- 6 Ağustos 2013
- 59
- 1
- 98
- Konu Sahibi kelebek1207
-
Galaxy telefonu anlamadım onu da mi siz aldınız :44:44:
beğenmediyse geri verin eğer nakit iade yapmıyorsa kendinize birşey alın yada beraber gidin onun orda begendıgı bırsey varsa onu alın üzülmenize gerek yok bizim bile begenmediğimiz bize gelen hediyeler olmuştur.. beğenme numarası yapsaydı dahamı iyidi ???
ayıp etmiş
neden bu erkekler biraz daha ince olmayı beceremez
beğenmesen bile belli etme bari
en azından bi teşekkür etseydi yeterdi. ne bileyim ya
İlk hediye alışımda eşim bana niye aldın para mı var falan demişti cok üzülmüştüm ki para sorunumuz su an yok ama onu unutmayacağım ikinci aldığım hediye de ucuz olduğu için beğenmedi! Bende birdaha hediye falan almıyorum. Geçenlerde sen bana hiç ediye almıyorsun dedi bede bana zamanında böyle böyle demişti. Bende sana hediye falan hayatta almam dedim oh içimizde döktüm
yok onu ben almadım bana galaxy note 2 almıştık özelliklerini beğenince onada 10.1 aldık.
Çantayla ne alakası var? Telefonu.büyük, onu da koyabilir diye çanta aldım mı demek istediniz:44::44:
Valla ben de bazen begenmemezlik ediyorum ne yalan söyleyim. Ama hiç bere takmayan birine bere alınırsa ne işime yarar diyorum:) ama çanta işine yararmiş aslında. Boşver sıkma canını zamanla kullandıkça iyi ki almışsın der
yok onu ben almadım bana galaxy note 2 almıştık özelliklerini beğenince onada 10.1 aldık.
canım arkadaşımız telefonun büyüklüğünü anlatmak ve böyle bir çantaya ihtiyaç duyulduğunu vurgulamak için bunu söylemiş, lütfen art niyet aramayalım.Neden bunu söyleme gereği duydunuz ki ? Oldu olacak kardeşinin telefonunuda söyleyin
Neden bunu söyleme gereği duydunuz ki ? Oldu olacak kardeşinin telefonunuda söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?