Eşim aldattı barıştım ama affedemedim

Al işte adam kadının koynunda gününü gün ediyordu hiç pişmanlık yoktu ne zaman kadın karına söyleyeceğim dedi adam tutuştu geldi sözde pişmanım dedi.Pişmandır tabi tadı damağında kaldı.
İki seçeneğiniz var ya boşanacaksınız( o müthiş kocanız boşanma aşamasında öyle çirkefleşir ki şaşar kalırsınız) ya da unutup çekeceksiniz.
Not: Aileniz ne kadar haklıymış değil mi??? Böyle biri için ailenizi ezip geçmeye değmedi değil mi? Siz yinede ailenizle aranızı ısıtın,el altından onlarla bağınızı güçlendirin çünkü bu adam yine ihanet edecek....

Benimde arkadaşım var. Bende boşandım çocuksuz ailem arkamdaydi.Buyuk konuşmak istemiyorum ama çok destek olduk arkadaşıma . Ama ailesi destek çıkmadı, barıştı ikinci çocuğu yaptı. Affedemiyorum, diyor. Şimdi boşanamadi ya kocası gene bir süre sonra aldattı, bence çocuk yapmayın, çokta affetmis gibi davranmayın. Yaparım nasıl olursa affeder kafasına girmesin bence. Şuan arkadaşima 2. Çocukta olunca kimse destek olmuyor, düşünce kimse arka çıkmıyor maalesef. Para biriktirmeye çalışın.

Adam vicdan azabı falan çekmiyor. Öteki kadın tehdit edince ilk söyleyen ben olayım inanılırlığım olsun deyip itiraf etmiş kendine göre süsleyerek. Ana konu yine aldatma ama adamın ayrıntılarını benimsemişsiniz daha çok. Bana yardım et yüzüne bakamıyorum diye de kendini acındırıyor. Bu zaten eskisi gibi olalım, hiç yapmamışım gibi, başka bi halt yediğimde yüzüme vurma demek. Biraz zaman geçsin sende de ne kin varmış olacak, kavgalar tartışmalar başlayacak. Aynı şeyi siz yapsaydınız başınıza geleceği biliyorsunuz. O kadar ucuz unutmayın. Bir bedeli olsun en azından.

Ya bu bir kere yapan bi daha yapar iddiasını asla anlamıyorum. Hiçbir konu hakkında bu kadar kesin konuşmak doğru değil.

Diğer yandan bunu söylemenizin konu sahibine şu an Hiçbir faydası yok. Hiçbir şey katmıyorsunuz aksine zaten çok üzgün daha da üzüyorsunuz. Ne bu canım bu kadar iddia etmek, başına çok gelenler bu kadar iddia ediyor sanırım. Tecrübesiz bi insan bu kadar iddiaci olamaz.

Bu aldatilmayi ben de düşünürüm zaman zaman ne yaparim diye gerçektenzor bir durum. Konu sahibi eğer ayrılamıyorsanız şöyle yapın, kendi kafanızda eşinizden ayrılın. Eşinizi serbest bırakın. Gizli saklı yapmaya devam etsin ama bunun karşılığında sizden karı koca ilişkisi beklemesin. Ev arkadaşı gibi takılın. Enerjiniz varsa siz de takılın ve o da sizin gizli sakli iş cevirmenizi araştırmasın, peşine düsmesin. Böyle bir anlaşmaya olumlu gelsin. Ne düzeniniz bozulur ne de siniriniz.

Bu da hiç kolay ve etik değil. Hatta berbat. Ama inanın aklıma başka yol gelmiyor. Caresizliginizi anlıyorum. Ben anne babamı ziyarete gidince bile babam "kafam ses almıyor, bu çocuk da hic durmuyor, ben dışarı çıkıyorum başım ağrıdı" gibi şeyler söylüyor. Çocuğumu alip babama siginsam orda da yaşayacağım hayati uc aşağı bes yukarı tahmin edebiliyorum

Her türlü aldatma aldatmadır bir saatte olsa bir yılda olsa ama ne kadar görüşmüşler konu sahibi? Bana uzun süreli bir ilişki gibi geldi

