Eşim aldattı barıştım ama affedemedim

umutsuz evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2025
9
2
1
28
Biz birbirimizi çok severek evlendik. çocuğumuz oldu Çok mutluyduk ama sonra araya soğukluklar girdi eşim beni aldattı. Çok kötü oldum. Sığınacak gidecek hiçbir yerim yoktu. Mecbur çocukla kaldım affetmiş gibi oldum ama şimdi her şeyde aklıma geliyor. Ya tekrar yaparsa diye. Veee ben neden kaldım neden gidemedim dedim neden affettim dedim. Çok kötüyüm konuşacak kimsemde yok.

Ev hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
ne yani ailenizin evine dönmek bu adamla kalmaktan daha mı zor yapmayın allahaşkına

Bu meselede iki seçenek var. Ya unutacaksınız ya boşanıcaksınız. Unutmak eminim kolay değildir. Ama affedince başka yol yok gibi görünüyor. Eşiniz normal hayatına devam ediyor mu yoksa güveni yeniden kazanmak için bir şey yapıyor mu

Ev hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
Nasıl bir aldatmaydı uzun süreli bir ilişkimi yakaladınız kısa bir şey miydi Tabii ki sonucu değiştirmiyor ama madem bu evde kalacaksınız kendinize bahaneler üretebilirsiniz duruma göre çünkü gitmeyeceksiniz gibi duruyor

Ne istesem Allah var eskisinden daha iyi yapıyor alıyor. Ama öyle hal hareketleri oluyor ki bazen sanki gizli gizli iş çeviriyor gibi. Ya da ben artık hastalık derecesine geldim

Aslında ben yakalamadım. O söyledi. Benim vicdanım artık hiç rahat değil dedi. Ben bir hata yaptım dedi. Lütfen yol göster dedi. Beni bundan kurtar dedi. Ben çok pişmanım dedi. Yüzüne bakamıyorum dedi. O söyledi bana

Eğer başka çaremiz yoksa kabullendiyseniz de adama hissettirmeyin sesinizi çıkarmayın ki cesaret alamasın. Korkunuz fark ederse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşebilir
O kadar ağladım ki. Kimsem yoktu söyleyecek. Şimdi de dedim bana bir daha yaşatma diye. Benim gücüm kalmadı dedim.

Siz de biliyorsunuz ki tekrar yapacak . Aldatmak şiddet kumar 1 defayla sınırlı kalmayan şeyler . Severek isteyerek ailenizi karşınıza alarak evlenmeniz kendinize aldatılmayı reva görmenize sebep olmamalı bence . Ayrıca çok kısa özetle araya soğukluk girdi aldattı demişsiniz her araya soğukluk giren aldatıyor mu ? Aldatmaya sebep yok bahane var.

Bu adam bunu dediyse bir daha niye yapsin pişman olmuş kendisi itiraf etmiş işte

Bir gecelik ilişki mi yoksa duygusal ilişki mi? Bu sorulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…