- Konu Sahibi Karakurukus
-
Hala kendime gelemedim,dondum kaldım,sabah ne olacak bılmıyorumHii gecenin bir körü adam dil ögrenme hevesine tutundu. Kaç yildir ordasiniz adam yenimi dil ögrenmek istiyormus?
Hiç bir bahane siddeti mesrulastirmaz bu arada. Aldatma var yada yok artik önemi yok su tabloda. Adam sizi dövmüs.
İkimizinde ingilizcesi ıyı aslında ama zaman zaman aksan için pratık yapıyoruz instagramdan..ama bu aşıri kızma ve vurma....Hala kendime gelemedim,dondum kaldım,sabah ne olacak bılmıyorum
Neden sessizce peki sizi uyandırmaya kıyamayacak kadar seviyorsa döver mi Allah aşkınaİnstagramda bir ingilizce oğretmeninin göderilerilerini tekrar ettiğini soyledi,sayfayı gösterdi ,ogretmen şimdi siz tekrar edin falan dıyor,bu kadar masumfu neden vurdu bana,anlatsa anlardım ben..
Bu saatten sonra aldatmasa ne önemi var. Şiddeti sineye mi çekeceksiniz?Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Dondum kaldım,20yıldır karıncayı incitmeyen adam..şüpheli..herşey şüpheliBence şu süreçten sonra tek derdinizin sizi aldatması değil size şiddet uygulaması değilmi ?
Aslinda sucluluk duygusu iliskileri korur.Duygusal olarak suc oldugunu bildiginiz hal ve hareketleri sergilemekte tereddut yasarsiniz.Sucluluk ise yaptigimizda hatali olan veya yapmamiz gerekli oldugu halde yapmadigimiz durumlarla olusur..Selam herkese,nasıl başlasam bilemıyorum,bu akşam koltukda uyuyakalmışım(yurt dışında yaşıyorum,burda gece hala)eşimin sessiz sessiz bişeyler söylemesiyle uyandım,gizlice biriyle konuşuyor gibiydi,kulaklık vardı kulagında,bi süre dinledim ingilizce ve cok sessiz konuşuyordu(yurtdişında yasadıgımı soylemiştim)daha fazla dayanamadım ve kimle konusuyorsun ne yapıyorsun dıye sordum,karsılık olarak beni dövdü,20 yıllık evlilik ilk kez dövdü beni..nasıl böyle birsey itham edersin diye,şu an gecenin 3 u,hala aglıyorum,sabaha neler olacak bılmıyorum..bi akıl verin nıye asırı tepki verdi..bi haltlar karıstıyormu?hiç öyle biri degıldır ama erkek milletine de güven olmaz,yardımlarınıza ıhtıyacım var,ne yapmalıyım...
Şimdi sabah bana,sen bana iftira attın bendd cok kızdım dicek kesin,hadi ben yanlış anladım desem,yok sindiremıyorum bi türlü.instagramdan tekrar bahanesini kabul ettiniz, inandınız ya da gerçek çıktı her neyse.
dövmesini nereye koyacaksınız?
Dondum kaldım,20yıldır karıncayı incitmeyen adam..şüpheli..herşey şüpheli
Şimdi sabah bana,sen bana iftira attın bendd cok kızdım dicek kesin,hadi ben yanlış anladım desem,yok sindiremıyorum bi türlü.
Öylede,tuhaf olan hiç şiddet uygulayan biri değildir,20yıldır ılk kez böyle bişeyle karsılasıyorum,hep ıyı bir insandır normalde?zaten birlikte calısıyoruz bi şüpheli durum görmedim acıkcası,ama birdenbire ne oldu da boyle siddet uyguladı,sucluluk psıkolojisimi..anlamaya cözmeye calısıyorum..sabah cıkıp gidicem evden de,nereye cook uzaktayım,tanıdık akraba hiç kimse yok.gurbet işte..Sizin asıl probleminiz aldatmanın ötesinde şiddet olmalı bence!!
neden siz gidiyorsunuz? haysiyetiyle çeksin gitsin, iftira atan kadınla aynı evde durmamalı (!).sabah cıkıp gidicem evden de,nereye cook uzaktayım,tanıdık akraba hiç kimse yok.gurbet işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?