Eşim Aldatıyor Olabilir Yardım

Eğer böyle bir durum varsa boşanavcak mısınız? Boşanırım diyorsanız sonuna kadar gidin yok boşanamam diyorsanız hiç kurcalamayın

Tespit edersem arkama bile bakmam tabiki
Aldatılmanın asla affı olmaz olamaz
Aynı seyi tekrar yapmayacağının kim garantisini verebilir.evlilik temeli güvendir
Güvenmediğin bir insanla aynı yolu yürüyemezsin
İlk delilleri topladım gece yi bekliyorum
Ayrıntı veremiyorum suan kendimi belli etmemek adına
Telefon msjları ve sık aramalar var bu kdr diyim

k bakma detay vermezsen kimse seni tiye almax. hic birimizin gozu kulagi boyle seyleri goremez in degiliz cin degiliz kim hakli kim haksiz nerden bilecegiz bagzi uyeler sirf dalga gecmek icin konu actigi icin millete kimi tiye alack yoksa dalga gecmek degil suan yaptiginiz yargisiz infaz ensesine yapisacan emin oldugun anda gerisi corap. sokugu gibi nerden biliyon belki basimiza geldide. gormeden duymadan hic bise kanitlayamazsin

Ama bu kafa şu kafası oluyor o an:
''Ulan ben en büyük suçu bu herifle evlenerek işlemişim.Yemişim suçunu!'' :)

Ama haklıyken haksız duruma düşmesin yani. Bir de milleti de suç işlemeye sürüklüyor, bilmeyen biri illegal bir uygulama adı falan yazsa o da naneyi yedi. Ben uyarmış olayım. :)

detay veremiyorum diye bir şey yok.yaptığın şey de hem büyük saygısızlık hem de büyük suç.bir derdin varsa açık ol.silinmiş mesajları var galibayla bu iş olmaz.

Whatsap web den mesajlarını takip edebilirsiniz.

whatsapp web'den açınca telefonda görünüyor pc den açıldığı.

konu sahibi arkadaşım, gördüğüm kadarıyla ciddisin. daha elinde çok fazla birşey yoksa bence biraz pusuda yat. inkar edemeyeceği kadar delil topladıktan sonra aç ağzını. eğer iki üç ekran görüntüsü bir kaç aramaysa elindeki pek birşeyi kanıtlayamazsın. bence sessiz ve sakince durumu takip et. bilmiyormuş gibi davran. yoksa sen yanlış anladın diye başlayan bir hikaye dinlersin ve konu kapanır. bir daha da asla izini bulamazsın.

Kızlar adi şerefsiz delilleri elime gecti ama biraz daha guclu knt olması için bekleyecegim
Kim oldugunu bilmiyrm o kişiyi bulana dek resmini cekene dek susacagım
İkisinide sürüm sürüm surundurecegim
Her detayını burada acıklıycm
Allah bin belalarını versin
İki cihanda yüzleri gülmeyecek artık

Güvenmediğiniz adamlarla hala neden evli kalırsınız anlamam.
Hafiye gibi korsan yazılımlar sormak nedir yahu. Direkt sor adama. Zaten güvenmiyorsun da.
Ben olsam güvenmediğim biriyle aynı evi, yatağı paylaşmam.
Ayrıca istedikleriniz suç, size öneride bulunanlar da suça ortaktır.

Keşke şuraya, yasal olmayan bir şey isteyenleri tıklayacağımız buton koysalar. Hani KİB liyoruz ya birde ihbar edebilsek bazı mesajları ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…