- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
- Konu Sahibi Papatya010
-
Agizlarindan guzel kelime eksik olmaz dua ederler hepSiz kayın aileye ettiğiniz hizmetlerin karşılığı teşekkür aldınız mı?
Tabiki ben tesekkur beklemem zaten gorevim oldugunu bilirim oyle bi ailede yetistim onlar kendileri cok dua ederlerTabi ki hayır. Gelin olarak onun görevi.
Tabi canım. Gelin kim ki, kapındaki köle. Ettiği hizmetin karşılığı karnındaki lokma sırtındaki hırka. Damat öyle mi? Hürmette kusur etmeyeceksin, yormayacaksın, işini kolaylaştıracaksın ki, kapına koymasın kızını.Tabi ki hayır. Gelin olarak onun görevi.
Yaptiklarindan sonra bende arkasindan cekildim oda bunu hazmedemedigi icin inada bindirdi. Aslinda onun kolayca doldurusuna geldim ve aileme yansittim bu konuyuEee o zaman...siz de hala eşime hak verdim diyorsunuz
Vermemiş haliniz buysa, izin verseniz tepelerine mıçacak heralde eşiniz.Vermedigim icin ikilemdeyim zaten esimi cok seviyorum ailemide. Herkes insan gibi gecinsin istiyorum. Esimin abarttiginin farkindayim. Eski enerjimi bulamazsin sana sevgimi istiyorsan ailemi say onlarla iyi gecin dedim ama asla kabul ettiremiyorum bu konuda küs kalmamida onemsemiyor ben somurtsam o iki kat
Ya siz böyle daha çok ezilirsiniz.Tabiki ben tesekkur beklemem zaten gorevim oldugunu bilirim oyle bi ailede yetistim onlar kendileri cok dua ederler
sımdı gercekten kımseye haksızlık etmek ıstemıyorumEvet herkes kendi egosunu dusunuyor
Olaydan 2ay sonra engelledi bi akrabamizin dogumgununu kutladigini farkedince. Ama ben aile baglarina cok onem veririm o kendi akrabalarinada bunu yapiyor kiminle gorusmek istemiyorsa gorusmuyor sosyal biride degil zaten
Bu mudur yani. Eşiniz abartmış ve saçmalamış üzgünüm.onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
Şaka gibi degilmi konusu bile saçmaEşiniz babanıza araba buldu alması için. Babanız teşekkür etmedi ve buna küstü. Vay be
Evet cok utaniyorum zaten gerekcesinin bu olmasinaEşiniz haklı falan değil bu kadarcık şey için böyle küsülmez. Gelmelerini istemiyormuş ki hiç hakkı yok böyle çözüm bulmuş
Allah razı olsun, onlar ne diyor bu duruma?Agizlarindan guzel kelime eksik olmaz dua ederler hep
Peki sonra etti mi babanız teşekkür?Şaka gibi degilmi konusu bile saçma
Evet cok utaniyorum zaten gerekcesinin bu olmasina
Ben bunu ezilmek olarak gormuyorum ki onlerine iki bardak cay goturdum bi kap yemek pisirdim diyemi ezilmek. Bu bence insanliktir. Ben esim benden ornek alsin diye ekstra arar konusurum onlarla birazda onu utandirmak adinaYa siz böyle daha çok ezilirsiniz.
Eşiniz ailenize araba bulmuş, almalarına vesile olmuş gibi değil de sanki arabayı satın alıp ailenize hibe etmiş gibi saçmasapan bir tribe girmişDavet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Haberleri yok olsa esime kizarlar ayip etme onlar iyi insanlar diyeAllah razı olsun, onlar ne diyor bu duruma?
Yanlış anlaşıldım ben. Ilk duydugumda boyle dusundum sonrasinda mesguliyetlerini anlattilar bende anladim ama onlara erkenden bu konuyu yansitinca onlarda uzerinde durmadilar aramadilar. Ben iki tarafta daha fazla kizismasin diye birbirleri hakkinda firsat vermiyorum. Ne esimi konusturuyorum nede onlari. Bu beni cok yorduEşiniz ailenize araba bulmuş, almalarına vesile olmuş gibi değil de sanki arabayı satın alıp ailenize hibe etmiş gibi saçmasapan bir tribe girmişÇocuk gibi buna küsülür mü?
Ya başka sıkıntısı da var ailenizle alakalı ya da hiç olgun biri değil.
Sizin eşinize hak vermeniz değil, iki tarafın da birbirine karşı haddini bilmesini sağlamanız gerek bence.
Eminim çok utanıyordur bu karakterde bi adam. Utançtan yerin dibine girmiştirBen bunu ezilmek olarak gormuyorum ki onlerine iki bardak cay goturdum bi kap yemek pisirdim diyemi ezilmek. Bu bence insanliktir. Ben esim benden ornek alsin diye ekstra arar konusurum onlarla birazda onu utandirmak adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?