- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi greengirll
Ama nasıl bir kv olacaksınız? mesela benim eşimin ailesi bana ufak tefek iftiralar atıyorlar :) ben onlar yüzünden o kadar ağladım ki anlatamam, dün mecburi yarım saat görüştüm. görüşmeme konumuzu açtılar anlatıyorum olayları siz böyle yaptınız diyorum anlamıyorlar. kızları ne yaparsa yapsın ben susmalıymışım çünkü ben bir insan evladı değilim. o kadar şey yaşattılar her defasında belki düzelmişlerdir deyip görüştüm ve hepsinde eşimle aram bozuldu.. şahsen benim ailem eşime yapsa ben mesafe koyarım. evet evlat zor büyütülüyor ama anne babalar duracakları yeri bilmeli..
tamam iste diyelim kötü kaynanayim, cok seytanim. tamam gelin konusmasin ama evlatin resti cekmesi bu kadar basit mi?
der anne gelinin istemio böyle böyle ben kusura bakma hak veriyorum ondan artik görüsmenizi istemiyorum. ama evlat olarak yinede seni arayip sorarim halini hatrini. burda olaylari tek acidan görüyoruz. yani bu msj dan sonra ztn belki kv kendini toparlar
al babam kumar bagimlisi yedi bitirdi beni. silip ata biliyormuyum? atamiyorum neden o benim babam Allah eksikligini göstermesin.
simdi erkek dese karim ailesine rest cekicek. burda o adami topa tutariz.
kocam orta yolu bulmuyo dese belki cözüm bulunur ama rest cekicek demek cok agir. kardesim birine tecavüz eder Allah korusun ozaman rest cekilir. babam sucsuz yere birini öldürür rest cekilir ama ailem kocamla anlasamiyor yada laf sokuyor diye rest cekilmez