eşim ailesine rest çekti diyen var mı

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar , evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi hep bir memnunsuz, durup durup küsmeler, benden özür beklemeler, her kelimemi bahane edip "kırılmalar", ailemle çeşitli gereksiz bahanelerle küsmeler vs derken 1 yıl hiç görüşmemiştik. Kv nin tüm aile üyelerimle görüşmesi, gelirse kucak açarım vs haber göndermeleri, sen küçüksün büyüğün ayağına git aman sorun yaşamayın diye annemin gazlamaları derken eşimin ailesine gidip barışmıştım. Fakat adım gibi biliyordum gene kv nin aynı şeyleri yapacağını, ki haklı da çıktım gene durup dururken telefonlara mesajlara cevap vermeme, eve gidince kapıyı açmama başladı, eşime durumu ilettim ben konuşurum sıkıntısı neymiş dedi ama o günden beri eşim bir şey söylemedi ben de sormadım.

Velhasıl aslında eşimin ailesini özellikle kv yi adım gibi biliyorum ve istiyorum ki eşim artık yeter desin rest çeksin. Eşim tüm ilişkileri bitirmeden ilerlemek istiyor, ama kv nin pek de böyle bir niyeti yok görüldüğü üzere.

Duymak istediğim şu aslında; evet eşim ailesine rest çekti arkamda durdu bayramdan bayrama gideriz kv -kp nin de benden artık beklentisi yok diyen var mı?

KIZLAR YANLIŞ ANLAŞILDIM. Ben eşim ailesiyle görüşmesin demiyorum ama beni katmasınlar beni korusun istiyorum. Kimsenin eşi yüzünden ailesi ile görüşmeme gibi bir durumu olmasın ama kimse de oğlunun eşine böyle durduk yere psikolojik zulüm yapmasın.

Son düzenleme:
Çevremde var ama ben bir gelin olarak çok üzülüyorum bir evlat nelerle büyüyor.Namusunuza laf edilmiştir çok büyük kazık atmışlardır tamam görüşmeyin de bana tavır yapıyorlar diye oğullarının bağını koparmasıni beklemek büyük bencillik

Kızlar , evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi hep bir memnunsuz, durup durup küsmeler, benden özür beklemeler, her kelimemi bahane edip "kırılmalar", ailemle çeşitli gereksiz bahanelerle küsmeler vs derken 1 yıl hiç görüşmemiştik. Kv nin tüm aile üyelerimle görüşmesi, gelirse kucak açarım vs haber göndermeleri, sen küçüksün büyüğün ayağına git aman sorun yaşamayın diye annemin gazlamaları derken eşimin ailesine gidip barışmıştım. Fakat adım gibi biliyordum gene kv nin aynı şeyleri yapacağını, ki haklı da çıktım gene durup dururken telefonlara mesajlara cevap vermeme, eve gidince kapıyı açmama başladı, eşime durumu ilettim ben konuşurum sıkıntısı neymiş dedi ama o günden beri eşim bir şey söylemedi ben de sormadım.

Velhasıl aslında eşimin ailesini özellikle kv yi adım gibi biliyorum ve istiyorum ki eşim artık yeter desin rest çeksin. Eşim tüm ilişkileri bitirmeden ilerlemek istiyor, ama kv nin pek de böyle bir niyeti yok görüldüğü üzere.

Duymak istediğim şu aslında; evet eşim ailesine rest çekti arkamda durdu bayramdan bayrama gideriz kv -kp nin de benden artık beklentisi yok diyen var mı?

ben eşimin ailesine bayramdan bayrama gider 1 gün kalırım.
orada da eşim bana bi laf söyletmez.
bana kimse neden aramadın, gelmedin gitmedin diyemiyor.
eşinizin tutumuna bağlı her şey
benim durumumda eşimin ailesinin bana çokça fenalığı oldu. o da farkında olduğundan beni mesafeli tutuyor

oglum icin okadar agladim, yirtila yirtila dogurdum. o benim bebegim göz nurum, o benim herseyim sonsuz askim. geceleri tik desin dünyayi yerinden oynatirim.

sonra gelinle anlasamiyorum diye oglum bana resti cekcek hääää. hem oglumu hem gelinimi yolarim!!!!

umarim birgün evlatin sana rest cekmek zorunda kalmaz. canimiz skildikca olaylari büyütmeyelim lütfen

rest çekmesini istemem.. ama sen küçüksün diye de milletin kaprisini çekmek zorunda değilsin. hele ki haksız bir durumun yoksa niye özür dileyesin. evet küçük olan büyüğüne saygı duyması gerekir ama büyük de büyüklüğünü bilip her naneye alınıp küsmemeli, kelime arasında anlamlar aramamalı

bu arada rest çekmesini falan isteme yani o anlama gelecek imalarda bulunma. bir süre görüşmez ailesi ile sonra özler barışır anne sonuçta.. sen kötü olursun, ara bozucu olursun. sen mesafeni koy, gerisi onlara kalmış

Sen görüşme olsun bitsin, eşinin niye anasıyla babasıyla görüşmesin onu anlayamadım bu kadar fesatliga gerek yok .

