evet, ailemin haberi vardı. aileme karşı çok saygılı yanlarında, hatta biz annemlere gittiğimizde eşim benden daha çok hevesleniyor. ama en saçma sapan seyleri abartıp tartışıyoruz, kavga büyüyor ve sonra da ailemi arayıp benim ona dediklerimi söylüyor. sanki kendisi hiç bir şey dememiş gibi...Bu süreç içinde içinde ailenizle olan yaklaşımı nasıldı ? 4 yıl sevgililik dönemi yaşamış insanların mutlaka aileleri haberdardır, tanışmışlık vardır , özel günlerde gidip gelme olmuştur vs ?
evet, ailemin haberi vardı. aileme karşı çok saygılı yanlarında, hatta biz annemlere gittiğimizde eşim benden daha çok hevesleniyor. ama en saçma sapan seyleri abartıp tartışıyoruz, kavga büyüyor ve sonra da ailemi arayıp benim ona dediklerimi söylüyor. sanki kendisi hiç bir şey dememiş gibi...
kendi aramızda geçen kavgayı, aileme anlatıyor. beni şikayet etme amaçlı arıyor.Kendi evinizde olan kavgadan dolayı mı ailenizle konuşuyor ? Ailenizin yanında olan bir kavgadan bahsetmiyorsunuz değil mi ? Eşinize neden böyle yaptığını sordunuz mu , nasıl açıklıyor ?
kendi aramızda geçen kavgayı, aileme anlatıyor. beni şikayet etme amaçlı arıyor.
konuştum, kendini haklı çıkarmak için arıyor.Acaba sizin aranızdaki kavgayı sizin ailenize anlatacağınızı mı sanıyor da kendini savunmak için arıyor , konuşmadınız mı hiç ?
konuştum, kendini haklı çıkarmak için arıyor.
gerçekten de öyle zaten, ailem unutmaz ama biz barışırız.Aranızın iyi olduğu bir günde tekrar konuşmayı deneyin derim. Yaptığı davranış hoş değil . Kavga ettiğiniz şeyleri aranızda tutmanız gerektiğini söyleyin. ''Ailem beni haklı cıkartır seni suçlu görür , bir şekilde biz unuturuz kavgalarımızı ama onlar unutmaz '' falan deyin. Eğer çok sinirlendiğinde birilerine açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsa bir kağıda yazsın. :)
artık öyle yapıyorlar. ilk başlarda kırılmasın diye seslerini çıkarmıyorlardı haksız olmasına rağmen, ama artık onlarında huzuru kaçtığı için tersliyorlar.Bunu genelde acemi hanimlar yapar garip olmus yani..
Ailenizin tutumu onemli yuz vermesinler terlesinler mumkunse bizimde huzurumuzu kacirmayin aranizda halledin seklinde..
benim eşimde ablama anneme şikayet ediyor. artık onlardan yüz bulamadı, en son babamı aradı. babamda terledi, ağzına geleni söylemiş artık bizi aramayın diye.benim kizkardesimin esi de boyle sikayet eder durur.
Kizkardesimi, annemi bana.
Nefret ederim huyundan.
Ilk baslarda alttan aldim ama artik almiyorum.
Halbuki evliliklerinde o kadar buyuk hatalari ve falsolari varki, kardesimi cildirtmis,
ona rest cektigi icin de bana sikayet ediyor, hatta esime sikayet ediyor.
Ama farkinda deyiller cok gozden dusuyorlar.
zaten niyeti öyle. beni şikayet ediyor ki, ailem bana çeki düzen verecekmiş... ailemde beni bildiği için terlediler eşimi.Ne kadar cocukca birsey,sizi ailenize sikayet ediyor yani,ben bas edemiyorum siz ceki duzen verin dercesine.ben dayanamaz hadi canim hadi büyüde gel derdim heralde.buyuyup karsilikli konusabilecek yaşa geldiginde
zaten niyeti öyle. beni şikayet ediyor ki, ailem bana çeki düzen verecekmiş... ailemde beni bildiği için terslediler eşimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?