Eşim ailesinin yanında evde yalnızım.sonumuz boşanmak sanırım.

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
Geçen salı kayınvalidemin yanına gitmiştik. Ben gittiğimizin 2. Günü hastalandım çok kötü hastalandım hem de cumartesi akşam çıkacaktık normalde ben de eşime hasta olduğumu söyledım zaten görüyor hastaneye felan gıttık bı de ustune kavga etmıstık durduk yerde aramız limoniydi.perşembe sabah eşime dedim ki ben çok kötüyüm akşam gidelim mi dedim.o da tamam dedi akşam olunca da vazgeçti.işim var yarın burda dedi ben de sonra yap dedim yok süresi geçer dedi. Kavga ettik ben de gelmezsen gelme dedim.o da gelirsem ş.....m dedi.ben de gelirsen öylesin dedim. Biz 3 saat uzaklıkta başka bir şehirdeyız bu arada sonra kayınvalidemlerin bizim yaşadığımız şehrin ilçesinde işleri vardı oraya gıtmeye karar verdiler arabayla ordan bişey getıreceklermiş sonra sabah 7 de gelmiş dıyor kı hadi gidelim benim de çok midem bulanıyordu dedim nasıl gideyım dedim.neyse sonra ben kendimi topladım yola çıktık araba bozuldu geri döndük eşimle de herkesin içinde konuşuyoz ertesi sabah gıtmeye karar verdık yanı cumartesi sabah çıktık ben de önceki gün dedim ki gelme sakın eve dedim geleceğim felan dedı ben de gelme burda kalmaya çok meraklsıın işlerin var ya onları hallet dedım.oysa o kağıdın da acelei yokmuş sanırım o gün yapmadı çünkü ve şuan hafta sonu oldu hala yapmadı.neyse gelmeden önceki gün gelme felan dıye baskı yapmıştım oda eşyalarımı çıkar koy o zaman dedi ben de tamam dedim.koydum eşyalarını cumartesi günü hiçbişey demedım konuştuk da yola çıktık kayınvalimler de geldi onları o ilçeye bıraktık sonra merkeze geldik benı eve bıraktı sonra ailesini de tekrar evlerine götürmek için o ilçeye gitti fakat ben onları bırakıp tekrar yanıma gelmesini bekledim gelmedi hiç aramadı da o gün konuşmuştuk çünkü hiç aramadı bu şehre geldiğime pişmanın burası benım memleketım ben kendı evımdeyım beni annemgılın yanında sanıyor ama bugun kayınvalidem aradı evde olduğumu söyledim gelir mi ki acaba artık gelince düzgünce konusacağım boşanacaksak boşanalım sürekli böyle hep oraya gıdıp gıtmeme konusu sorun oluyor aramızda başka uzak bir şehirdeyken hiç bırakmazdı benı demek gideceği yeri olmadığı için bırakmıyormuş ben de benı sevdiği için sanıyordum benim de kabahatım var mı ama çok hastaydım idrar yolu enfeksıyonu olmuştum insan en çok kendi evinde rahat edıyor bu hastalığı bılenler benı anlar eşim benı sevmıyorr mu nasıl bır tepkı vereyım sessiz mi kalayım akşam da gelmezse mesaj mı atayım napayım sizce.ya da bır hafta sonra gelirse nasıl bır tepkı vereyım sizce bi akıl verın nolur

Konunuzu anlayan biri cikarsa kesin yorumliycaktirda ama bence suan okuyanlar cözmeye ugrasiyor... Cok karisik yazmissiniz... Vallah benim anladigim kadariylada ortada elle tutulcak bisey yokki siz bosanmaktan bahsrdiyosunuz...adama gelme demissiniz hemde bikac kez israrla,simdide neden gelmedi diyip yakiniyosunuz...tuaffff...biraz fazla alingansiniz heralde...pek bisey anlamadigimdan detayli bi yorumda yapamiycam...ama esinize karsida bu yazi seklinde gibiseniz, vallah adamin sizi anlamasi zor tabiiki...

