eşim ailesi ben

Sevgili konu sahibi ben cok uzuluyorum sizin gibi ailesi destek olmayan kafinlara , arkadaslar da yazmis zaten , once bi is bulup calisin , kendi ayaklariniz uzerinde durunca da ayrilirsiniz , emin olun cok zor degil bunu yapmak
Ben de bir cocukla bosandim , evet meslegim var parami kazaniyorum ve ailem destekti bana , ama siz de yapabilirsiniz yeter ki inanin buna
İzin vermiyor ki çok istedim çalışmayı hayır dedi eşimi çalıştırmam dedi

Eşim hiç bir şey demiyor sorun da orda. Kavga ederken ayrılacağım senden yetrr bu kadar ezildiğim dedim aferin çok güzel dedi arkasından babası saydırmaya başladı bana ve o saydırırken ağzını açmadı. Eve geldim evde konuyu dahi açmadı ama yediğim laflar içimi kemiriyor resmen herkesten soğudum kendi ailemdende o insan müsvettelerinden de... mecburen evliyim.
Eğitimin,işin bişeyin yok mu? Ailenede güvenme zaten. Kendine güven sadece,kendine bu adamdan ayrı bi hayat kur lütfen.

Eğitimin,işin bişeyin yok mu? Ailenede güvenme zaten. Kendine güven sadece,kendine bu adamdan ayrı bi hayat kur lütfen.
Söylemiştim lise mezunuyum meslek lisesi okudum bekarken çok serbest büyüdüm. Bu kadar bastırılmak zoruma gidiyor

İzin vermiyor ki çok istedim çalışmayı hayır dedi eşimi çalıştırmam dedi
Onun boyle bir hakki olmamali , siz bir bireysiniz , esinizin size karismaya hakki yok , bulun bi is ona da soyleyin ben calisiyorum siye ha yok uine kavga kiyamet koparirsa o zaman benim istesedigim gibi olucqk hersey deyin

merak ettim sık sık gidermisiniz böyle yoksa sadece bayram için mi gecerlidi bu kalma olayı?
ayrıca kp ve eşiniz cok haksızlar su durumda ne olursa olsn pardon o kimde size bagırıyor orda o lafları söylüyor.. herkez haddini bilsin yahu
eşinizde eş değilmiş sizi ezdrmiş k. bkmayn.
kp niz size bu lafları söyleyecek cesareti buluyorsa bu eşinizin hatasıdır. !

merak ettim sık sık gidermisiniz böyle yoksa sadece bayram için mi gecerlidi bu kalma olayı?
ayrıca kp ve eşiniz cok haksızlar su durumda ne olursa olsn pardon o kimde size bagırıyor orda o lafları söylüyor.. herkez haddini bilsin yahu
eşinizde eş değilmiş sizi ezdrmiş k. bkmayn.
kp niz size bu lafları söyleyecek cesareti buluyorsa bu eşinizin hatasıdır. !
Her zaman kalırız kp çok aksi bir adamdır. Eşimdende bu yüzden soğuyorum ayrılmayı göze aldığıma göre sanırım onu artık sevmiyorum. Arkamda kapı gibi bir eşim olsaydı herşey farklı olurdu

Peki simdi babani arayip baba ben bu insanla yasayamiyorum, simdi cikip geliyorum istersen kapiyi acma bende sokakda kalirim cocugumla desen tepkisi ne olur?

Her zaman kalırız kp çok aksi bir adamdır. Eşimdende bu yüzden soğuyorum ayrılmayı göze aldığıma göre sanırım onu artık sevmiyorum. Arkamda kapı gibi bir eşim olsaydı herşey farklı olurdu
anladm o zaman durum cok farklı evet eşiniz arkanızda değil sizi gercekten eş olarak görebilseydi o konuma getirmez kpnize onları söylettrmezdi.. cok üzüldüm durumuza.. tüm suclu eşiniz.. kp istediği kadar aksi inat olsun.. o tavrını koysa ve eşim deseydi size bunları yapamazları size.. eşinize saglam bi rest cekin.. kp kv karsı mesafe koyun buz gibi olun.. birdaha kedinize laf söylettirmeyin ne olursa olsun söylerlersede agızlarının payını verin. ! siz böle oldukca sizi ezerler. ben olsam bende sogurum böle bir insandan.. yazık cok üzüldüm kücückde bebeginiz var yahu

