eşin için ağır gelebilir ama bu durumda olan yaşlılar için özel iç çamaşırları var...ya da ıslaklık geçirmeyen bir alez kullanabilirsin
nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye
senin içinde onun içinde çok zor.valla benim annem kardeşime şey yapardı çarşafın üstüne naylon kağıt serer üstünede başka çarşaf serer yatağa bişeycik olmazdı.sadece ıslanan çarşafı yıkardı.
bunun yaşla alakası yok ya fizyolojik bi durumdur geldiğini hissetmiyodur ya da psikolojiktir, ben sosyal hizmet uzmanıyım bi dersimizde geçmişinde baskı altında bulunan bireylerde bu gibi durumlara rastlanabileceği konuşulmuştu, o süreçte eski sevgilimin de böle bi sorunu olduğunu biliyodum onunla bunu konuştum ve çocukken hatta gençken bile baskı altında olduğunu babasının otoriter bi yapısı olduğunu sölemişti.nasıl yani koca adam insan çişinin geldigini farketmezmi benim bildigim çokkkkkkkkkkkkkkk sarhoş insan kaçırır altına o yaşlarda oda güzel bence üşeniyo çişe gitmeye
bence alez kullan iç çamaşırı onu utandırabilir...
bunun yaşla alakası yok ya fizyolojik bi durumdur geldiğini hissetmiyodur ya da psikolojiktir, ben sosyal hizmet uzmanıyım bi dersimizde geçmişinde baskı altında bulunan bireylerde bu gibi durumlara rastlanabileceği konuşulmuştu, o süreçte eski sevgilimin de böle bi sorunu olduğunu biliyodum onunla bunu konuştum ve çocukken hatta gençken bile baskı altında olduğunu babasının otoriter bi yapısı olduğunu sölemişti.
Velhasıl ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum
Tam aradıığım şeyler ama nasıl ikna edebilirimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?