Konunuzu anlayan biri cikarsa kesin yorumliycaktirda ama bence suan okuyanlar cözmeye ugrasiyor... Cok karisik yazmissiniz... Vallah benim anladigim kadariylada ortada elle tutulcak bisey yokki siz bosanmaktan bahsrdiyosunuz...adama gelme demissiniz hemde bikac kez israrla,simdide neden gelmedi diyip yakiniyosunuz...tuaffff...biraz fazla alingansiniz heralde...pek bisey anlamadigimdan detayli bi yorumda yapamiycam...ama esinize karsida bu yazi seklinde gibiseniz, vallah adamin sizi anlamasi zor tabiiki...

:)) evet gelme dedım ama herkes eşine karşı nasıl ki bazı arkadaşlarım eşine karşı çok düşkün bazıları da yerden yere vuruyor ben de kendıme bakıyorum ikisi de yok.ya da hangisi doğru acaba.doğru konumu çok karışık anlattım yıne de cevap yazdığınız için teşekkür ederım inşallah akşam gelir

Canim cok karisik yazmissin bende 2 kez okudum ama anlayamadim ;) bence biraz abartmissin hem gelme demissin gelmeyincede kiziyosun mevzu sadece bu olay degil sanirim baska seylerdende kizginsin sen

Biraz karisik yazmissiniz...yeni nesil bizlerde dahil belki hemen ayriligi düsünüyoruz...Ama evliligin bitmesi galiba kolay olmamamli bilemiyorum yani....

canim sen bekle bugun hic birsey yapma yarina kadar bekle derim zor olsa da gelmese bir mesaj at "ben gelme dedim diyemi gelmiyorsun de" ama sen bana gelme desen ben gelirdim de" ve duruma gore devam et bosanmak ne kelime esini sevmiyomusun?

yazım için kusura bakmayın.eşimi çok seviyorum. ama burası benim memleketım olduğu için gelmek sürekli laf çarpıyor geçen gün diyor kı bak senin için burdayım dıyor ben de tabı burda olacaksın burası senın evin dedım.önce o dedi gelirsem şerefsizim dıye ben de ona aynısını dedim ama sonra ben abarttım gelme dıye.sinirlendiğim nokta hem yarın işim var dedı akşam sabah erkenden de kendi işleri çıktığı için hadi gidelim demesi ben dediğim zaman gıtmemesı ben ne desem tersını yapıyor hiç dediğimi yaptığını görmedım

yazım için kusura bakmayın.eşimi çok seviyorum. ama burası benim memleketım olduğu için gelmek sürekli laf çarpıyor geçen gün diyor kı bak senin için burdayım dıyor ben de tabı burda olacaksın burası senın evin dedım.önce o dedi gelirsem şerefsizim dıye ben de ona aynısını dedim ama sonra ben abarttım gelme dıye.sinirlendiğim nokta hem yarın işim var dedı akşam sabah erkenden de kendi işleri çıktığı için hadi gidelim demesi ben dediğim zaman gıtmemesı ben ne desem tersını yapıyor hiç dediğimi yaptığını görmedım
erekeklerin bir ters vakitleri olur sonra cikar gider sen altdan al bence...
sakin sakin konus gelince deki ben sana bunlari soyliyince sen hep tersini yapiyorsun neden dusman diyilizki sonucda evli mutlu bir aileyiz de bence cok uzerine gitme kendi kendinin sucunu anlar

hala çıkıp gelir diye beklıyorum bu gece gelirse gelir yoksa daha gelmez belki iftardan sonra çıkarsa 3 saat yol var arada bakalım hayırlısı gece mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım ama atarsam daha fena şeyler yazarım kesin

Bak güzelim sana tane tane yazayım

Evet haklısın....Bende olsam benim söylediğimin tersini yapan adama sinir olurdum burda haklısın

Eğer adamın hep böyle huyları varsa sen bundan rahatsızsan ve düzelsin istyosan şunu yapacaksın

1.Damarına basmayacaksın (eve gelirsen ş....zsin filan demeyeceksin) Bunu yaparsan sadece daha çok üzülürsün Daha sakin olmayı dene

2.O anlarda tüm dişiliğinle hareket et ve konuş Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır O ş....zim gelirsem dediğnde Ne münasebet diyeceksin Orası ikimizin yuvası orası ne sensiz ne bensiz olur Lütfen böyle şeyler söyleme hayatım, konuyu saptırmadan konuşalım de O an sadece eşinin sinirlerini yatıştırmaya bak Daha sonra göreceksin nasıl değiştiğini

