- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
ailende onu kale alıp dinliyor mu anlatmaya başlayınca aile arasındaki şey aaile arasında çözülür çözülemiyecek probleminiz olursada kızım bize anlatır gereğini yaparız bir daha aranızda ki sorunlarla ilgili senden bir şey duymak istemiyorum deseler.onlar niye dinliyorki onu anlamadım.benim ablamında eski eşi böyleydi birde üstüne kavga anında annemleri arar annem alo alo cevap yok kavgalarını dinletirdi annem babam bir koşu onlara giderdi ağzı yüreklerinde onlar barışmış ablamın heberi yok gizlice arıyıp tel. kenara koyuyormuş tabi ağzının payını aldı .tamam, diyor ben hatalıyım. ama yine arayıp, hem detaylı hem de saptırarak anlatıyor.
ne kadardır evlisiniz? biz ne zaman normalde döneriz bilmiyorum ama çok bunaldım artık. aileme karşı çok mahcup oldum, özellikle babama karşı.bekarken herşeye evet aşkım tamam aşkım ... bana dediği laf şu aşkım namus hariç herşeyine kabulüm dedi. yani namusla alakalı bi suçun olmasın affetmem ama onun dışında ne dersen yaparım dedi. . meğer köprüyü geçene kadarmış evlendikten sonra çalışmıcaksın okumucaksın. balkona bile çıkamazsın.. dolaysıyla kavga kıyamet birsürü... o köprüyü geçene kadar yaptıysa köprüden sonraki dikenli yolada katlanmak zorunda yavaş yavaş bu huylarından onu vazgeçiriyorum .. şuan ilk günlere göre daha iyiyiz
1 yıl 4 ay oldu canım o senin kendi elinde yaptıklarına asla göz yumma abart ..ne kadardır evlisiniz? biz ne zaman normalde döneriz bilmiyorum ama çok bunaldım artık. aileme karşı çok mahcup oldum, özellikle babama karşı.
ailem, eşimle konuşurken hem bana hemde ona kızıyor. en son annemde, babamda yeter artık, böyle küçük problemleri kendiniz çözün, bize yansıtmayın dediler. eşime de boşanmak istiyorsan, neresi inceyse ordan kopsun dedi babam. sonra eşim de kıvırmaya başladı.ailende onu kale alıp dinliyor mu anlatmaya başlayınca aile arasındaki şey aaile arasında çözülür çözülemiyecek probleminiz olursada kızım bize anlatır gereğini yaparız bir daha aranızda ki sorunlarla ilgili senden bir şey duymak istemiyorum deseler.onlar niye dinliyorki onu anlamadım.benim ablamında eski eşi böyleydi birde üstüne kavga anında annemleri arar annem alo alo cevap yok kavgalarını dinletirdi annem babam bir koşu onlara giderdi ağzı yüreklerinde onlar barışmış ablamın heberi yok gizlice arıyıp tel. kenara koyuyormuş tabi ağzının payını aldı .
biz de 1 yıl 2 aylık evliyiz. umarım düzelir artık.1 yıl 4 ay oldu canım o senin kendi elinde yaptıklarına asla göz yumma abart ..
ben herzaman evlilikte eşitliği savunanlardanım .. eşim beni kıskançlığından bunaltıyosa.. bende onu kıskanmasam bile bunaltıyorum yaptıklarının aynısını ona yapıyorum .. bi süre sonra kıskanmaktan vazgeçiyo . tamamen olmasada eskisi kadar kıskanç değil..biz de 1 yıl 2 aylık evliyiz. umarım düzelir artık.
bunu aileniz ilk şikayet etiğinde yapsaydı bu kadar olmazdı bence.aileniz kesinlikle bu konuda yüz vermesin zaten çözemezseniz ailenizle yine siizn paylaşmanız uygun olan.ailem, eşimle konuşurken hem bana hemde ona kızıyor. en son annemde, babamda yeter artık, böyle küçük problemleri kendiniz çözün, bize yansıtmayın dediler. eşime de boşanmak istiyorsan, neresi inceyse ordan kopsun dedi babam. sonra eşim de kıvırmaya başladı.
ailem kırmak istemediğinden dolayı, yumuşak davrandılar. ama artık katılar.bunu aileniz ilk şikayet etiğinde yapsaydı bu kadar olmazdı bence.aileniz kesinlikle bu konuda yüz vermesin zaten çözemezseniz ailenizle yine siizn paylaşmanız uygun olan.
evet, gerçekten fındık kabuğunu doldurmayacak saçma sapan şeyler. önce benimle tartışıyor, sonra boşanmaya kadar gidiyor konu. ben sinirden ağlayınca da ailemi arayıp, yalan yanlış anlatıyor.
böyleleri çok uyanık oluyor ablamın eski eşide annemlerin yanında konuları açardı annem babamda ablama kızardı en sonunda ablam isyan etti ailemde gerekeni söyledi.ama insan herhalde art niyet aramıyor araları bozulmasın diye tahammül ediyor halbuki anne baba için çok kötü birşey evladının tartışıp geçimsizliğini bilmek.ailem kırmak istemediğinden dolayı, yumuşak davrandılar. ama artık katılar.
ya inanın bende anlayamıyorum. madem barışacaksın benimle, daha niye arıyosun ailemi. boşanma niyeti falanda yok, ağzına geldiği gibi konuşuyor.Bu erkeklerin psikolojilerini anlamak elde değil .
Yaptığı gerçekten büyük saygısızlık . Hem sana hem ailene kimi kime şikayet ediyor ki.
siz biliyorsunuz zaten konuyu. ben artık ailemi aramasından bıktım.Eski ağır erkekler nerde ,çok rezil bir durum ben böyle bir erkeğe saygı göstermezdim ,boşanma davasına aç derdim ne hali varsa görsün ,evlilik değil oyun olmuş bu , çocukmusun şikayet ediyorsun
ya inanın bende anlayamıyorum. madem barışacaksın benimle, daha niye arıyosun ailemi. boşanma niyeti falanda yok, ağzına geldiği gibi konuşuyor.
babama anlattım boşanma mevzusunu. babamda sanırım o yüzden resti çekti.Biliyorum çok iyi anlıyorum, boşanma kelimesini her ağzına aldığında barışma bence diret ki bir daha ağzına almaya
çekinsin.
Yoksa sen hemen barıştıkça, alttan aldıkça iyicene tepene çıkar .
evet, eşim her problemimizi, kendi aramızda çözmek yerine büyük kavgalarımızla ailemi arayıp yalan yanlış ve saptırarak anlatıp duruyor. artık çok utanıyorum. eski konularımdan bilen arkadaşlar biliyorlar.
her tartışmamızda, böyle olmaz ayrılalım diyor. sonra da hiç bişey olmamış gibi davranıyor. babam da en son rest çekti, neresi inceyse ordan kopsun, benim kızımı sahipsiz mi sanıyorsun dedi yeter artık. babam önceden olsa sesini çıkarmazdı, göz yumardı artık o da patladı. durum böyle olunca eşimden de soğudum. çok utanıyorum artık.
4 yılEvlenmeden önce ne kadar süre birlikte oldunuz merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?