Sınır problemi olan insanların sıramala sorunu da beraberinde oluyor.
Önce olayı sindirip sonra şayet mümkünse affetmek doğru sıralama.
Önce affedip sonra hazımsızlık yaşamak değil.
Bu neden oluyor peki?
Ona o kadar bağımlısınız ki, onun sizi yaşattığı travmayı atlatırken başka destek sisteminiz yok. Duygularınızı kendiniz regüle edemiyorsunuz ve zor zamanlarınızı atlatma beceriniz yok, bundan dolayı o esnada tek erişilebilir ve kolay olan, elinde bıçağıyla yanı başınızda duran katilin, size uzattığı diğer elini tutmak.
Demek ki yalnızsınız, demek ki sosyal desteğiniz ya da kendinizi sakinleştirme/acıyla yüzleşme beceriniz yok.
O nedenle en yakınınızdaki çürük ipe tutundunuz ve şu an o ip ne zaman kopar kaygısı yaşıyorsunuz.
Acil kendinizi güçlendirin. Duygusal ve sosyal olarak.
Kararı o zaman verirsiniz.

Son düzenleme:
Madem kapatmıssiniz acmayin bidaha yoksa bu seferde bunu bahane eder.Yasamadim boyle bisey ama empati yapmasi bile heleki sevgi varsa can yakici.
Bide şöyle dusunuyorum siz onun yerinde olsaydiniz o ne yapardi acaba yani hata yaptim beni kurtar vs hic gercekci degil belkide sana biri diyecekti geldi kendi dedi.aksi takdirde pisman olan gelip soylemez kapatir mevzuyu size sarilirdi fazlasiyla.sanki soyleyince daha mi iyi oldu.
Suan burda kalman gerekiyomus kal cocugun var ona saril ona yaslan enerjini ona ver.Diger turlu de zor ne kadar kendi ailende olsa eskisi gibi olmuyor .heleki istememisler bastan.
Su an bende bosaniyorum annem diyoki biz istemedik sen adamin gozunun icine bakiyodun al iste.babam diyoki geldin bi kere barisma dedik gittik al iste.calisiyorum ev kendimizin .israrla cagirmalarina ragmen gitmiyorum iki tane cocugumun duzeni degismesin diye bu seferde ona laf ediyolar.adamin evinde ne oturuyosun .bende calistim bende tek kurus ayirmadan hepsini ona verdim.Valla gittigi yere kadar direnecem cikmiyacam suan mahkemede karar verilmedi .bakalim evden acil cikarilmami talep etmis ve gecen sureyi kira olarak odememi.bundan sonrada oturursam bir miktar kira odeyecekmisim.Uçmus kafasi zaten .birde avukati var.bunlari yazanda bir avukat.

Demem o ki hic canini sıkma kendinden ve bebeginden baskasini dusunme.uzulmede orda yasamak durumundaysanda keyfinle yasa.suan surec zor senin icin birak dusunmeyi kendini toparlayinca dusunursun

Ya normalde böyle bir konuya yazılacak şeyler olumlu olmaz.
Fakat eşinizi bu yönden takdir ettim yaptığı hiç kolay bir şey değil.
Bence sizde evliliğinize şans verin unutmak için destek alın gerekirse yoksa bu şekilde kendini gerçekleştiren kehanet olur zaten karşınıza çıkar bu.

Ev hanımıyım. Ailem istemedi zorla evlendim çok direttim ailem istemedi ben çok zorladım. Ne deyip gidecektim. Ne oldu haaa tutturdun al sana ölümüne evlendiğin adam derlerdi
Deselerdi de iç huzurunuz olsaydı. Madem devam etmişsiniz kendi mental sağlığınız için unutmaya çalışın, eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız. Bu konuda terapi alabilirsiniz.

Bir kere aldatmis zaten bi daha yapsa ne yapmasa ne ? Siz onu kabul etmissiniz ikinciye yapmasa ne fark eder ki ? Zamaninda yapmis çöp statüsünde olmali sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…