Eşim aldatıyor mu?

İnstagramda bir ingilizce oğretmeninin göderilerilerini tekrar ettiğini soyledi,sayfayı gösterdi ,ogretmen şimdi siz tekrar edin falan dıyor,bu kadar masumfu neden vurdu bana,anlatsa anlardım ben..
Neden sessizce peki sizi uyandırmaya kıyamayacak kadar seviyorsa döver mi Allah aşkına

Bu saatten sonra aldatmasa ne önemi var. Şiddeti sineye mi çekeceksiniz?

Bence şu süreçten sonra tek derdinizin sizi aldatması değil size şiddet uygulaması değilmi ?

Aslinda sucluluk duygusu iliskileri korur.Duygusal olarak suc oldugunu bildiginiz hal ve hareketleri sergilemekte tereddut yasarsiniz.Sucluluk ise yaptigimizda hatali olan veya yapmamiz gerekli oldugu halde yapmadigimiz durumlarla olusur..
Suclu oldugumuzu bildigimiz zaman duygusal sikintilar yasar,bunu da karsimizdeki kisiye fiziksel ve dytgusal siddet araciligi ile yansitmaya calisiriz.(genel olarak konusmuyorum,herkesi kapsamiyor) Sizinkisi de bu olmus.Yakalanmis ve icerisinde bulundugu duygusal sıkıntıya siddet olarak size yansitmis.Sizin icin isler daha kotuye de gidebilir,dikkatli olun.

Şimdi sabah bana,sen bana iftira attın bendd cok kızdım dicek kesin,hadi ben yanlış anladım desem,yok sindiremıyorum bi türlü.

ifitiraya dayanamayan haysiyetli adamı oynayacak??
siz de şiddete dayanamayan haysiyetli kadın olun, kapıyı gösterin derim.
karar sizin, ama şu an bu numarayı yerseniz "zaten gidemiyor" diye düşünüp iyice alevlenecek.

Sizin asıl probleminiz aldatmanın ötesinde şiddet olmalı bence!!
Öylede,tuhaf olan hiç şiddet uygulayan biri değildir,20yıldır ılk kez böyle bişeyle karsılasıyorum,hep ıyı bir insandır normalde?zaten birlikte calısıyoruz bi şüpheli durum görmedim acıkcası,ama birdenbire ne oldu da boyle siddet uyguladı,sucluluk psıkolojisimi..anlamaya cözmeye calısıyorum..sabah cıkıp gidicem evden de,nereye cook uzaktayım,tanıdık akraba hiç kimse yok.gurbet işte..

.sabah cıkıp gidicem evden de,nereye cook uzaktayım,tanıdık akraba hiç kimse yok.gurbet işte..
neden siz gidiyorsunuz? haysiyetiyle çeksin gitsin, iftira atan kadınla aynı evde durmamalı (!)

Aldatiyor..dövmesi yakalandigi icin..serefsiz

Ne kadar zamandır yurtdisindasiniz? Iş yapıyor ama hala mi Ingilizce konuşamıyormuş beyefendi? Gecenin 3 ünde öğrenilecek dil, başka bir dildir.

Yirmi yıldır ilk defa vurdu ve yurtdisindayim diye affedecekseniz, siz bilirsiniz. Bunlar hep palavra palavra palavra...

Insan kendime olan saygim herseyden önemli, diyip kendine yapilan hakaretleri / her türlü siddeti affedebiliyorsa o saygiyi yeniden yoğurmalı bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…