- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
- Konu Sahibi Papatya010
-
Aynı gün aramadılar , diğer gün mu aradılar ? Eğer öyleyse eşiniz ayıp ediyor. Hiç aramadılarsa eşinize haklılık payı doğuyor . Ayrıca siz niye rezil olasınız. Arayın evinize davet edin babanızı12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Sadece eşiniz mi yaşıyor o evde? Sizin varlığınız yok mu? Siz arayın kendi babanızı, siz misafir edin, anlamıyorum ki neden eşten bekleniyor bu?12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydumSadece eşiniz mi yaşıyor o evde? Sizin varlığınız yok mu? Siz arayın kendi babanızı, siz misafir edin, anlamıyorum ki neden eşten bekleniyor bu?
Gelen kayınbaba olsa size bile sorulmazdı muhtemelen, oğlumun evi değil mi gelin de kimmiş olurdu. Saçmalamasın babanız.Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
Davet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadeceAynı gün aramadılar , diğer gün mu aradılar ? Eğer öyleyse eşiniz ayıp ediyor. Hiç aramadılarsa eşinize haklılık payı doğuyor . Ayrıca siz niye rezil olasınız. Arayın evinize davet edin babanızı
aılenız daha once esınıze takdırlerını ıletmemısler bı mevzudaTabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
Aynen benimde mantigim almiyor nasil davranirsam davranayim iki tarafada net ifade edemiyorumKoca koca adamlar teşekkür edilmedi diye küsüyor hayret bir şey.
bır tesekkur etmeyı bıle bılmeyen adamın davet ıncelıgını beklemesı de ayrıca acayıp kusura bakmayınAynen benimde mantigim almiyor nasil davranirsam davranayim iki tarafada net ifade edemiyorum
Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar aradaGelen kayınbaba olsa size bile sorulmazdı muhtemelen, oğlumun evi değil mi gelin de kimmiş olurdu. Saçmalamasın babanız.
Ne acelesi var aramanin ayni gun olmaz 3gun sonra olur bunlar buyutulcek seyler degil gereksiz abartiyor diyorlarbır tesekkur etmeyı bıle bılmeyen adamın davet ıncelıgını beklemesı de ayrıca acayıp kusura bakmayın
Onun ailesi ile aranız nasıl?Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada
Ben bir şey yapmazdım çünkü eşim öyle bir şey yapamaz. Sıkar biraz.12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkilerNe yaptı da karşılık olarak bir teşekkür bile edilmedi diye bu derece bağlantıyı kopardı merak ettim? Açar mısınız?
hersey zamanında guzeldır esınız yardım etmeyebılırdı- bır arayıp sagol damat demenın nesı zorNe acelesi var aramanin ayni gun olmaz 3gun sonra olur bunlar buyutulcek seyler degil gereksiz abartiyor diyorlar
Bundan dolayı küsülmez. Bu kadarlık iyilik bile zul gelmiş, arkası gelmesin diye fırsatını bulup küsüvermiş eşiniz.onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
Olması gerektigi gibi guzel saygida kusur etmem esimin benim ailemle ilgili sorunlari var. Buraya sık gelmelerini istemiyorOnun ailesi ile aranız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?