- Konu Sahibi Trabzonlu60
Geçen salı kayınvalidemin yanına gitmiştik. Ben gittiğimizin 2. Günü hastalandım çok kötü hastalandım hem de cumartesi akşam çıkacaktık normalde ben de eşime hasta olduğumu söyledım zaten görüyor hastaneye felan gıttık bı de ustune kavga etmıstık durduk yerde aramız limoniydi.perşembe sabah eşime dedim ki ben çok kötüyüm akşam gidelim mi dedim.o da tamam dedi akşam olunca da vazgeçti.işim var yarın burda dedi ben de sonra yap dedim yok süresi geçer dedi. Kavga ettik ben de gelmezsen gelme dedim.o da gelirsem ş.....m dedi.ben de gelirsen öylesin dedim. Biz 3 saat uzaklıkta başka bir şehirdeyız bu arada sonra kayınvalidemlerin bizim yaşadığımız şehrin ilçesinde işleri vardı oraya gıtmeye karar verdiler arabayla ordan bişey getıreceklermiş sonra sabah 7 de gelmiş dıyor kı hadi gidelim benim de çok midem bulanıyordu dedim nasıl gideyım dedim.neyse sonra ben kendimi topladım yola çıktık araba bozuldu geri döndük eşimle de herkesin içinde konuşuyoz ertesi sabah gıtmeye karar verdık yanı cumartesi sabah çıktık ben de önceki gün dedim ki gelme sakın eve dedim geleceğim felan dedı ben de gelme burda kalmaya çok meraklsıın işlerin var ya onları hallet dedım.oysa o kağıdın da acelei yokmuş sanırım o gün yapmadı çünkü ve şuan hafta sonu oldu hala yapmadı.neyse gelmeden önceki gün gelme felan dıye baskı yapmıştım oda eşyalarımı çıkar koy o zaman dedi ben de tamam dedim.koydum eşyalarını cumartesi günü hiçbişey demedım konuştuk da yola çıktık kayınvalimler de geldi onları o ilçeye bıraktık sonra merkeze geldik benı eve bıraktı sonra ailesini de tekrar evlerine götürmek için o ilçeye gitti fakat ben onları bırakıp tekrar yanıma gelmesini bekledim gelmedi hiç aramadı da o gün konuşmuştuk çünkü hiç aramadı bu şehre geldiğime pişmanın burası benım memleketım ben kendı evımdeyım beni annemgılın yanında sanıyor ama bugun kayınvalidem aradı evde olduğumu söyledim gelir mi ki acaba artık gelince düzgünce konusacağım boşanacaksak boşanalım sürekli böyle hep oraya gıdıp gıtmeme konusu sorun oluyor aramızda başka uzak bir şehirdeyken hiç bırakmazdı benı demek gideceği yeri olmadığı için bırakmıyormuş ben de benı sevdiği için sanıyordum benim de kabahatım var mı ama çok hastaydım idrar yolu enfeksıyonu olmuştum insan en çok kendi evinde rahat edıyor bu hastalığı bılenler benı anlar eşim benı sevmıyorr mu nasıl bır tepkı vereyım sessiz mi kalayım akşam da gelmezse mesaj mı atayım napayım sizce.ya da bır hafta sonra gelirse nasıl bır tepkı vereyım sizce bi akıl verın nolur