ama esim ailemle gorusmek istemiyor cunku...dediginde mantikli bi sebep gerekmez mi? yani “hiic oyle, istemiyorum iste” bile belki gecerli olur.
ama adamdaki tribe bak, damadin agirligi olur diye konusmak istemiyor. ne lan bu damat ferit pasa mi diyesi geliyor insanin.
istek belki normal karsilanabilir ama sebebi asssirii sacma.
konuşmak istemiyor değil de ben aramıyor diye algıladım
yani laf olsun diye aramak konu
eşim ailemden kimseyi hiç laf olsun diye aramadı yani aklıma geldiniz hal hatır sorayım gibi bir durum yok bizde
ben de o da gerekirse herkes kendi ailesini arar bu evlatlık yükümlülüğü ama karşı tarafın böyle bir yükümlülüğü yok
görüşüldüğünde de herkes gayet sıcak görüşür
evimize gelirlerse en iyi ağırlamaya çalışırız yine annem babam da biz gidince aynı şekilde
damadın ağırlığı olur cümlesi saçma olabilir de olayın özeti ben kaynana ile ne konuşacağım
hani senin yaşın tutar mı bilmem Mehmet Ali Erbil'in bir eşi vardı Sedef galiba
onun da annesi vardı Mehmet Ali Erbil ile yaşıt magazin çalkalanırdı
yani arada böyle bir kafa dengi durum yoksa arayıp ne konuşulacak ki
ben burada yorumlarımda gelinlere de yazarım babamı aramıyorsun diyor eşim konularından
bir gelin kp ile açar telefonu da ne konuşur, aynı şekilde bir damat ne konuşur kv ile
ben bu görev modlu aramalardan hiççç hoşlanmam, ara diyen olursa da arayacağım varsa da aramam
ha yakın evler ve ne sıklıkta gidilmeli konusunda da gelinlere aman her hafta gitme, gerekirse eşin yalnız gitsin derken kadınların adamları yanlarında çanta gibi gezdirmesine de onay veremem
yukarıdaki yorumumda da yazdım, aile olmak gereken ortamlara geliyorsa, (bayram, seyran, düğün cenaze gibi) her aileye gittiğinde gitmesini beklemeye gerek yok