Eşim Aldatıyor Olabilir Yardım

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba
Bu msjı yazabilecegim aklımın ucundan gecmezdi eşimin aldattıgından süpheleniyrm
WhatsApp ını ona bildirim gitmeden nasıl takip edebilirim
Birde konusmalarını dinlemek istyrm
Lütfen yardım edin lütfen

Bazı silinmiş msjlar gordum
Yardm edecek yok mu

Şüphelendiğiniz şeyler varsa, haklı olabilirsiniz. Takip konusuna gelince bilgim yok, öğrendikten sonra gerekli adımları atamayacak gibiyseniz hiç düşmeyin derim peşine. Gurursuz olmakla kalırsınız. Ayrıca bir kadın hissediyorsa (kuruntulu, takıntılı olanları tenzil ediyorum) genelde bişeyler çıkıyor.

programın adını bilmiyorum ama bir arkadaşım kocasının telefonuna yükledi.. her konuşmasını başka bir şehirde olmasına rağmen dinledi.. her şey ortaya çıktı.. şok olmuştum.
aldatan kendini aldatıyor serin durun.. hiç bir şeye gerek kalmaz Allah önünüze sunar emin olun..

Samsung telefon kullanıyorsa rec gibi bir program indirip uygulamayı gizleyin görmesin.
Gece uygulamayı açıp dinleyip tekrar gizlersiniz.

Detay veremiyorum suanda ama eminim
Birkac gundur hareketleride degişmişti
Yakında hersey ortaya cıkar
Haber veririm sizede
Dalga gecenler umarım basına gelmez
Gelirse neler hissettiğimi cok iyi anlarsınız ama hiç kimseye boyle bir yürek yangısı yasaması için beddua etmem

Bunları çok doğru bulmuyorum ama elinizde somut veriler varsa aldattigina dair yapılabilir ama yine de rahatsız edici geldi .tam olarak neden suphelendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…