- 16 Kasım 2025
- 9
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi umutsuz evli
-
2 yıl oldu. Eşim konusu açılsa pişmanım diyor ama ben hep şüphedeyim. İçim içimi yiyor. Eski günlerimiz hiç yok. Uzağız gibiNe kadar zaman geçti üstünden. Eşiniz pişman mı. Boşanmak istemiyorsanız terapi düşünseniz
ne yani ailenizin evine dönmek bu adamla kalmaktan daha mı zor yapmayın allahaşkınaEv hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
Bu kadar kolay affettiyseniz büyük ihtimalle nasılsa yine affedecek gidecek bir yeri yok ne yaparsam yapayım bana muhtaç deyip tekrar aldat
Çok pişman gibi ama aklımda ya yaparsa sorusu var. Offf 2 yıl oldu ama ben 1 gün bile unutamadımBu kadar kolay affettiyseniz büyük ihtimalle nasılsa yine affedecek gidecek bir yeri yok ne yaparsam yapayım bana muhtaç deyip tekrar aldatabilir
Nasıl bir aldatmaydı uzun süreli bir ilişkimi yakaladınız kısa bir şey miydi Tabii ki sonucu değiştirmiyor ama madem bu evde kalacaksınız kendinize bahaneler üretebilirsiniz duruma göre çünkü gitmeyeceksiniz gibi duruyorEv hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
Ne istesem Allah var eskisinden daha iyi yapıyor alıyor. Ama öyle hal hareketleri oluyor ki bazen sanki gizli gizli iş çeviriyor gibi. Ya da ben artık hastalık derecesine geldimBu meselede iki seçenek var. Ya unutacaksınız ya boşanıcaksınız. Unutmak eminim kolay değildir. Ama affedince başka yol yok gibi görünüyor. Eşiniz normal hayatına devam ediyor mu yoksa güveni yeniden kazanmak için bir şey yapıyor mu
Eğer başka çaremiz yoksa kabullendiyseniz de adama hissettirmeyin sesinizi çıkarmayın ki cesaret alamasın. Korkunuz fark ederse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşebilirÇok pişman gibi ama aklımda ya yaparsa sorusu var. Offf 2 yıl oldu ama ben 1 gün bile unutamadım
Aslında ben yakalamadım. O söyledi. Benim vicdanım artık hiç rahat değil dedi. Ben bir hata yaptım dedi. Lütfen yol göster dedi. Beni bundan kurtar dedi. Ben çok pişmanım dedi. Yüzüne bakamıyorum dedi. O söyledi banaNasıl bir aldatmaydı uzun süreli bir ilişkimi yakaladınız kısa bir şey miydi Tabii ki sonucu değiştirmiyor ama madem bu evde kalacaksınız kendinize bahaneler üretebilirsiniz duruma göre çünkü gitmeyeceksiniz gibi duruyor
O kadar ağladım ki. Kimsem yoktu söyleyecek. Şimdi de dedim bana bir daha yaşatma diye. Benim gücüm kalmadı dedim.Eğer başka çaremiz yoksa kabullendiyseniz de adama hissettirmeyin sesinizi çıkarmayın ki cesaret alamasın. Korkunuz fark ederse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşebilir
Bu adam bunu dediyse bir daha niye yapsin pişman olmuş kendisi itiraf etmiş işteAslında ben yakalamadım. O söyledi. Benim vicdanım artık hiç rahat değil dedi. Ben bir hata yaptım dedi. Lütfen yol göster dedi. Beni bundan kurtar dedi. Ben çok pişmanım dedi. Yüzüne bakamıyorum dedi. O söyledi bana
Bir gecelik ilişki mi yoksa duygusal ilişki mi? Bu sorulmuş.Aslında ben yakalamadım. O söyledi. Benim vicdanım artık hiç rahat değil dedi. Ben bir hata yaptım dedi. Lütfen yol göster dedi. Beni bundan kurtar dedi. Ben çok pişmanım dedi. Yüzüne bakamıyorum dedi. O söyledi bana
Bence aldattığı kadın karısına söyleyecekti .eşide güya pişmanım ayağına kendı itiraf etmiş gibi anlatmışBu adam bunu dediyse bir daha niye yapsin pişman olmuş kendisi itiraf etmiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?