• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim aldatıyor mu?

Gecenin üçünde hangi erkek bir arkadaşıyla konuşur hadi konuştu diyelim neden ingilizce ve sessiz sessiz dile getirir? ve neden böyle ani tepki verir?
Saat akşam 11 civarıydı,ben kendimi biraz toplayıp 3 te buraya yazdım,arkadaşıyla degil instagramda ing.aksan düzeltme vieoları var,sen tekrar edıyosun,onları izleyip tekrar edıyorum dedi guya

Saat akşam 11 civarıydı,ben kendimi biraz toplayıp 3 te buraya yazdım,arkadaşıyla degil instagramda ing.aksan düzeltme vieoları var,sen tekrar edıyosun,onları izleyip tekrar edıyorum dedi guya
Tamam ama siz uyurken? neden sessiz sessiz zaten başka odada? neden gündüz yapmıyor da gece? affetmeye bahane mi arıyorsunuz ben insanların kdlay kolay boşanmasını isteyen taraf değilim, ama işin içine şiddet girdi mi tutamıyorum kendimi. Çocuğunuz var mı ya 20 senelik eşe nasıl el kalkar?

Tamam ama siz uyurken? neden sessiz sessiz zaten başka odada? neden gündüz yapmıyor da gece? affetmeye bahane mi arıyorsunuz ben insanların kdlay kolay boşanmasını isteyen taraf değilim, ama işin içine şiddet girdi mi tutamıyorum kendimi. Çocuğunuz var mı ya 20 senelik eşe nasıl el kalkar?
Ikı cocuk var,aynı odadaydık,bahanemi arıyorum bilmiyorum,kafam şuan allak bullak sağlıklı düşünemiyorum..sabah olmak üzere burda,cocuklarımı turkıyeye götürsem turkce bile bilmıyolar,herseyı düşünüyorum,her yolu denicem

Ikı cocuk var,aynı odadaydık,bahanemi arıyorum bilmiyorum,kafam şuan allak bullak sağlıklı düşünemiyorum..sabah olmak üzere burda,cocuklarımı turkıyeye götürsem turkce bile bilmıyolar,herseyı düşünüyorum,her yolu denicem
ya siz niye gidiyorsunuz? o gitsin evden, hatayı yapan o darp raporu alıp evden uzaklaştırın, çocuklar kaç yaşında sizi yardımcı olurlar yaşları büyükse, kurgusal bir hikaye kanmayın.

Sızı dövmüş
Ama siz aldatmasına takılmıssınız!
Farkında mısınız dövmüş sizi?

Ya Ben de aşırı gurur var
Ya da ben de abartı ! Hiç-bir zaman anlayamayacağım sizin düşüncenizde olanları. Sızı dövdükten sonra geri kalan her sey boş!

Cocuklar bile dili çözmüş adamin hala dili cozememis bunca yilda

Orda sistem farkli Canjm. Aile içi şiddetin her türlüsünde önlem amacli cocuklar devlet tarafindan korumaya alinir.

Şimdi kadın boşanmak istese çocuklarıyla başka bir yerde yaşasa yada adam evden gitse yine çocukları alır mı devlet?
O zaman kimse şiddet yüzünden şikayetçi olmaz ki çocukları alırlar diye.

İngilizce öğretmeninin dediğini gece vakti mi tekrar ediyor? Kandırmış sizi. Üstelik saldırması da normal değil, bir işler çeviriyor, dikkat edin bundan sonraki tavırlarına ve sakin olun. Delil olsun elinizde. Her hareketini, davranışını takip edin.

Back
X