- Konu Sahibi zorolanhayatla
kurtaramazsınız kendi istemediği sürece siz adamdan kurtulun kendinize iyilik yapıp bitkiyle olacak iş değil bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin isteğinizle olacak bir sey değil, kendinin vaz geçmesi lazım, boşuna kendinizi yıpratmayın, sonuçta siz üzüldüğünüzle sinir olduğunuzla kalırsınız. Allah içine versin.Öncelikle merhabalar eşim alkol kullanıyor ve bu konuda fikirleriniz varmı dua bitkisel ilaç alkolü bırakması için yıllardır uğraşmaktan sabretmekten yoruldum ondan sla vazgeçicem ama alkolü bırakması lazım hayatımızı çok zora sokuyor kendinide
Bende hemen hemen hergün içerim ama alkolik değilim bir iki kadeh içer bırakırım zaten insanı sarsacak sarhoş edecek bir miktarda değil ama hergün şişe deviren tanıdıklarımda var o baya ciddi sıkıntı,sizinki hangi raddede bilmediğimiz için net yorum yapamayız,ben ehliyetimi kaptırdım gece içtim sabaha doğru arkadaşlarla saatte 10 promil düştüğü için öğlen saatlerinde bile çıktı sonrada adım alkoliğe çıktı ama öyle bir problemim yok,hemen ailede öyle bir yafta yiyor insan o yüzden miktar belirtinÖncelikle merhabalar eşim alkol kullanıyor ve bu konuda fikirleriniz varmı dua bitkisel ilaç alkolü bırakması için yıllardır uğraşmaktan sabretmekten yoruldum ondan sla vazgeçicem ama alkolü bırakması lazım hayatımızı çok zora sokuyor kendinide
Amatem? Yesilay? Alkol ilac ve terapiyle biraktiriliyor, rizasi olmayan birine yapilacak hicbir sey yok maalesef.Öncelikle merhabalar eşim alkol kullanıyor ve bu konuda fikirleriniz varmı dua bitkisel ilaç alkolü bırakması için yıllardır uğraşmaktan sabretmekten yoruldum ondan sla vazgeçicem ama alkolü bırakması lazım hayatımızı çok zora sokuyor kendinide
Ben de konuya evde bira icerken yorum yazmistimBende hemen hemen hergün içerim ama alkolik değilim bir iki kadeh içer bırakırım
O değilde içmeyen neredeyse kalmadı etrafımda eskiden tek alkolik bendim millet beni ibret alıp örnek gösteriyordu o özelliğimde kayboldu git gide sıradanlaşıyorumBen de konuya evde bira icerken yorum yazmistim![]()
Alkolik mi? Hayatınızı ne gibi zora sokuyor?Öncelikle merhabalar eşim alkol kullanıyor ve bu konuda fikirleriniz varmı dua bitkisel ilaç alkolü bırakması için yıllardır uğraşmaktan sabretmekten yoruldum ondan sla vazgeçicem ama alkolü bırakması lazım hayatımızı çok zora sokuyor kendinide
Biz arkadaslarla ne zaman kahve diye buluşsak olay biraya dönüyor. Asla kahve icmek için cikip kahve icemiyoruz. Kirk yilin basi icersek biz bile sasiriyoruz aa resmen kahve iciyoruz diye ahshdO değilde içmeyen neredeyse kalmadı etrafımda eskiden tek alkolik bendim millet beni ibret alıp örnek gösteriyordu o özelliğimde kayboldu git gide sıradanlaşıyorum![]()
Gece içince sabaha kadar uzuyor mevzu bizdede,kahve vs sabah olurBiz arkadaslarla ne zaman kahve diye buluşsak olay biraya dönüyor. Asla kahve icmek için cikip kahve icemiyoruz. Kirk yilin basi icersek biz bile sasiriyoruz aa resmen kahve iciyoruz diye ahshd
İlahi koptum.Bende arabada misafirler unutmuş minik viski şişesi buldum minyatür .İcide doluydu .Eşime dedim hayırdır ? Ay bana diyorki al süs olur istersen eve koy.İcini boşalt renkli birşey koyarsın falan.Görmemis gibi .Evde bar olsa bizim anlarimda .Ne yapicam onu ben parfüm şişesine mi cevireyim vizyon olarakSaçma olucak ama asmalar budandığında su akar ya onun suyu iyi geliyor demişti benim iki kuzende alkolik ailecek içerler bizim asmalardan şişe şişe götürdüler 25 sene geçti aradan hala şakır şakır içerler![]()
Ay sakın içme alışkın değilsen ben içerken bayılmıştım üniversiteyken bir baktım arkadaşlar beni banyoda yıkıyor korkmuşlarİlahi koptum.Bende arabada misafirler unutmuş minik viski şişesi buldum minyatür .İcide doluydu .Eşime dedim hayırdır ? Ay bana diyorki al süs olur istersen eve koy.İcini boşalt renkli birşey koyarsın falan.Görmemis gibi .Evde bar olsa bizim anlarimda .Ne yapicam onu ben parfüm şişesine mi cevireyim vizyon olarakYani cep te tasimalik olarak bile var piyasada.O ağız yok ya bizde viski falan çok üstat olmak gerek sanırım.
Eşine şükretti bizim yorumları görünceKonuyu açıp ot çöp toplamaya mı gittiniz eşiniz için?