Eşimden böyle bir beklentim yok .aile ve eş kavramını ayırabilen biri kendisi ..böyle olmasaydı eşim olmazdı .kimsenin daughteri ezmesine izin vermem :dondurma:

Çevremde var ama ben bir gelin olarak çok üzülüyorum bir evlat nelerle büyüyor.Namusunuza laf edilmiştir çok büyük kazık atmışlardır tamam görüşmeyin de bana tavır yapıyorlar diye oğullarının bağını koparmasıni beklemek büyük bencillik

Ben ailesiyle bağ koparsın demiyorum ki, yaptıkları hata için onlara rest çeksin yani beni savunsun istiyorum. Kimsenin de oğluyla evlendi diye bir kıza psikolojik baskı ve aşağılama yapmaya hakkı yok ama.

ben eşimin ailesine bayramdan bayrama gider 1 gün kalırım.
orada da eşim bana bi laf söyletmez.
bana kimse neden aramadın, gelmedin gitmedin diyemiyor.
eşinizin tutumuna bağlı her şey
benim durumumda eşimin ailesinin bana çokça fenalığı oldu. o da farkında olduğundan beni mesafeli tutuyor

Hah işte anlatmak istediğim bu. Bu aşamaya nasıl geldiniz ? Eşim çok sabırlı ama kv asla değişmeyecek bunu biliyorum.

oglum icin okadar agladim, yirtila yirtila dogurdum. o benim bebegim göz nurum, o benim herseyim sonsuz askim. geceleri tik desin dünyayi yerinden oynatirim.

sonra gelinle anlasamiyorum diye oglum bana resti cekcek hääää. hem oglumu hem gelinimi yolarim!!!!

umarim birgün evlatin sana rest cekmek zorunda kalmaz. canimiz skildikca olaylari büyütmeyelim lütfen

Ama nasıl bir kv olacaksınız? mesela benim eşimin ailesi bana ufak tefek iftiralar atıyorlar :) ben onlar yüzünden o kadar ağladım ki anlatamam, dün mecburi yarım saat görüştüm. görüşmeme konumuzu açtılar anlatıyorum olayları siz böyle yaptınız diyorum anlamıyorlar. kızları ne yaparsa yapsın ben susmalıymışım çünkü ben bir insan evladı değilim. o kadar şey yaşattılar her defasında belki düzelmişlerdir deyip görüştüm ve hepsinde eşimle aram bozuldu.. şahsen benim ailem eşime yapsa ben mesafe koyarım. evet evlat zor büyütülüyor ama anne babalar duracakları yeri bilmeli..

Bakın ben kv ile anlaşamıyorum değil. Kv bana hiç bir sebep yokken küsüyor üstüne bir de özür diliyor. Ben gitmemi aramamı sormamı ilgimi eksik etmiyorum, ağzımdan çıkan kelimeye kadar dikkat ediyorum. Aileme de binbir hakaret etti, kanser hastası babamı üzdü.

Tamam siz yolun gelini o zaman., iyi yolmalar.

rest çekmesini istemem.. ama sen küçüksün diye de milletin kaprisini çekmek zorunda değilsin. hele ki haksız bir durumun yoksa niye özür dileyesin. evet küçük olan büyüğüne saygı duyması gerekir ama büyük de büyüklüğünü bilip her naneye alınıp küsmemeli, kelime arasında anlamlar aramamalı

Hah işte bunu söylemek istiyorum, rest çeksin görüşmesin değil, böyle yapman hatalı bu şekilde davranmayacaksın desin.

Sen görüşme olsun bitsin, eşinin niye anasıyla babasıyla görüşmesin onu anlayamadım bu kadar fesatliga gerek yok .

Görüşmesin değil, benden istekleri ve talepleri bitsin artık. Fesatlık yapacak son insanım kv karşısında. Hiç bir sebep yokken küsen, aileme hakaretler eden, kanser hastası babamı üzen, anneme bir ton hakaret eden ama özür bekleyen o, fesat olan benim öyle mi? Çok önyargılısınız.

Ama nasıl bir kv olacaksınız? mesela benim eşimin ailesi bana ufak tefek iftiralar atıyorlar :) ben onlar yüzünden o kadar ağladım ki anlatamam, dün mecburi yarım saat görüştüm. görüşmeme konumuzu açtılar anlatıyorum olayları siz böyle yaptınız diyorum anlamıyorlar. kızları ne yaparsa yapsın ben susmalıymışım çünkü ben bir insan evladı değilim. o kadar şey yaşattılar her defasında belki düzelmişlerdir deyip görüştüm ve hepsinde eşimle aram bozuldu.. şahsen benim ailem eşime yapsa ben mesafe koyarım. evet evlat zor büyütülüyor ama anne babalar duracakları yeri bilmeli..

Siz de yaşadığınız için beni anlarsınız, benden artık istek ve talepleri bitsin, psikolojik baskıları bitsin istiyorum.

Ben ailesiyle bağ koparsın demiyorum ki, yaptıkları hata için onlara rest çeksin yani beni savunsun istiyorum. Kimsenin de oğluyla evlendi diye bir kıza psikolojik baskı ve aşağılama yapmaya hakkı yok ama.
Yok tabi ki sizi savunması gerekiyor sizin sorunuz yanlış anlaşıldı rest çeksin deyince o da konuşmasın görüşmesin gibi.Yoksa siz anlaşamıyorsaniz huzursuz oluyorsaniz eşiniz dengeyi kurmak zorunda o durumlarda hep erkeği suçlarım iki tarafı da en iyi tanıyan o orta yolu bulmali

Ailesine rest çekmesine gerek yok. Sadece eşiniz sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz. İlişkiniz sizin belirlediğiniz seviyede ilerler.

Tabiki annesiniz, evladınızı en iyi şekilde ve türlü zorluklarla büyütüyorsunuz. Benim de bir kızım var 2. çocuğuma hamileyim. Yani sizi gayet iyi anlıyorum. Ancak anneyiz diye de bir başka anne evladına hayatı zehir etme, oğlumuzu/kızımızı sürekli tahakküm altında tutup psikolojik olarak yönetmeye ve bunaltmaya hakkımız yok. Bu aradaki dengeyi kurabilirsek çocuklarımızın çocukluklarında olduğumuz kadar iyi anne-baba olmayı başarabiliriz. Yoksa o iyilik de yarım kalmış olur.

Back
X