Eşim aldattı barıştım ama affedemedim

Bunu yapan bana bir nefes kadar yakın bir kadın var."Alışkanlıklarım var,ekonomik özgürlüğüm yok."diye diye defalarca ihanete uğradığı evliliğini devam ettirdi.Şimdi de aynı sizin gibi.Hiçbir zaman hayal ettiği huzura,eski evlilik düzenine kavuşamadı.Ona vaktiyle çok kızdım.Şimdi sadece acıyabiliyorum.Ömrünüm geri kalanının dikkate değer bir kısmını şüphelerle,kavgalarla,mutsuz bir şekilde geçirecek.Siz onun gibi olmayın.Arkanızı dönüp gitmeyi bilin.

Aldattığını gelip söylüyor ve bana yol göster kurtar diyor. Terbiyesiz hadsiz karaktersiz adamla ailenizin karşı çıkmasına rağmen evlenmişsiniz. Vicdanı rahat olmayan aldattığı karısına maddi manevi haklarını versin boşansın. Hem yaparım hem kalırım hem de eşimi kalmaya mecbur bırakırım deme hakkı var yani. Konunuz hiç gerçek gelmedi, bol etkileşimli ve yeni üyelik. Gerçekse eşinize sen de bir gün benden itiraf duyarsan evli kalmaya devam eder misin diye sorun.

Affettiyseniz düşünüp durarak sadece kendınıze zarar verirsiniz .
Ama dilinizle affettim diyip kalbınız susmuyorsa
gidin anne babanızın kapısında yatın böyle karaktersizin koynunda yatmayın kafayı yersiniz

O korkuyu vermediğiniz icin dönüp dolaşı geleceginiz yerin yanı oldugunu bildiği icin öncekinden daha rahat davranacak belki ama emin olun tekrarlayacak aile ne kadar kötü olursa olsun emin olun kabul edeceklerdir hiç bir aile cocugunun mutsuz olmasını istemez eminim geri cevirmezler sizi

İyi niyetinden öperim sevgili kardeşim. Aldattma erkekler için öyle bir şeydir ki.
Tadını aldıklarında tekrar kez yaparlar.
Burda okunması gereken bu defa vicdan yaptım,
Bir daha ki sefere hiç iz bırakmadan yapacaktır.
Konu sahibi ayrıntı vermediği için ilişkinin dinamiklerini bilemeyiz.
Bizden beklentisi; bir kere cahillik yapmış bak nasıl da pişman sen de yüzünü yıka görmezden gel canım nasılsa kocandır. Affet daha da fazla uzatma yuvana iyi davran.
E peki bu kadın bu olayı takıntı haline getirdi işte. Bir saat bir gün değil tam iki yıldır Unutamiıyor.
Herşey laciverte sarmış.
Kendi yolunda kendine ışık tutacak sensin bir de çocuğun var. Allah yardımcın olsun böyle hayat gecmez.
Ya ortak bir yol bulacaksın ya da yoldan cekileceksin. Allah yardımcın olsun.

Ama araya bir kadın girip te söylemedi sanırım
Vicdan yapıp söylemediği kesindir geriye ne kalır ne numaralar çevirdi bilemem ama durduk yere seni aldattım vıcdanıma yük oldu diyecek kadar pişman olmuş olsaydı, bu kadın 2 sene sonra hala aldatılma korkusuyla yaşıyor olmazdı . Öyle bi pişmanlıgını belli ederdi ki ,
kadın aldatıldığını unutmazdı belki ama tüm kötü günleri unutup pişmanlıgını kabul edip içini bi nebze rahatlatabilirdi

Kocanız itiraf edip yükü sizin omuzlarınıza bırakmış. Durumlar onu gerektirmiş ve affetmişsiniz, bu konuda bir şey söyleyemeyiz. Sizinle aynı durumda olan bir sürü kadın var ülkemizde. Aldatılmak ve bunu kabul etmek kolay bir şey değil, kim olsa bunları hisseder. İnsanlar her konuda affedilmek isterler çünkü affet dedikleri konu kendilerine karşı işlenmemiştir. Fakat yinede çok içinize atmamanızı öneririm, bu tür şeyler ilerde ağır hastalıklar olarak dönüyor. Olanı olduğu gibi kabul edip hayatından çıkarmakta bir seçenektir. Hiç değilse zararını eskisi kadar yoğun hissetmezsiniz. Bu yüzden imkanınız varsa çalışıp maddi özgürlük elde ettikten sonra ayrılın yada aynı ev içinde kendinize farklı bir dünya kurup çok muhattap olmayın.

