• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemle mesafeli olmak istiyor.

Şimdi eski konusuna baktım. Gorumcem ve kv.ile nasıl mesafe koyabilirim diye soruyor. Bu konuda da eşim aileme karşı mesafeli diye dert yanıyor. Insan kendisi çin ıstediği bir şeyi eşi yapınca sorun oluyorsa o evlilik sıkıntılı olur zaten.
Konu sahibi de bir tuhaf zaten. Aynisini siz de istiyorsunuz sorun ne diye sordum cevap yok🤣 istiyor ki o esinin ailesine mesafe koysun ama esi onun ailesine cengaver olsun ha bu arada da evliligine bir zeval gelmesin🤪

Konu sahibi de bir tuhaf zaten. Aynisini siz de istiyorsunuz sorun ne diye sordum cevap yok🤣 istiyor ki o esinin ailesine mesafe koysun ama esi onun ailesine cengaver olsun ha bu arada da evliligine bir zeval gelmesin🤪

Suyundan da olsun 😁 öyle bir dünya yok ama demek ki olduğuna inanıyor. Yaşayıp tecrübe ediyormuş ya bunu da tecrübe eder artık:) oysa bazı şeyleri anlamak ve bilmek icin tecrübeye gerek yoktur. Her şeyi tecrübe etmeye ömrümüz yetmez.

Evet. Kayınvalidemin kendisi evlendim ve 3 ay ailemi aramadı. Sonra ben soğuk durunca, bana konuşma gereği duydu. Düğün günü anneme alınmış... :) annem çok ilgilenmemiş diye. Annesinin düşüncesine bakın, eşimin örneği olması gereken insan fesat düşünen biri.

annende onu aramayacak , hastalık ölüm olursa bir başsağlı başka iletişime girmesin ,

Suyundan da olsun 😁 öyle bir dünya yok ama demek ki olduğuna inanıyor. Yaşayıp tecrübe ediyormuş ya bunu da tecrübe eder artık:) oysa bazı şeyleri anlamak ve bilmek icin tecrübeye gerek yoktur. Her şeyi tecrübe etmeye ömrümüz yetmez.
Yani bunun orta yolu pek olmuyor. Sansliysaniz bu konulari bahsi bile gecmiyor gulluk gulistanlik oluyor ortalik. Ha yapamiyorum diyorsa da insan en guzeli mesafe koyacak ama ayni davranisi gorunce de alinmayacak.

Genel tavrı mı mesafeli?
Kendi ailesiyle vıcık vıcık olup seninkiyle mesafeli olmak istiyorsa yol ver paşaya...
Seninde mesafeli olmak istemene aynı saygıyı duyuyorsa o zaman başka.
İdeal erkek derim.
Nedense aynı özveriyi kendi gösterebilecek gibi gelmedi bana.

Kişisel görüşüm her tarafın ailesiyle mesafeli olunmasından yana.

Bu arada laftan anlamayana kısasa kısas zorunlu empati yöntemidir.
Tavsiye ederim.

Yani bunun orta yolu pek olmuyor. Sansliysaniz bu konulari bahsi bile gecmiyor gulluk gulistanlik oluyor ortalik. Ha yapamiyorum diyorsa da insan en guzeli mesafe koyacak ama ayni davranisi gorunce de alinmayacak.

Valla ben eşimin ailesine karşı mesafeliyim. Şimdi kalkıp adamın her dk.ailemi aramasını beklersem kendimden şüphe ederim. Aileme karşı benim görev ve sorumluluklarım var eşimin değil. Ayni şekilde onun da ailesine karsi. Ha saygıda kusur ederse buyuk arıza çıkartırım.

Evlenirken bizim konusarak anlaştığımız bir şeydi bu kimse kimseye ısrar da bulunmayacak . Her şey de ama aramalarda, gitmeler de vs ..
Mesela benm eşimde Annemi aramaz bazen aklına geldikçe pek samimi değildir.. Mesafelidir. Bende kv öyle şimdi sizin bu yazınızı okuyunca baktım ben kv 6 ocakta aramıştım :) ne kadar hayırlı bi gelinim. . Salı gunu eşim görumcem kp doktora göturecek bi de kv o zaman ararım al sana konusmalarımzda genelde dinleyen tarafım :) bu da işime geliyor. .
bi keresinde eşim abimi sürekli aramış yani cuma msjları fln atıyormuş abimde tık yok hiç arayıp sormazmış eşimde aramayı kesmiş..
bunu eşim bana bi şeyin konusu oldugunda söyledi yani tam olarak bu cumleyi kurmadı ama bunu demeye getrdi.
yani madem eşiniz sizin ailenize mesafeli siz de öyle olacaksınız. Zamanı ve yeri geldiğinde kandilde bayramlarda arasın yeter hee aramıyor mu sizde onun ailesini aramazsınız olur biter.. bir şey derse de kbakma hayatım ama seninki ailede benimki değil mi ? derseniz o anlar zaten..

Valla ben eşimin ailesine karşı mesafeliyim. Şimdi kalkıp adamın her dk.ailemi aramasını beklersem kendimden şüphe ederim. Aileme karşı benim görev ve sorumluluklarım var eşimin değil. Ayni şekilde onun da ailesine karsi. Ha saygıda kusur ederse buyuk arıza çıkartırım.
Aynen oyle insan ne gorurse oyle davranmali. Biz de birbirimizin ailesine karsi iyi olanlardaniz ama bu karsilikli tabi ki iki tarafin da kendini ve haddini bilmesiyle oluyor. Allah herkese bu konularda denge ve uyum versin🙏

Aynen oyle insan ne gorurse oyle davranmali. Biz de birbirimizin ailesine karsi iyi olanlardaniz ama bu karsilikli tabi ki iki tarafin da kendini ve haddini bilmesiyle oluyor. Allah herkese bu konularda denge ve uyum versin🙏

Amin. Aynen öyle karşılıklı uyum önemli bu konularda. Taraflardan biri samimiyetten hoşlanıyorsa büyük sorun olur.

Back
X