Eşim aldatıyor mu?

Karakurukus

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
100
12
298
Gaziantep
Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...

Kimle konusuyorsun sorusuna ne cevap verdi siz ne gibi ithamlarda bulundunuz bunu bilmeden yorum yapmak zor dayak kısmıda asla normal degil

Dövdü ne ya?
Nasıl buna izin verirsin
Şikayetçi ol
Hangi ülke ?
Amerikadır bu kadar saat farkı varsa
Avrupa olamaz ingilizce diyor
Amerika diye düşündüm

güney yarım küre olsa şuan gecenin körü olmaz hani avustralya,yeni zelanda falan olsa

Son düzenleyen: Moderatör:
Masum bişey yapsa kimle konuşuyorsun dedin diye dövmez
Ülke neresi şikayet et dövdü diye
İnstagramda bir ingilizce oğretmeninin göderilerilerini tekrar ettiğini soyledi,sayfayı gösterdi ,ogretmen şimdi siz tekrar edin falan dıyor,bu kadar masumfu neden vurdu bana,anlatsa anlardım ben..

Kimle konusuyorsun sorusuna ne cevap verdi siz ne gibi ithamlarda bulundunuz bunu bilmeden yorum yapmak zor dayak kısmıda asla normal degil
Ben sadece kimle konusuyorsun dıye sordum,instagramda ingizce hocasının gönderilerini tekrar ettigini soyledi,gercektrnde ing.konusuyordu ama madem masumdu neden aşırı tepki,neden vurdu defalarca anlayamıyorum,acıklasa anlardım ben..

Kesin aldatıyor. Ingilizce ogretmeninin gönderilerini tekrar etmek ne ya? O an yakalandı panikle dövdü açıklama yapmamak için. Belki de kadına bakarım demiştir siz arkadan seslenince delirdi ondan sizi dovdu.
Ayrıca dayak yemek nedir ya? Terledim o ortamı! Sorun aidatmasindan çok dövmesi!

bence aldatmasından daha buyuk olay size şiddet uygulaması aldatsa ne aldatmasa ne bu saatten sonra bence siz size uygulanan şiddetın peşine düşün derim gecmıs olsun

İnstagramda bir ingilizce oğretmeninin göderilerilerini tekrar ettiğini soyledi,sayfayı gösterdi ,ogretmen şimdi siz tekrar edin falan dıyor,bu kadar masumfu neden vurdu bana,anlatsa anlardım ben..

Hii gecenin bir körü adam dil ögrenme hevesine tutundu. Kaç yildir ordasiniz adam yenimi dil ögrenmek istiyormus?

Hiç bir bahane siddeti mesrulastirmaz bu arada. Aldatma var yada yok artik önemi yok su tabloda. Adam sizi dövmüs.

ben zaten şok oldum,biraz kızgın bir dekilde ne yapıyorsun,kimle konusuyorsun diye sordum,fıtraten cabuk sinirlenen birisidir,ne demek istıyorsun neyle itham ediyorsun diye bagırdı,instagrsmdaki hoca da benden sonra tekrar edin falan diyodu ama ,vurma kısmından dolayı hala şoktayım

Hmm tamam o zaman ya sorun yok.
Çabuk sinirleniyorsa kendini dövsün kendine zarar versin
Kendi sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…