Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Papatya010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
230
92
98
12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?

Aynı gün aramadılar , diğer gün mu aradılar ? Eğer öyleyse eşiniz ayıp ediyor. Hiç aramadılarsa eşinize haklılık payı doğuyor . Ayrıca siz niye rezil olasınız. Arayın evinize davet edin babanızı

Sadece eşiniz mi yaşıyor o evde? Sizin varlığınız yok mu? Siz arayın kendi babanızı, siz misafir edin, anlamıyorum ki neden eşten bekleniyor bu?

konuyu bıraz daha anlatsanız
mesela esınız ne yapmıstı yardım olarak
ve esınıze ne zaman gerı tesekkur ettıler nedır mevzu ?
su yuzden soruyorum
eger sızın aılenız esınıze hıc muamelesı yaptıysa yok saydıysa esınızde onlara aynısını yapmak ıstemıstır
sımdı bız burada kayınvalıdesıyle sorun yasayan gelınlere kayınvalıdem gelıyor cok huzursuzum ıstemıyorum dedıgınde tek esının evı degıl ıstemıyorsan gorusmek ıcın zorlayamaz ılla gelecem dıyemez dıyoruz
aynı sey karsı taraf ıcınde gecerlı...

bılmeden konuyu tam anlamadan bırsey soylemek ıstemıyorum yanlıs yonlendırmemek ıcın

Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
Gelen kayınbaba olsa size bile sorulmazdı muhtemelen, oğlumun evi değil mi gelin de kimmiş olurdu. Saçmalamasın babanız.

Davet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece

Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
aılenız daha once esınıze takdırlerını ıletmemısler bı mevzuda
bu mevzuda da babanız ozellıkle esınızın davetını beklıyor ozellıkle arayıp gel demek gerı adım atmak da demek
bunu beklemesı ego savasına gıren kısının aslında babanız oldugunu gosterır.

soyle ornek vereyım
sız kayınvalıdenızı sevmıyorsunuz gorusmek ıstemıyorsunuz dıyelım
kayınvalıdenız bunu bılerek sıze gelmek ıstese
ve esınıze desekı karın benı arıyacak ozellıkle arayıp cagıracak dese ne dusunursunuz

Aynen benimde mantigim almiyor nasil davranirsam davranayim iki tarafada net ifade edemiyorum
bır tesekkur etmeyı bıle bılmeyen adamın davet ıncelıgını beklemesı de ayrıca acayıp kusura bakmayın

Gelen kayınbaba olsa size bile sorulmazdı muhtemelen, oğlumun evi değil mi gelin de kimmiş olurdu. Saçmalamasın babanız.
Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada

Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada
Onun ailesi ile aranız nasıl?

Ben bir şey yapmazdım çünkü eşim öyle bir şey yapamaz. Sıkar biraz. Araması gerekiyorsa arar. Sizin hiç mi hatrınız yok? Nedir yani yaşlı başlı adama teşekkür etmedi diye küsmek neyin kafası?

Ne yaptı da karşılık olarak bir teşekkür bile edilmedi diye bu derece bağlantıyı kopardı merak ettim? Açar mısınız?
onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler

Ne acelesi var aramanin ayni gun olmaz 3gun sonra olur bunlar buyutulcek seyler degil gereksiz abartiyor diyorlar
hersey zamanında guzeldır esınız yardım etmeyebılırdı- bır arayıp sagol damat demenın nesı zor
esınız bır tesekkur bıle etmedıler ayıp deyınce tamam edıcektık zaten dıye 3 gun sonra dıyorlarsa kocanız haklı demek kı
umursamamıslar

awm ye gırerken hosgeldınız dıyen guvenlıge bıle tesekkur ederım dıyoruz
yardım etmıs bır ınsana nıye tesekkur edılmesın
?
sız kayınvalıdenıze yardım etsenız bır tesekkur bıle etmese
ustune de sıze gelıcem ıllakı ama sen benı arayıp ozellıkle davet edeceksın dese ne dersınız

onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
Bundan dolayı küsülmez. Bu kadarlık iyilik bile zul gelmiş, arkası gelmesin diye fırsatını bulup küsüvermiş eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…