- 28 Mart 2020
- 21.408
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.094
- 598
- Konu Sahibi Misisipili
-
Ya arabada falan olduysaniye yargılayalım yahu sakin
De anlamadığım şu, duş muş almıştır illaki o koku nasıl kalsın kaldı ki öyle bir koku kalır mı ki
Sıcaktan terden falan olabilir mi ? Başka şüphelendiğiniz bir sey yoksa hemen aldatıyor demek olmaz bence.
Anladım teşekür ederimBence boşuna şüpheleniyorsunuz ama bu durumun altında bence plastik kokusu değilde başka bir nedeniniz vardır
Ya hiç bilmiyorum aslında şüpheci bi insan değilim ama birden öyle hissettimSıcaktan falandır prezervatif sonrası öyle bir koku olması zor ihtimal
Yani yazın yaz günü bu tarz şeyler normal de baya kurgulamışsınız gibi geldi.Neden ki
Normalde hiç şüpheci bi insan değilim ama bilmiyorum ilk defa sanki aldatıyomuş gibi hissettimYani yazın yaz günü bu tarz şeyler normal de baya kurgulamışsınız gibi geldi.
Ya niye aldatsın adam önce bunu bi düşünNormalde hiç şüpheci bi insan değilim ama bilmiyorum ilk defa sanki aldatıyomuş gibi hissettim
Ya bende bilmediğim için sormak istedim ve açıkçası baya bi çekindim yani biraz değişik bi soru çünküBence de yersiz şüpheniz.
Hem prezervatif plastik gibi kokmuyor daha belli belirsiz ve plastik gibi ağır değil, hobi olarak prezervatif kokladığımdan değil tabiiama kokulara çok aşırı hassas biriyim, kimsenin duymadığı kokuları bile alır burnum öyle deriye geçecek kadar plastik koksa kesin fark ederdim
O da doğru tabiYa niye aldatsın adam önce bunu bi düşün
Ee yani bence gidip eşinize sarılıp uyuyunO da doğru tabi
Belki terlemiştir pek emin olamadım eşinizle siz ilişkiye girdiğinizde hiç önceden orezervatif kullandınız mı yani biliyo musunuz nasıl bi koku olduğunu aşinaysanız kesin bu o koku diyebilirsiniz ha kullanmadıysanızda bi kere kullanın bakalım aynı koku mu kokacak ben böyle yapardım yerinizde olsamKızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın
Boşaldığını gördünüz mü yoğun muydu sıvı mı ?Kızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın
Kisisel bakimina dikkat ediyorsa o zaman Nasil o „prezervatifi“ kullandiktan Sonra Nasil dus almadan seninle iliskiye gire biliyor ki ?Kızlar lütfen yargılamayın çevremde kimseye soramıycağım için sizden akıl almak istiyorum. Eşimle geçen gün ilişkiye girdik fakat cinsel organı plastik kokuyordu yani öyle çok yoğun değil ama bana plastik gibi geldi. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Eşim işten eve evden işedir öyle izinli gününde vs dışarı çıkmaz haftada 1 halı sahaya gider yani en azından bana söylediği bu. Yani benim ilk aklıma gelen acaba aldattı da prezervatif mi kokuyo diye düşündüm çünkü kişisel bakımına dikkat eder dediğim gibi daha önce hiç böyle birşey yaşamadım. Çok çekinerek açtım lütfen yargılamayın
Ben hiç öyle birşey görmedim erkeklerde büyük durumlarin habercisi değil mi enfeksiyon çünkü bizim gibi değiller yani iç çamaşırdan diye düşünüyorum bendeAcaba enfeksiyonu falan mı var? Bazen akıntı olabiliyor erkeklerde de. Bu da size o tarz bir kokuyu andırmış olabilir. Korunmadan ilişkiye girmeyin. Bir idrar tahlili versin. Onun dışında bilemiyorum çok bağdaştıramadım aldatmayla kokuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?