eşim aldığım hediyeyi beğenmedi :(

kelebek1207

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
59
1
98
2 senelik beraberliğimizin üzerine evleneli neredeyse 1 sene oluyor. bir süre önce kendisine samsung galaxy 10.1 aldı telefon olarakta kullanıyor. işi gereği şık görünmesi gerekiyor. zaten devir ye kürküm ye devri biliyorsunuz. daha önce telefonu evrakları için bi çanta kullanıyordu ve oldukça yıprandı. yenisini almayı düşündüğünü konuşmuştuk. bende bunu düşünerek mutlu olacağını sanarak parayıda önemsemeyip bir çanta aldım. normalde evlilik yıldönümüzde verecektim ama dün gece dayanamayıp verdim ve sonuç kocaman bir hüsran... yüzündeki hayal kırıklığını görmeniz lazımdı buna ne kadar verdin dedi bikaç kere. sonra ben istanbulda bitane beğenmiştim 40 tl ydi daha pahalıysa bunu geri verelim onu alayım ben dedi. buna kağıtlarım sığmaz dedi... sabah bile hala karşıdan bakıyodu. bugün işe gitmesi için hazırlanırken çantaya habire mana bulmaya çalıştı bunu alacaksam şu ayakkabıyı giymem gerek onlada rahat edememki falan filan... kızlar... ne yapıcam ben? haa bana yıl dönümü hediyesi alacakmı onu bilmiyorum ama kendi hediyesini beğenmediği aşikar. zaten o kadar dumura uğradı ki poşetin içindeki mektubumu bile görmedi... çok moralim bozuldu yaaa... :2:
bu arada aldığım çanta bu
Eki Görüntüle 785665
yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum

Benim esimde aldigim hic bi hediyeyi begenmez :)) hemdr suratima soyler bende hediye almam ona :) ama o bana alir salla begenmezse begenmesin geri ver kendine bisey al ben ole yaptim gecen gun :)

beğenmediyse geri verin eğer nakit iade yapmıyorsa kendinize birşey alın yada beraber gidin onun orda begendıgı bırsey varsa onu alın üzülmenize gerek yok bizim bile begenmediğimiz bize gelen hediyeler olmuştur.. beğenme numarası yapsaydı dahamı iyidi ???

en azından bi teşekkür etseydi yeterdi. ne bileyim ya

İlk hediye alışımda eşim bana niye aldın para mı var falan demişti cok üzülmüştüm ki para sorunumuz su an yok ama onu unutmayacağım ikinci aldığım hediye de ucuz olduğu için beğenmedi! Bende birdaha hediye falan almıyorum. Geçenlerde sen bana hiç ediye almıyorsun dedi bede bana zamanında böyle böyle demişti. Bende sana hediye falan hayatta almam dedim oh içimizde döktüm

daha önce atkı bere takımı örmüştüm önce beğendi sonradan bollaştı diye şikayet etmişti ama önemsememiştim. ama bu çok üzdü beni ilk yıldönümümüz dü ve ben böyle hatırlamak istemiyordum

yok onu ben almadım bana galaxy note 2 almıştık özelliklerini beğenince onada 10.1 aldık.

Çantayla ne alakası var? Telefonu.büyük, onu da koyabilir diye çanta aldım mı demek istediniz:44::44:
Valla ben de bazen begenmemezlik ediyorum ne yalan söyleyim. Ama hiç bere takmayan birine bere alınırsa ne işime yarar diyorum:) ama çanta işine yararmiş aslında. Boşver sıkma canını zamanla kullandıkça iyi ki almışsın der

evet telefonu büyük olduğu için taşıma kolaylığı sağlasın diye çantayı aldım. daha öncede benzerini ama sporunu kullanıyordu.hem eskimişti de bende daha klasik olsun dedim bunu aldım yani normalde kendi de gitse çok farklı bişey almayacaktı onun için anlamıyrum zaten. onun için kırıldım bu kadar. hiç kullanmadığı bişeyi almadım yani

amaaannn canım bak 2 yıldır tanısıyomusunuz, 1 yıldır evlisinz, senınkı de boyle bır tıp demekki, sıkıntı yapma boşver, genel gecer bir erkek kalıbı yoktur.. bu da bu cıns demekkı, illakı teşekkur edilmez, illakı yıldonumu hatrlanmaz, illakı hediye alınmaz, cok sartlanmışız boyle seylere, tabıkı en doğal hakkın önemseyıp bısey almışsın, ama tanı eşini, sende ona göre davran, benimki bu tıp de, ona göre programla kendnı, begenmış rolu yapabılırdı, ayy teşkkr hayatm deyıp içinden kullanmak istemeyeblrdı,, iade ver, kendne bşy al, yemege götür o paraya :) sattım yedırıyom sana die şaka yap daha neler neler ne huylar ne garıplıkler cıkar, ayarlarnızı topluma , televızyonlara, eşe dosta göre değil birbirnize göre yapın :) restart yapın birbirnze göre sevgiler sizinle olsun

Ben olsam çantayı değiştirip kendime bir şey alırdım.

Eşime de yıl dönümünde başka bir hediye alırdım.

Kendimi de üzmezdim.

Neden bunu söyleme gereği duydunuz ki ? Oldu olacak kardeşinin telefonunuda söyleyin
canım arkadaşımız telefonun büyüklüğünü anlatmak ve böyle bir çantaya ihtiyaç duyulduğunu vurgulamak için bunu söylemiş, lütfen art niyet aramayalım.

konu sahibi arkadaşım daha önce diğer arkadaşlarımız da demişler ama bir de ben söyleyeyim, ben senin yerinde olsam o çantayı hemen iade eder kendime bir şey alırım ve eşime de daha klasik bir hediye alırım kravat gibi...

kızmayın ama çantayı ben de beğenmedim. işi gereği şık olması gerektiğini söylemişsiniz ama pek şık değil bence :26:
geçen yıl dönümünde babam da annemin hediyesini beğenmedi. hediye de zippo çakmaktı öyle abuk bir şey değil. annem de sinirlendi '' fişi orada git istediğin bir şeyle değiştir o zaman.'' dedi.

tabii onlar 26 yıldır evli orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…