6 aylık evliyim 8 sene anlaşıp evlendim evlenmeye karar verip ailelerin tanışmasından itibaren eşimin ailesi bana bir sürü saygısızlık yaptı tabi eşimede yapıldı eşim bu yüzden önce kendisi koydu mesafeyi buralarda herşey normal kayınpederim ilk babama beni şikayet etti hadi unuttuk derken en son eşim gözlüğünü unutmuş kayınpederim almaya geldi arabadan inmedi bende gidecek sandım kendisiyle konuşmadım gidip eşime ne yaptıysak bizle konuşulmuyor bile demiş eşim iş yerinden beni aradı sen nasıl laf verirsin böyle karılığına seninle evlenmeseydim gibi cümleler kurdu kayınpederime saygısızlık yaptığımı beni görmek istemediğini söyledi 5 gündür konuşmuyoruz özür dilesemde fayda etmedi ilk gün ayrı yattı evde sigara içilmesini istemediğim halde hala içiyor ben ne yapayım bilmiyorum kayınpederimi kayınvalidem ve görümcem burnundan kıl aldırmayan insanlar ilk tanışmada yemeğe gelip bir sürü kusur bulanlar annem bunlarla olmaz dedi ama işte dinlemedim kayınpeder değil gerçek bir kaynana evime gelen insana bile karışan biri dul bi adam getirdi kocam nasıl getirir diye benim babama şikayet etmiş kocamı değişik çalışıyor kafası ben ne yapacağımı bilmiyorum en doğrusu ayrılmakmı yoksa sabr mı bilemiyorum