Bacım madem affetmişsin,konuyu kapat...Eşin pişmanlığını hissettiriyor mu sana,sana davranışları nasıl ?Boşansan iyi mi oluyor sanki?başka evlilikler,üvey kardeşler bi ton sorun..eşin de pişmansa Allah bi daha yuvanda böyle şeyler yaşatmasın diyeyim..

Güven dediğimiz şey cam gibidir kırıldığında artık asla eskisi gibi olmaz
Eşinizin en ufak bir durumunda aklınıza gelecek onuda kendinizide hırpalayacaksınız
Eşinizin itirafı aman ne olursa olsun itirafıdır
Ben bunu yaptım bil
Ve bir daha yaptığında ben yapıyorum sende affediyorsun olur
Ve ailleler genelde haksız çıkmıyorlar maalesef
Genede ne olursa olsun onlar senin aillen laf ederler haklı olarak ama her halükarda aldatan bir kocadan iyidirler
Ben çok mutlu evlilik ve boşanma gördüm
Benim gözlemim
Aldatmaların sonu pekte hayırlı olmuyor
Bari ikinci çocuğu yapmayın bu adamdan

Bence aldattığı kadın karısına söyleyecekti .eşide güya pişmanım ayağına kendı itiraf etmiş gibi anlatmış
En son ben istemiyorum eşimi çocuğumu seviyorum deyince kadın tehdit eder gibi gelip bana daha detaylı anlattı am ondan önce kendisi söylemişti. Ne değiştirir ki aldattı yani. 9 yıllık ilişkimizi çöp etti. Ben bana bakarken acaba aklına o geliyor mu diyorum.

Eşin kadının sana anlatacağını bildiği için önden kendisi söylemiş. Kadın eşini sana anlatmakla tehdit etmeseydi, eşin sana gelip pişmanım, vicdanım rahat değil demezdi.
Ailene boşanma düşünceni belli ettin mi? Ağızlarını yokla bakalım önce.

Ben böyle durumlarda şiddet vs yoksa senin de maddi imkanın yoksa bir kez şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aile evinde çocuğunla yaşamak kolay değil. En azından kendi evindesin kendi düzenindesin. Lakin dediğin gibi insan kolay kolay kendine gelemiyor.
Ben yerinde olsam çok iyi takipte olurum sürekli telefonunu karıştırırım. Tekrarı olursa kanıt toplayıp yoluna bakman lazım düzelmez demek.

Zaten soğukmuş kocan devam ediyor sen de bunu biliyorsun. Boynuzlarınla yaşıyorsun iç sıkıntın ondan.

ALDATAN TEKRAR ALDATIRRRR Bu değişmez sen de biliyorsun

Kadın eşine söylücem diyince kocan gelip gazını almış.

2 telefonu mutlaka vardır böyle tiplerin.

Aile istemiyorsa bi halt vardır gördüğün gibi

Bari korun 2. Çocuğu yapma sakın sakın

O zaman ev hanımı 2 çocukluyum gidemiyorum dersin kocan da nasıl olsa gidemez diye göz göre göre yapar.

Boşanmak istemiyorsunuz, gecmişi unutup kendinize de gelecek gibi değilsiniz. E o halde bizden ne istiyorsunuz. Ya gideceksiniz, ya kalıp kabulleneceksiniz diyeceğiz başka bir ihtimal yok çünkü.

Adamın size sağladığı hayata mecbursunuz belli ki. O zaman gidemeyecekseniz sağladığı kısımla ilgilenin kendisiyle değil. O her yerde indirdiği donunu yıkamayın mesela. Önüne yemek koyup evini temizlemeyin. O getirsin yiyip içip gezin. Kendinize alın, kendinize yatırım yapın.

Adama her konforu sağlarsanız o rahatlık içinde daha çok aldatılırsınız. Dayanacak olan siz değil kendisi olsun. Sömürebildiğiniz kadar sömürün. Canına tak ederse o bitirsin. Yok hala hayatından memnunsa siz de kendi hayatınıza bakın.

Bir kere yapan bir daha yapar

Ev hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
Ailenle hiçmi görüşmüyorsun. Yada görüşüyorsunuz da aldattığınımı söylemedin.

Tammam affettin ama lütfen şuna inanma.Kadın tehdit edince gelip sana bir de yalan söylemiş ,vicdan azabı filan yok emin ol.Demek ki çok uzun soluklu bir ilişkileri varmış,yoksa kadın üç beş günlük mevzuyu sana niye anlatsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…