- 28 Mayıs 2025
- 337
- 974
- 18
- Konu Sahibi umutsuz evli
-
Bunu yapan bana bir nefes kadar yakın bir kadın var."Alışkanlıklarım var,ekonomik özgürlüğüm yok."diye diye defalarca ihanete uğradığı evliliğini devam ettirdi.Şimdi de aynı sizin gibi.Hiçbir zaman hayal ettiği huzura,eski evlilik düzenine kavuşamadı.Ona vaktiyle çok kızdım.Şimdi sadece acıyabiliyorum.Ömrünüm geri kalanının dikkate değer bir kısmını şüphelerle,kavgalarla,mutsuz bir şekilde geçirecek.Siz onun gibi olmayın.Arkanızı dönüp gitmeyi bilin.Biz birbirimizi çok severek evlendik. çocuğumuz oldu Çok mutluyduk ama sonra araya soğukluklar girdi eşim beni aldattı. Çok kötü oldum. Sığınacak gidecek hiçbir yerim yoktu. Mecbur çocukla kaldım affetmiş gibi oldum ama şimdi her şeyde aklıma geliyor. Ya tekrar yaparsa diye. Veee ben neden kaldım neden gidemedim dedim neden affettim dedim. Çok kötüyüm konuşacak kimsemde yok.
Aldattığını gelip söylüyor ve bana yol göster kurtar diyor. Terbiyesiz hadsiz karaktersiz adamla ailenizin karşı çıkmasına rağmen evlenmişsiniz. Vicdanı rahat olmayan aldattığı karısına maddi manevi haklarını versin boşansın. Hem yaparım hem kalırım hem de eşimi kalmaya mecbur bırakırım deme hakkı var yani. Konunuz hiç gerçek gelmedi, bol etkileşimli ve yeni üyelik. Gerçekse eşinize sen de bir gün benden itiraf duyarsan evli kalmaya devam eder misin diye sorun.Aslında ben yakalamadım. O söyledi. Benim vicdanım artık hiç rahat değil dedi. Ben bir hata yaptım dedi. Lütfen yol göster dedi. Beni bundan kurtar dedi. Ben çok pişmanım dedi. Yüzüne bakamıyorum dedi. O söyledi bana
Ama araya bir kadın girip te söylemedi sanırımBence aldattığı kadın karısına söyleyecekti .eşide güya pişmanım ayağına kendı itiraf etmiş gibi anlatmış
Vicdan yapıp söylemediği kesindir geriye ne kalır ne numaralar çevirdi bilemem ama durduk yere seni aldattım vıcdanıma yük oldu diyecek kadar pişman olmuş olsaydı, bu kadın 2 sene sonra hala aldatılma korkusuyla yaşıyor olmazdı . Öyle bi pişmanlıgını belli ederdi ki ,Ama araya bir kadın girip te söylemedi sanırım
En son ben istemiyorum eşimi çocuğumu seviyorum deyince kadın tehdit eder gibi gelip bana daha detaylı anlattı am ondan önce kendisi söylemişti. Ne değiştirir ki aldattı yani. 9 yıllık ilişkimizi çöp etti. Ben bana bakarken acaba aklına o geliyor mu diyorum.Bence aldattığı kadın karısına söyleyecekti .eşide güya pişmanım ayağına kendı itiraf etmiş gibi anlatmış
Eşin kadının sana anlatacağını bildiği için önden kendisi söylemiş. Kadın eşini sana anlatmakla tehdit etmeseydi, eşin sana gelip pişmanım, vicdanım rahat değil demezdi.En son ben istemiyorum eşimi çocuğumu seviyorum deyince kadın tehdit eder gibi gelip bana daha detaylı anlattı am ondan önce kendisi söylemişti. Ne değiştirir ki aldattı yani. 9 yıllık ilişkimizi çöp etti. Ben bana bakarken acaba aklına o geliyor mu diyorum.
Pişmanlık yaptıktan sonra gelir, yakalandıktan sonra değil. Pişman falan değil.Çok pişman gibi ama aklımda ya yaparsa sorusu var. Offf 2 yıl oldu ama ben 1 gün bile unutamadım
Bir kere yapan bir daha yaparBiz birbirimizi çok severek evlendik. çocuğumuz oldu Çok mutluyduk ama sonra araya soğukluklar girdi eşim beni aldattı. Çok kötü oldum. Sığınacak gidecek hiçbir yerim yoktu. Mecbur çocukla kaldım affetmiş gibi oldum ama şimdi her şeyde aklıma geliyor. Ya tekrar yaparsa diye. Veee ben neden kaldım neden gidemedim dedim neden affettim dedim. Çok kötüyüm konuşacak kimsemde yok.
Ailenle hiçmi görüşmüyorsun. Yada görüşüyorsunuz da aldattığınımı söylemedin.Ev hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
Tammam affettin ama lütfen şuna inanma.Kadın tehdit edince gelip sana bir de yalan söylemiş ,vicdan azabı filan yok emin ol.Demek ki çok uzun soluklu bir ilişkileri varmış,yoksa kadın üç beş günlük mevzuyu sana niye anlatsın?En son ben istemiyorum eşimi çocuğumu seviyorum deyince kadın tehdit eder gibi gelip bana daha detaylı anlattı am ondan önce kendisi söylemişti. Ne değiştirir ki aldattı yani. 9 yıllık ilişkimizi çöp etti. Ben bana bakarken acaba aklına o geliyor mu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?