- 7 Mayıs 2017
- 287
- 199
- 18
Arkadaşlar kafamı çok karıştıran canımı çok sıkan sorunlarım var eşim ve ailesiyle ilgili. Sıkıntıdan sütüm kesilmek üzere bunalıma girdim
Bayramda kayınvalidemlere gittik 3 günlüğüne bayram bitene kadar 3 saatlik bir yol ve köyde yaşıyorlar. Çocuğun bezi olsun maması olsun 3 günlük bir hazırlık yapıp gittim. Bayramın bittiği gün ben toparlanmaya başladım eşim hafta sonuna kadar burdayız dedi. Bende çocuğun bezi maması bitti gitmemiz lazım dedim 2 3 gün böyle idare ederiz dedi ben çok sinirlendim eşimle tartıştık. Tartışırken kayınpederim duydu bana bağırmaya başladı gitmek istiyosan çık git bir daha gelme buraya geliyosun yan gelip yatıyosun bilmem ne bir sürü sey.. kayınpederim bana bunları sayarken eşim ağzını bile açmadı savunmadı. Ve öyle bir şeyki ben oraya gittiğimde gelen gidenden evin işinden çocuğuma bakamıyorum. Eşim ailesine karşı hiç beni savunmuyor hep onşarı haklı görüyor sözümü dinletemiyorum daha 2 senelik evliyim kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki ayrılmayı bile düşündüm ama küçük çocuğum var ne yapmam lazım fikirlerinize ihtiyacım var