Eşim ailesine sürekli maddi yardımda bulunuyor, ben boşuna mı çalışıyorum

eşin yanlış yapıyor. bekarken yardım edilir de evlendikten sonra herkes kendi geçimine bakar. çocuğunuz da olacakmış artık ona gelecek hazırlamalısınız.niye aile olunuyor ki? aynı eşiniz gibi yumuşak yüzlü bir erkekle sözlenmek üzereydim. ileride, bu durumlara katlanamayacağımı anladığım için ayrıldım.

COK IYI ETTIN BENDE EVLENMEK UZERE IKEN BU NEDENDEN DOLAYI AYRILDIM BIZ EVLENMEK UZERE IKEN 220 MILYARA EV ALDI NISANLIM AILESINE USTELIK KENDI EVI YOK KREDIYLE 400 MILYAR OLUNCA NEYE UGRADIGIMI SASIRDIM AYRILDIM 2 SENEM GITTI COK ZOR BIR DURUM KONU SAHIBINE ALLAH YARDIM ETSIN COK ZOR BIR DURUM USTELIK COCUGUDA VARMIS BIZ ERKEN KURTULDUK

Ne güzel söylüyorsun yavyu. Ben de bebeğim doğduktan sonra bırakıp işe gideceğim. Gece gündüz çalışacağım onun kokusuna hasret bir şekilde. Beni çıldırtan nokta bu. Hem çocugumdan uzak kalıp hem çocugumun geleceği için bir şey yapamayacak olmak beni çıldırtıyor. Yine söylediğin gibi nedense kız ailelerinin tek derdi çocugumuz mutlu huzurlu olsunken neden erkek aileleri hep bencil oluyor anlamıyorum. Bu etrafımda da çoğunlukla böyle. Ama tabi eş tarafından yapılan fedakarlıklar kişiden kişiye göre değşiiyor. Bizimki de bu şekilde malesef. Bazı arkadaşların tapuyu üzerine yaptır gibi önerileri olmuş. Ben çocugum büyürken işe yaramayan tapuyu ne yapayım ki. Eşim kredi ödeyeceğine daha iyi eğitim imkanları sağlayabilir çocugumuza. Ya da ailesine bir ev alacağına daha iyi bir evi kendimiz de alabiliriz. Ben bilmiyor muyum daha iyi yaşamayı. Şu an malesef farklı problemlerimiz de olduğu için 3 haftadır konuşmuyoruz. Sonumuz ne olacak bilmiyorum. Ama karnımdaki bebekle birlikte kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:

BENIM NISANLIMDA EVI KENDI ADINA ALMISTI NE ISE YARAYACAKTIKI AILESI OLENE DEK OTURACAKTI 30-40 YIL BELKIDE BU SACMA BIR ONERI O SERVET PARAYI MEZARA GOMUYO

Back