Eşim aldatıyor ne yapmalıyım;(

Bunu duyup ses çıkarmayacak kadın zaten ultra sinsi sakindir bana gore. Bosanmayacagini düşünüyorum o yuzden duymamis gibi yap hic yüz göz olma adamla. Kendin de git baska birini bul iliskin guvenilir seviyeye gelince bas git.

Kadının çocuğu var bu verilecek tavsiye mi?

Bunu duyup ses çıkarmayacak kadın zaten ultra sinsi sakindir bana gore. Bosanmayacagini düşünüyorum o yuzden duymamis gibi yap hic yüz göz olma adamla. Kendin de git baska birini bul iliskin guvenilir seviyeye gelince bas git.
Yaptığı iğrençliğe aynı iğrençlikle karşılık verirse ondan ne farkı kalır?
Boşan denilir anlarım da git başkasını bul diye akıl vermek nedir?
Herkes kendine yakışanı yapmalı.

Çocuğu var diye gururunu onurunu mu zedelesin?
Adam basılıyor, basılmadığına da anlatıyor. Milletin dilindedir zaten. Herkes kadının aldatıldığını biliyor konuşuyor. Rezillik.
On çocuğum olsa boşarım.
Boşama kısmına değil de git sende birini bul kısmına takılmış üye de benim gibi galiba.

Adam basılıyor, basılmadığına da anlatıyor. Milletin dilindedir zaten. Herkes kadının aldatıldığını biliyor konuşuyor. Rezillik.
On çocuğum olsa boşarım.
Evliyken birini bul o ilişki güvenilir seviyeye gelince bas git diye tavsiye verilmis bu onurlu bi davranis mi
Evet hepimizce de boşasın zaten

Bir de utanmadan arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatıyor öyle mi ? Seni nasıl bir konuma sokuyor adi herif. Bas tekmeyi eğer gücün varsa onu da süründür nafaka tazmınat her hakkını kullan. Ama önce delil topla. Aklıma sadakatsizdeki Asya geldi

Merhaba arkadaşlar ;

Uzatmadan yazayım esim ve çift olan arkadaşımızla yazligimiza geldik beyler alisverise gitti bizde evdeydik eşimle görüştüm eksik ne var diye sonra bidaha aradı heralde yanlışlıkla aradı oda bı baktım arkadaşıyla sohbet ediyo ve diyo ki ben hiç bir iş yerinde pişirmeden çıkmam falan bu iş yerimdede kıza iş ogretiyodum kucağımda arkadaş bizi bastı falan daha sonra bi anda sustular ve bı baktım ya ben kimseye bakmam çok oynak var ama benim gözüm kimseye kaymaz bla bla bla konuşmaya devam etti büyük ihtimal fark etti yanlışlıkla aradığını eve gelince arkadaşı arabadan iner inmez bize bakışı acaba dinledik mi gibiydi daha sonra eşim şarkı söyledi ah ah çektim bende ne oluyo bsy mi oldu gibi sorguladı bende soğan gözümü yaktı dedim o arada salata yapiyodum tmm dedi tabi benim yanımdaki arkadaşımla zaten hoparlör de dinledik biz birbirimize bakıp durduk ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım üzgünüm ne olur güzel bir akıl verin bana zaten hiç bsy iyi gitmiyo hayatımda şuan ;(
Aa hem suçlu hem de pişkin! Asıl kendisi oynaklık yapıyormuş.
Size de aşk olsun, ne yapacağınızı bize mi soruyorsunuz? Tek seçenek var zaten.

On çocuğum olsa boşarım.

Ben mi yanlış okudum birini bul boşa demiş. Dümdüz boşasa olmuyor mu anlamımda yazdım.

Merhaba arkadaşlar ;

Uzatmadan yazayım esim ve çift olan arkadaşımızla yazligimiza geldik beyler alisverise gitti bizde evdeydik eşimle görüştüm eksik ne var diye sonra bidaha aradı heralde yanlışlıkla aradı oda bı baktım arkadaşıyla sohbet ediyo ve diyo ki ben hiç bir iş yerinde pişirmeden çıkmam falan bu iş yerimdede kıza iş ogretiyodum kucağımda arkadaş bizi bastı falan daha sonra bi anda sustular ve bı baktım ya ben kimseye bakmam çok oynak var ama benim gözüm kimseye kaymaz bla bla bla konuşmaya devam etti büyük ihtimal fark etti yanlışlıkla aradığını eve gelince arkadaşı arabadan iner inmez bize bakışı acaba dinledik mi gibiydi daha sonra eşim şarkı söyledi ah ah çektim bende ne oluyo bsy mi oldu gibi sorguladı bende soğan gözümü yaktı dedim o arada salata yapiyodum tmm dedi tabi benim yanımdaki arkadaşımla zaten hoparlör de dinledik biz birbirimize bakıp durduk ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum şoktayım üzgünüm ne olur güzel bir akıl verin bana zaten hiç bsy iyi gitmiyo hayatımda şuan ;(
Eşiniz rezil bir insan. Aldatması iğrenç bir de bunu arkadaşlarına anlatıyor...yine, yine sümsük rezil ahlaksız bir erkek yüzünden üzülen kadınlar ..

bunu duyup nasıl sakın kalabıldınız
surda kk da acılan konuları gorunce bende bır garıplık var heralde dıyorum
kocam aldatıyor ne yapmalıyım dıye bır soru mesela ne yapabılırsınız esınız aldatınca ne yapılır bır dusunun bakalım ıyı dusunun bence bulursunuz

Kadının çocuğu var da aklı yok mu ben tavsiye verdim diye koşsun adam bulsun. Sacma sacma seyler yazmayin ya heralde kendi düşünür o kadarını.
Nen var kuzum :KK57:

Böyle şeyleri okuyunca evlenmekten korkuyorum
Uslubüne bak terbiyesiz
Nasıl yakalanmış ama bu arada tesadüfe bak
O önce telefonuna baksın
Sende ne sakinsin ben adamın aklını alırım o nasıl konuşmalar

Back
X