza döner...