Bak canım güçlü olmak demek dişe diş demek değildir Sadece dilinin uzun olması seni bi yere getirmez Aklını çalıştır Sen kadınsın ve ondan bi adım hep öndesin Kadınlığını kullan bu kadar basit Tartışmaları alevdirmemeye dikkat et Eğer etmezsen sonra adamda inat eder işte böyle gelmez

Şimdi gelelim napıcağına Ben senin yerinde olsaaaaammm napardım:44:

Kesinlikle bu boşanacak bi konu olmadığı için gurur bi kenara atardım Suçumu kabul ederdim Adama gelme demişim Karşımdakide insan tabi gelmez Sevgi msjları atardım Sensiz ev nasıl ıssız nasıl boğucu Bu gece sana sarılarak uyumak istiyrm diye devam eden az ve öz bi msj atardım Sonrada beklerdim Bi taraftanda kuyruğu dik tutardım.... konuyu açmazdım ki özür dilemiyim Kocanın en iyi sen tanıyosun zaafları neyse onu kullanı ver :34:

[sıze=2][ı]
bak güzelim sana tane tane yazayım

evet haklısın....bende olsam benim söylediğimin tersini yapan adama sinir olurdum burda haklısın

eğer adamın hep böyle huyları varsa sen bundan rahatsızsan ve düzelsin istyosan şunu yapacaksın

1.damarına basmayacaksın (eve gelirsen ş....zsin filan demeyeceksin) bunu yaparsan sadece daha çok üzülürsün daha sakin olmayı dene

2.o anlarda tüm dişiliğinle hareket et ve konuş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır o ş....zim gelirsem dediğnde ne münasebet diyeceksin orası ikimizin yuvası orası ne sensiz ne bensiz olur lütfen böyle şeyler söyleme hayatım, konuyu saptırmadan konuşalım de o an sadece eşinin sinirlerini yatıştırmaya bak daha sonra göreceksin nasıl değiştiğini

bak canım güçlü olmak demek dişe diş demek değildir sadece dilinin uzun olması seni bi yere getirmez aklını çalıştır sen kadınsın ve ondan bi adım hep öndesin kadınlığını kullan bu kadar basit tartışmaları alevdirmemeye dikkat et eğer etmezsen sonra adamda inat eder işte böyle gelmez

şimdi gelelim napıcağına ben senin yerinde olsaaaaammm napardım:44:

Kesinlikle bu boşanacak bi konu olmadığı için gurur bi kenara atardım suçumu kabul ederdim adama gelme demişim karşımdakide insan tabi gelmez sevgi msjları atardım sensiz ev nasıl ıssız nasıl boğucu bu gece sana sarılarak uyumak istiyrm diye devam eden az ve öz bi msj atardım sonrada beklerdim bi taraftanda kuyruğu dik tutardım.... Konuyu açmazdım ki özür dilemiyim kocanın en iyi sen tanıyosun zaafları neyse onu kullanı ver :34:
[/ı][/sıze]

çok güzel yazmışsınız ama dilime hakim olamıyorum ki.onun da beni düşünmeyişi beni çıldırtıyor. Gelirse saat 00:30 a kadar gelirse gelir yoksa gelmez yani belki bi kaç gün sonraya. Ben de eğer gelmezse mesaj atsam mı bılmıyorum ya da sessiz beklesem mi.

Gidelim-gitmeyelim...Gel-Gelme...
Bence istikrarlı olmalısın.Bazı insanlar (daha çok erkekler:)),önce düşünmeden hayır deyip sonradan uzlaşırlar.
Uzlaşma zamanını,tersleyerek kaçırmamak lazım.
Gidelim demişsin hayır demiş.O gidelim deyince,sen hayır demişsin.
Maksat nedir onu belirlemek ve ona göre yol izlemek gerekir.

Bir de şu senin ailen,benim ailem,senin memleketin,benim memleketim mevzusunu bir orta yola sokabilseniz keşke...
Şu an yapabileceğin tek şey,mesaj atmak...
Alakasız bir mesaj da atabilirsin,naber nerdesin merak ettim gibi...Veya gelmiyor musun gibi...

gidelim-gitmeyelim...gel-gelme...
Bence istikrarlı olmalısın.bazı insanlar (daha çok erkekler:)),önce düşünmeden hayır deyip sonradan uzlaşırlar.
Uzlaşma zamanını,tersleyerek kaçırmamak lazım.
Gidelim demişsin hayır demiş.o gidelim deyince,sen hayır demişsin.
Maksat nedir onu belirlemek ve ona göre yol izlemek gerekir.