Peki simdi babani arayip baba ben bu insanla yasayamiyorum, simdi cikip geliyorum istersen kapiyi acma bende sokakda kalirim cocugumla desen tepkisi ne olur?
Kabul eder tabiki ama laflarıyla o da beni çileden çıkarır ayrıca babamın sülalesi laf dedikodu peşinde herkese sakız ederler beni

anladm o zaman durum cok farklı evet eşiniz arkanızda değil sizi gercekten eş olarak görebilseydi o konuma getirmez kpnize onları söylettrmezdi.. cok üzüldüm durumuza.. tüm suclu eşiniz.. kp istediği kadar aksi inat olsun.. o tavrını koysa ve eşim deseydi size bunları yapamazları size.. eşinize saglam bi rest cekin.. kp kv karsı mesafe koyun buz gibi olun.. birdaha kedinize laf söylettirmeyin ne olursa olsun söylerlersede agızlarının payını verin. ! siz böle oldukca sizi ezerler. ben olsam bende sogurum böle bir insandan.. yazık cok üzüldüm kücückde bebeginiz var yahu
Evime dönerken kp elini öptüm. Şu an rest çeksem ne oldu dün iyiydin diyecek ama bilmiyorki hiç bir lafını unutmadım

Kabul eder tabiki ama laflarıyla o da beni çileden çıkarır ayrıca babamın sülalesi laf dedikodu peşinde herkese sakız ederler beni

Aaa evet, aman aman laf cikmsin, elalem ne der sonra. Agzimin tadi bozulmasin Ali Riza bey...... :işsiz:

Cek o zaman ne diyim, git git kovul geri dön kayinbabandan....

Aaa evet, aman aman laf cikmsin, elalem ne der sonra. Agzimin tadi bozulmasin Ali Riza bey...... :işsiz:

Cek o zaman ne diyim, git git kovul geri dön kayinbabandan....
Öyle diyorsunuz ama çocukla gerçekten kolay değil heleki destekçi bir ailen yoksa..

Bana kayınpederim ya da kayınvalidem böyle bir şey dese ne bayram ne seyran bir daha asla gitmem o eve. Bundan sonra sende gitme bence. Bırak eşin gitmek istiyorsan kendisi gitsin. Onlarda hatalarını bir nebze olsa anlarlar belki.

Bana kayınpederim ya da kayınvalidem böyle bir şey dese ne bayram ne seyran bir daha asla gitmem o eve. Bundan sonra sende gitme bence. Bırak eşin gitmek istiyorsan kendisi gitsin. Onlarda hatalarını bir nebze olsa anlarlar belki.
Babamı çağırdım konuşalım diye babama dedimki bana çık git bir daha bu eve gelme dedi dedim ben öyle demedim huzurunuz bozulmasında gidin burdan dedim kızın yalan söylüyo dedi beni babamın yannda yalancı durumuna düşürdü babamda ona inandı kayınpederinin elini öp yanlış anlamışsın dedi

Haksız değilsin fakat ne kadar kolay söyleyebiliyorsun ''Ayrılmayı düşündüm'' diye . Severek evlenme diniz mi ? Eşinde belli ki ailesiyle senin aranda kalmış . Olayda babasına bişe dese olay büyüyecek . Baba sonuçta ne yapsın? Anlayışlı olmaya çalış .... Köyde verirsin çocuğu onlara , torunları baksınlar .Yap ufak tefek iş ne olacak . Sonuçta bütün yazı orda geçirmeyeceksin,idare et dersin. Eski kadınlar hem cocuk bakmış , hem ev işi , tarla işi vs . Empati kurun azcık...

Haksız değilsin fakat ne kadar kolay söyleyebiliyorsun ''Ayrılmayı düşündüm'' diye . Severek evlenme diniz mi ? Eşinde belli ki ailesiyle senin aranda kalmış . Olayda babasına bişe dese olay büyüyecek . Baba sonuçta ne yapsın? Anlayışlı olmaya çalış .... Köyde verirsin çocuğu onlara , torunları baksınlar .Yap ufak tefek iş ne olacak . Sonuçta bütün yazı orda geçirmeyeceksin,idare et dersin. Eski kadınlar hem cocuk bakmış , hem ev işi , tarla işi vs . Empati kurun azcık...
Dedim ya ben serbest büyüdüm ne annem sıktı ne babam iş tutturdu görücü usulü evlendim ama 1 yıl nişanlılık sürecim oldu bu sürecte eşim hep ailesiyle ufak tefek tartışmalarda beni korudu ne olduysa evlendikten sonra oldu..

Back
X