Bir de şu senin ailen,benim ailem,senin memleketin,benim memleketim mevzusunu bir orta yola sokabilseniz keşke...
şu an yapabileceğin tek şey,mesaj atmak...
Alakasız bir mesaj da atabilirsin,naber nerdesin merak ettim gibi...veya gelmiyor musun gibi...

bilmiyorum 2 seçenek var ya mesaj atacağım ama atarsam ii şeyler yazmam çünkü beni eve bıraktı gitti tek kuruş vermek aklına bile gelmedi ay sonu olduğu için param da yok.sinirlenip sonuna bi daha gelme yazabilirim

Aman fevri davranma...Aslında gelmesini istiyorken gelme deme :)
Ben olsam sadece "neredesin" yazıp nabız yoklardım sanırım.
Bakalım cevap verecek mi,sana ne mi diyecek veya şuradayım geç gelirim vs...
Ona göre devamını yazardım.

Duru58;
Arkadaşım açtığın konular ara ara gözüme çarpıyor,
bir çoğuna da cevap yazmışımdır belki,
ancak eşinle aranızda ciddi bir iletişimsizlik problemi var.

İncir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden birbirinizi yiyip duruyorsunuz.
İkiniz de öğretmensiniz.
Biraz da iletişim dilinizi birbiriniz için kullansanız inanın bu evlilikte çok da büyük bir sorun yok ortada.

O sana tavır yapıyor, sen ona.
İkiniz de suçlusunuz. Çocuk gibi gelirim gelmem vs...
Artık bir çocuğunuz da olacak lütfen eşinle adam akıllı konuş,
bu evliliği yürütecekseniz ikinizin de kendinize çekidüzen vermeniz gerek.

Evlilik böyle yürütülmez.
Yoksa çocuk olduktan sonra olaylar daha çok sarpa sarar...

Evet aramızda iletişimsizlik var ve inat var.şimdi ben nerdesin dıye mesaj atamam çünkü dün öğlenden beri yalnızım ben dün gece de yoktu çünkü hani dün gece olabilirdi ama şuanda olmaz.bi de telefonu ortada oluyor başkasının görmesini de istemıyorum.en iyisi beklemek sanırım

Olmaz böyle canım....olmazzz

Senin şuan eşine tatlı bi msj atman lazım Yani önceliğin eve getirmek olmalı Ben herşeyi sineye çek demiyorum Akıllı ol Hele bi eve gelsin iki koklaşın ondan sonra o yumuşayacaktır Sonra nerede yanlış yapmışsınız gözden geçirin Haksızım inadına gittim ama sende benim inadıma gittin ayrıca beni nasıl evde yanlız koyarsın de Para kısmındada haksız ama onu hiç ağzına alma Şuanda bencillik yapmanın sırası değil Öncelikle evliliğinizi yıpratan problemleri çözmeye çalışın

Sana bi örnek vereyim Ben yeni evliyken bile annesinde yatıya kalırdık... iki adım ötedeki evimize gitmek yerine kayın validemlerde kalırdık Bir sene boyunca tatlı dillilikle çözmeye çalıştım Adam her seferinde tamam kalmayıcaz derdi Ama yine kalırdık Çünkü kvalidem oğluna baskı yapardı Kalın diye Bahaneside evinizde doğal gaz yok üşürsünz Bende en sonunda aldım bavulumu annemlere gidiyorum eğer bi elektirik sobasını yakamıyosak bi müddet annemlerde kalayım Durumunu düzeltince gel beni al ben seni hala seviyrm dedim

Burda yaptığım şey olayı çözmekti Adama bağırıp çağırıpta gidebilirdim Ama o zaman kesin boşanılacak dereceye gelicektik 3 gün sonra geldi beni aldı Ve artık şimdi kalmıyoruz Benim sırrım burda tartıştığımız sırada bile seni seviyrm diyebiliyorum Oda buna dayanamıyo:1:

Back
X